SMART Check

SMART Check: et gratis, grundigt maskineftersyn fra din forhandler


Vi ved, at din maskine har arbejdet hårdt i hele sæsonen. Derfor tilbyder vi et grundigt eftersyn af alle selvkørende maskiner, der er fem år gamle og derover – gratis – for at sikre, at de er parat til at klare helt nye opgaver i de kommende måneder.

SMART Check: Her er, hvad vi kan fortælle

SMART Check er et GRATIS, grundigt eftersyn af alle selvkørende maskiner, der er fem år gamle eller derover. Vi samarbejder med deltagende forhandlere i hele landet, der omhyggeligt efterser din maskine uden beregning og hjælper dig med at blive klar til den kommende sæson. Men skynd dig – det er et tilbud, der kun fås i en begrænset periode, og hvor der kun er et begrænset antal eftersyn!

Sådan virker det

  1. Bestilling. Find din nærmeste forhandler, kontakt denne via de anførte kontaktoplysninger, og bestil en tid direkte. Hvis du ikke kan finde din foretrukne AGCO forhandler af originale reservedele på listen, kan du altid bede dem om at tilmelde sig.
  2. SMART Check-aftale. Lad teknikerne efterse din maskine – det tager omkring to timer for en traktor. Din forhandler bruger en omfattende tjekliste til at sikre, at alt bliver dækket.

Reparation – hvis det er påkrævet

Efter eftersynet får du en komplet fejl- og tilstandsrapport, så du kan træffe de rigtige beslutninger vedrørende de reparationer, din maskine har brug for. Du kan også bestille dette uden for sæsonen og derved undgå uventet spildtid. Eventuelt reparationsarbejde udføres af uddannede teknikere ved hjælp af professionelt udstyr via din lokale deltagende originale AGCO Parts & Service forhandler. Det betyder, at du automatisk får fordel af AGCO’s standard 12-måneders reklamationsret på reservedele og arbejdstid.