Som Valtra ejer nyder du fordel af det omfattende produktudvalg, vi tilbyder i hele din maskines levetid.

Du købte din Valtra maskine for dens driftssikkerhed og praktiske udførelse. For fortsat at kunne nyde godt heraf skal du holde dig til originale AGCO Parts. Og med vores brede sortiment af kvalitetsprodukter og forhandlerekspertise er der ingen grund til, at reservedelene ikke skal være originale!

Der er ingen spildtid for levering af reservedele, fordi en maskine ikke produceres længere. Lige fra højteknologiprodukter og et kæmpe udvalg af tilbehør til originale renoverede reservedele til traktorer og landbrugsmaskiner er vi der for dig fra start og i hele maskinens levetid. Vi tager det fulde ansvar for alle Valtra maskiner, vi sælger, og tilbyder et sortiment af originale Valtra reservedele, så maskinerne fortsat kan arbejde, som de skal.

Og ikke kun det – vi har et bredt udvalg af supplerende produkter og Valtra merchandise, der virkelig gør din forhandler til en one-stop-shop, der dækker alle dit landbrugs behov.

Multimedie

Nick Rew har ansvaret for marketing og salget af dele til ældre Valtra traktorer, der har arbejdet i marken i årtier. Nick fortæller os i vores seneste episode af Folkene bag reservedelene om sin passion for at sikre muligheden for at vælge originale reservedele i maskinernes Later Lifecycle.

Inde midt i skoven i Suolahti, Finland, går Markos job ud på grundigt at teste alle de dele, der bruges til at vedligeholde din maskine. Denne strenge procedure er en stor del af grunden til, at det er så vigtigt at bruge AGCO Parts. Få mere at vide om, hvad hans arbejde involverer i vores nyeste video i serien Folkene bag reservedelene.

Richards rolle som Valtra Manager Field Service for Storbritannien og Irland fører ham rundt i landet. Hans livslange passion for landbrug og maskiner giver ham et enestående perspektiv og en tilfredsstillelse ved at løse forskellige kundeproblemer. Han fortæller os mere i vores nyeste episode i serien Folkene bag reservedelene.

Jari arbejder for Valtra i Suolahti som Service Marketing Manager. Det varierede arbejde, som skyldes hans arbejdsopgaver og ansvaret for Valtra Reman programmet, er endnu mere effektivt, når den finske Sisu-ånd bliver lagt for dagen. Det betyder nemlig ”at få tingene fra hånden uanset hvad”. Du kan se mere i vores nyeste video om folkene bag reservedelene.

Se vores video for at forstå, hvorfor det er vigtigt at få monteret originale AGCO Parts af din Valtra forhandler.

En dag i livet for en landmand med AGCO Parts-support.

HVORFOR ORIGINALE AGCO PARTS TIL DIN VALTRA ER SÅ AFGØRENDE

  • OEM

    Hver eneste komponentdel i din Valtra er afgørende for din maskines ydeevne, driftssikkerhed og integritet. Kun originale AGCO Parts fremstillet og testet efter de originale konstruktionsspecifikationer garanterer perfekt montering og funktion af din Valtra.

  • ØGET YDEEVNE & EFFEKTIVITET

    Du har for travlt til at skulle tænke på din maskines driftssikkerhed. Med originale AGCO Parts kan du være tryg, fordi din maskine fungerer med fuld ydeevne og effektivitet året rundt.

  • 12 MÅNEDERS UDVIDET REKLAMATIONSRET

    Originale AGCO Parts er dækket af en 12 måneders udvidet reklamationsret.