AGCO Reman; renoverede reservedele til traktorer og mejetærskere til din Fendt.

Renoverede dele til din Fendt

AGCO Reman er navnet på vores udvalg af renoverede produkter. Dette er en systematisk proces, hvor tidligere brugte dele renoveres og sendes til et renoveringscenter og bliver som nye.

AGCO har renoveret reservedele til Fendt maskiner i mere end 25 år, og vi dækker maskiner fra 1970’erne frem til nutidens produktionsmodeller.

Renovering er et helt særligt arbejde, der kræver ekspertkompetencer, viden, teknisk knowhow og anlæg, der er konstrueret til formålet. Hver AGCO Reman del forlader vores fabrik så god som ny og med den samme specifikation som OEM-standarden (Original Equipment Manufacturer). Delen har en komplet 12 måneders udvidet reklamationsret, og vi har sikret os, at din forhandler har ressourcerne til at klare ordre- og returneringsprocessen så hurtigt og nemt som muligt.

Alle egenskaberne og fordelene ved AGCO Reman delene er:

 • Et produkt, der er helt det samme og lige så godt som en ny del
 • En én ud og én ind-erstatningsdel, der får dig hurtigst muligt i gang igen
 • Fuld 12 måneders udvidet reklamationsret
 • Du sparer typisk 30 % i forhold til prisen for en ny

Udvalget af AGCO Reman produkter udvides hele tiden, og der ligger mange reservedele på vore lagre klar til at blive sendt til din forhandler den følgende dag.

Der er rigtig mange fordele: Du sparer tid, penge og besvær. Du løber heller ikke nogen risiko. Tal med din Fendt forhandler i dag om AGCO Reman!

 • Promo Image

  Motorer

  AGCO Reman tilbyder et komplet sortiment af renoverede korte eller lange motorblokke, komplette motorer, hvilket gælder både Perkins og AGCO Power motorer. Din Fendt forhandler kan hjælpe dig og giver gerne råd om, hvad du skal vælge ud fra dine specifikke behov og naturligvis også efter dit budget.

 • Promo Image

  Transmission

  Det er helt bestemt hurtigere og sandsynligvis også mere effektivt i det lange løb at montere en renoveret gearkasse end at få den repareret. Omkostningerne kendes lige fra starten. Der er ingen skjulte overraskelser undervejs.

 • Promo Image

  Brændstofindsprøjtningsudstyr

  Et lokalt værksted kan måske udskifte slidte eller ødelagte dele i din brændstofpumpe, men kan de give dig den tryghed, der kommer af at vide, at du har komplet 12 måneders udvidet reklamationsret på hele den enhed, du får som AGCO Reman. Og så er der ingen ventetid!

 • Promo Image

  Turboladere

  Her er tale om en raffineret enhed, der snurrer 1.000.000 gange hvert 8. minut eller deromkring. Tag ikke risikoen med en kortsigtet reparationsløsning. Gå efter AGCO Reman løsningen bygget til OEM-standarder, og som med garanti snurrer mange flere millioner gange.

 • Promo Image

  Motorkomponenter

  Hvis du får brug for en udskiftningskrumtapaksel eller et -cylinderhoved, så tænk AGCO Reman. De er billigere end nye, bedre end reparerede dele, og så fungerer de med garanti. Tal med din Fendt forhandler i dag om AGCO Reman!

 • Promo Image

  Elektronik

  Vi kan garantere, at alle AGCO Reman elektroniske dele lever op til den seneste OEM-specifikation, så hvis der er en opgradering tilgængelig, får du den. Hvis du bestiller et AGCO Reman instrumentbræt, instrumentpanel eller kontrolpanel, sender vi næste dag et af sted til din forhandler, og du er klar til at
  køre igen. Sørg for at sende det gamle retur!

 • Promo Image

  Køling

  På nogle Fendt modeller med AGCO Power motorer kan vi tilbyde en AGCO Reman vandpumpe. Disse maskiner renoveres på vores motoranlæg i Finland til de samme specifikationer som nye. Kontrollér for at se, om der er en AGCO Reman pumpe, næste gang du har brug for en.

 • Promo Image

  Aksler

  På specifikke modeller tilbyder vi renoveret foraksel. Sortimentet vokser hele tiden, eftersom vi indfører nye delnumre. Spørg derfor altid din forhandler, om AGCO Reman er tilgængelig.

 • Promo Image

  Hydraulik

  Vores udvalg af renoverede hydrauliske pumper og cylindre dækker mange Fendt traktorer og mejetærskere. Ofte er disse enheder sikkerhedskritiske. Hvorfor løbe risikoen, hvis der findes en omkostningseffektiv AGCO Reman løsning, og du så samtidig får tryghed.

Hvis du ønsker at udskifte dit Fendt dieselpartikelfilter (DPF), tilbyder AGCO Reman dig et omkostningseffektivt alternativ til et nyt, uden at det går ud over dieselpartikelfilterets kvalitet eller ydeevne. Reman programmet fås til alle Fendt Vario serier (500, 700, 800, 900).

Vores animation tager dig ind bag kulisserne for at se AGCO’s renoveringsproces. Se, hvordan vi gendanner en tidligere brugt Fendt CVT-indsats, så den bliver så god som ny. Det er den systematiske proces, der anvendes til alle AGCO Reman produkter.

Her er tale om en raffineret enhed, der snurrer 1.000.000 gange hvert 8. minut eller deromkring. Tag ikke risikoen med en kortsigtet reparationsløsning. Gå efter AGCO Reman løsningen bygget til OEM-standarder, og som med garanti snurrer mange flere millioner gange.

Som Reman Product Manager har Rob ansvaret for renoverede Fendt produkter i Marktoberdorf, Tyskland. Hans praktiske tilgang og sans for detaljen, parret med hans passion for mærket, hjælper ham til konstant at skabe den innovation, der ligger bag Reman processen. Du kan se mere i vores nyeste video om folkene bag reservedelene.

Et lokalt værksted kan måske udskifte slidte eller ødelagte dele i din brændstofpumpe, men kan de give dig den tryghed, der kommer af at vide, at du har komplet 12 måneders udvidet reklamationsret på hele den enhed, du får som AGCO Reman. Og så er der ingen ventetid!
 

HAR DU GAMLE, UØNSKEDE TRAKTORDELE?

 • Har du gamle, uønskede motorer, gearkasser, elektronik, der måske egner sig til renovering via vores AGCO Reman program?

 • Vi er altid på udkig efter værdifulde reservedele fra traktorer og mejetærskere, og vi betaler kontant for dem.

 • Fortæl din forhandler, hvad du har, og hvis delen er velegnet til renovering, giver vi dig et tilbud.