Arbeid SMART
30-DAGERS GRATIS PRØVEPERIODE MED FUSE NOVATEL

Jobb med centimeterpresisjon

 • Presisjon og ytelse

  I en verden med stadig økende priser er effektivitet løsningen for å holde kontroll på kostnadene. Når du jobber presist, jobber du effektivt. Du øker ytelsen og sparer tid, samtidig som du reduserer risikoen for å kaste bort ressurser.
 • Centimeterpresisjon

  Med Fuse NovAtels tjenester og Smart Farming-programvarefunksjoner vil Valtra-traktoren din jobbe med centimeterpresisjon. Eliminer overlapping og spar tid og penger.
 • Spar opptil 10 % på innsatsfaktorer

  Jobb presist og spar drivstoffkostnader. Unngå å kaste bort dyre innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel. Med Fuse NovAtel kan du forvente å spare opptil 10 % på innsatsfaktorer.
 • GRATIS 30-dagers prøveperiode

  Prøv centimeterpresisjon med en GRATIS 30-dagers prøveperiode med Fuse NovAtel, inkludert TerraStar-C (PRO)-korreksjonstjenester. Ta kontakt med din lokale Valtra-forhandler for mer informasjon. Er ikke maskinen din klargjort for sporfølging? Ring Valtra-forhandleren din i dag for mer informasjon om presisjonslandbruk.

 • Promo Image

  Bærekraftig landbruk

  Presisjon kan hjelpe deg med å drive mer bærekraftig. Bruk presisjon til å spare ressurser og produsere mindre avfall. Hvis du begrenser overlappingen med Fuse NovAtel med centimeterpresisjon, sparer du også planter og jord ved å redusere jordpakkingen.

 • Promo Image

  Jobb smart

  Med økende priser på innsatsfaktorer, nye forskrifter og økt kompleksitet er det ikke enkelt å drive med landbruk. Med presisjonslandbruk kan du imidlertid jobbe raskere, mer effektivt og mer produktivt.

 • Promo Image

  GRATIS 30-dagers prøveperiode

  Prøv centimeterpresisjon med en GRATIS 30-dagers prøveperiode med Fuse NovAtel, inkludert TerraStar-C (PRO)-korreksjonstjenester.

  Er ikke maskinen din klargjort for sporfølging?

Vilkår og betingelser for Fuse gjelder. Forutsetninger for 30-dagers prøveperiode med Fuse NovAtel: Maskiner med full sporfølgingsspesifikasjon med Valtra Guide og NovAtel Smart 6- / Smart 7-mottaker med opplåst presisjon under meteren. All informasjon er korrekt på tidspunktet for publisering og kan endres uten varsel.

Øk produktiviteten ved å tilpasse førerhusetSMART Safety

Tilpass førerhuset slik at du kan gjøre en bedre jobb på lange dager. Optimal sikt, setestøtte, ventilasjon og tilgang til funksjoner hjelper deg med å jobbe best mulig. Velg blant spesialutviklede Valtra-produkter og -tjenester, og invester i din egen komfort for å øke produktiviteten.

LEVERE DE ORIGINALE DELENE TIL MERKENE DU STOLER PÅ