Fendt Classic

I mere end 80 år har Fendt altid lanceret banebrydende teknologiske udviklinger og sat vigtige milepæle inden for jordbrugsteknik. Denne historie fortsætter i dag, fordi Fendt altid har haft tradition for fremskridt. I form af sin lange og stolte tradition for at levere klassiske maskiner til landmændene har AGCO Parts et løfte om at yde support til Fendt-maskiner i hele deres levetid, og derfor har AGCO Parts nu fornøjelsen af at introducere Fendt Classic-reservedelsprogrammet.

Det nye program omfatter et konkurrencedygtigt udvalg of originale reservedele til ældre maskiner – fra den første Favorit 1-traktor i 1960’erne til 300C Farmer-modellen og Favorit 500 & 800-modellerne i begyndelsen af 2000’erne. Disse er godkendt af Fendt engineering. Fendt Classic-reservedelsprogrammet er indrettet til at tilbyde ejere og førere af disse klassiske Fendt-traktorer en brugbar, overkommelig og økonomisk reparationsløsning. Ikke kun det – vores kunder får også den kvalitet og pålidelighed, de forventer af den originale reservedel, alt sammen med 12 måneders reklamationsret.

Fendt Classic-reservedele er den eneste mulighed for at få originale og autentiske reservedele til Fendt-traktorer. Ingen andre reservedele er udviklet af Fendt. Når du monterer Fendt Classic-reservedele, er du sikker på at få en original reservedel. Det er rigtigt første gang og hver gang, og samtidig opretholder du integritet, autenticitet og topydeevne for din kundes Fendt-traktor.  Hvad kan være bedre?

En gang Fendt, altid Fendt!

Videoer

En gang Fendt, altid Fendt!