Komfort og sikkerhet – fremtidens styring

15. januar 2024

Maskintekniske innovasjoner endrer landbruket for alltid. De gjør arbeidsdagen tryggere og mer komfortabel, noe som til syvende og sist gir økt produktivitet. Fremskrittene innen førerhuskomfort betyr mindre slitasje på kroppen og muligheten til å jobbe effektivt over lengre tid.

Minimal innsats, maksimal presisjon

Mange arbeidsoppgaver på gården krever mye styring, spesielt ved arbeid med for eksempel frontlaster. Nye løsninger i førerhuset kan spille en viktig rolle i å forbedre måtene vi jobber på.

Fendt har tatt utfordringen med den nye Fendt ErgoSteer-spaken, som øker både komfort og presisjon. Med denne spaken kan du styre maskinen med minimal innsats og belastning på kroppen. Den øker også sikkerheten; du får bedre oversikt når rattet ikke er i veien.

Ved å bruke spak i stedet for et konvensjonelt ratt kan føreren styre traktoren med enkle håndleddsbevegelser. Dette betyr at føreren kan sitte mer oppreist, noe som gir en mer ergonomisk sittestilling og motvirker spenninger i skuldre og nakke. Dette betyr at du kan jobbe bedre over lengre tid.

NY Fendt ErgoSteer-spak

Denne spesialutviklede styrespaken kan ettermonteres på traktoren din. Den kan brukes med FendtONE-armlenet og kobles til Fendt Guide for å gi en optimal styreløsning. Les mer om spaken og hva den kan bety for komforten din i førerhuset. 

Utviklet for å spare deg tid og arbeid

SMART Ag-teamet forsker på bøndenes behov og utvikler løsninger basert på kundens egne tilbakemeldinger. Fendt ErgoSteer er siste tilskudd i en lang rekke innovasjoner fra dette teamet, slik at du kan jobbe på en tryggere, mer komfortabel og produktiv måte.