Originalt Valtra tilbehør er udviklet til at fungere i det ekstremt barske nordiske klima i længere tid, så du er garanteret en holdbarhed, du kan stole på under alle forhold.

Forhandlermonteret tilbehør til din Valtra

Vores forhandlermonterede tilbehør er:

 • Originale fabriksudviklede og godkendte dele
 • Typegodkendelsestestet og opfylder alle lovkrav
 • Suverænt høj kvalitet og finish
 • AGCO Parts' 12 måneders udvidet reklamationsret som standard på alt originalt tilbehør*

Tilbehør fra AGCO Parts giver det samme høje niveau af holdbarhed og ydeevne, som forventes af en Valtra maskine. Det store udvalg omfatter frontvægte og bageste træk, lys og teknologiløsninger, såsom Auto-Guide™ 3000, der alt sammen er dækket af AGCO Parts' 12 måneders udvidet reklamationsret*.

UDVIDET REKLAMATIONSRET – OP TIL 5 ÅRS DÆKNING PÅ TILBEHØR*

Valtra tilbehør, der er monteret på en maskine med udvidet reklamationsret inden for de første 12 måneder efter registrering hos forhandleren, er dækket i den resterende periode med udvidet reklamationsret.

* Vilkår og betingelser er gældende og kan fås efter anmodning. Undtagelser kan være gældende.

ORIGINALT FORHANDLERMONTERET TILBEHØR TIL DIN VALTRA

 • Promo Image

  Et stort fremskridt inden for afmontering af hjulvægte

  Nu kan du nemt og sikkert skifte hjulvægte hvor som helst med det NYE transportable AGCO Parts hjulmonteringsværktøj. Det forhindrer ulykker, er nemt at bruge og sikrer, at du altid har den nødvendige ballast. Med AGCO Parts hjulmonteringsværktøjet er det hurtigt at skifte til den rigtige hjulvægt til arbejdet. Du sparer tid og opnår bedre brændstofeffektivitet.

 • Promo Image

  Valtra frontlæsser

  Valtra frontlæsseren er nu tilgængelig som en forhandlermonteret installation fra AGCO Parts, så du kan opgradere en eksisterende maskine med den originale fabriksløsning. Med et udvalg af bornstørrelser og redskaber kan du nu udstyre din traktor uden at gå på kompromis.

 • Promo Image

  Vægte

  En vigtig del af maskinens opsætning går ud på at sikre, at der anvendes korrekt ballast. AGCO Parts tilbyder en række originale vægtløsninger fra traditionelle støbejerns- og betonkonstruktioner til de nyeste kompositmagnetitmaterialer. Magnetit er tættere end beton og gør det derfor muligt at foretage en betydelig reduktion i størrelsen i forhold til beton og give samme ballast.

 • Promo Image

  Frontlifte og PTO

  Et udvalg af fuldt integrerede frontlifte og PTO, der er udviklet og godkendt af Valtra, garanterer, at alle komponenterne opfylder specifikationerne for tolerance og ydeevne og derfor altid er til at stole på.

 • Promo Image

  Bageste træk

  Der findes et stort udvalg af trækløsninger, der er udviklet, så de passer til det hårde arbejde, din Valtra maskine skal udføre.

 • Promo Image

  Skærm og stænkskærme

  Udskift eller opgrader din traktor med originale drejbare frontstænkskærme fra Valtra. Udviklet til at sikre overensstemmelse med hjulhøjde og holdbarhed.

 • Promo Image

  Ekstralys

  Roterende advarselsblink og arbejdslys sikrer, at du bliver set og kan se, hvad du laver.

 • Promo Image

  Førermiljø

  Fra radio- og kamerasystemer til sædeopgraderinger og opvarmede dørspejle.

 • Promo Image

  Sikkerhedsudstyr

  Førersikkerheden er yderst vigtig. Vær forberedt på enhver situation ved at montere førstehjælpssæt, ildslukker og advarselstrekant, der alt sammen fås via AGCO Parts.

 • Promo Image

  Teknologi

  Du finder flere oplysninger om AGCO’s tilbud om præcisionsdyrkning på http://www.agcotechnologies.com/.

multimedie

Se den nye Valtra N-serie i aktion med anvendelse af meget af vores forhandlermonterede udstyr.