Vi begiver os af med at tilbyde produkter, der hjælper dig og din Fendt-maskine i hele produktets levetid.

Hvis du vil beskytte din investering og have din Fendt maskine til at præstere som ingen anden i verden, skal du holde fast i originale AGCO Parts. Og med vores brede sortiment af kvalitetsprodukter og forhandlerekspertise er der ingen grund til, at reservedelene ikke skal være originale!

Der er ingen spildtid for levering af reservedele, fordi en maskine ikke produceres længere. Uanset din Fendt maskines alder, har vi reservedelsløsningen: lige fra højteknologiske produkter og et kæmpe udvalg i udstyr til originale renoverede reservedele er vi der for dig fra start til slut. Vi tager det fulde ansvar for hver eneste Fendt maskine, vi sælger.

Og ikke kun det – vi har et bredt udvalg af supplerende produkter og Fendt mærkevaremerchandise, der virkelig gør din forhandler til en one-stop-shop, der dækker alle dit landbrugs behov.

Du finder flere oplysninger om vore forskellige produktudvalg ved at klikke på linkene nedenfor.

Multimedie

Som chef for Later Lifecycle and Heritage-produkter har Nick været helt afgørende for sikringen af, at ejere af ældre Fendt maskiner stadig har adgang til det originale valg af dele og service. Han introducerer os for Fendt Classic programmet i vores nyeste video om folkene bag reservedelene.

I vores nyeste video om folkene bag reservedelene møder vi Josef Kreuzer. Josef, der arbejder i udviklingsafdelingen hos Fendt i Marktoberdorf, Tyskland, er rigtig glad for at beskæftige sig med nye teknologier inden for konstruktionen af prototyper og det fantastiske samarbejde, som præger dette spændende og givtige arbejdsmiljø.

Se vores video for at forstå, hvorfor det er vigtigt at få monteret originale AGCO Parts af din Fendt forhandler.

En dag i livet for en landmand med AGCO Parts-support.

HVORFOR ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN FENDT ER SÅ AFGØRENDE

  • OEM

    Hver eneste komponentdel i din Fendt er afgørende for din maskines ydeevne, driftssikkerhed og integritet. Kun originale AGCO Parts fremstillet og testet efter de originale konstruktionsspecifikationer garanterer perfekt montering og funktion af din Fendt.

  • ØGET YDEEVNE & EFFEKTIVITET

    Du har for travlt til at skulle tænke på din maskines driftssikkerhed. Med originale AGCO Parts kan du være tryg, fordi din maskine fungerer med fuld ydeevne og effektivitet året rundt.

  • 12 MÅNEDERS UDVIDET REKLAMATIONSRET

    Originale AGCO Parts er dækket af en 12 måneders udvidet reklamationsret.