Forberedelse inden høsten, støtte under høsten – alt sammen beregnet til at holde dig kørende.

SMART Season

Som den travle og målbevidste landmand, du er, ved vi, at du ønsker at opnå så meget som muligt i den vigtige høstperiode. Det er her, hvor SMART Season kommer ind i billedet – se, hvordan din forhandler kan støtte dig:

 • FORBEREDELSE INDEN HØSTEN. Inden høsten starter, skal du sørge for at forberede dig. Sørg sammen med din forhandler for at købe ind af reservedele og forbrugsvarer, så du kan maksimere din maskines oppetid.
 • STØTTE UNDER HØSTEN. Din forhandler kan med støtte fra AGCO sørge for støtte og serviceydelser under hele høsten. Uanset hvornår du har brug for det, er din forhandler der for dig.

Kontakt din Fendt forhandler i dag for at få mere at vide om din SMART Season-støtte.

DRIVE SMART

 • Promo Image

  Support døgnet rundt

  Hvis din forhandler ikke har de reservedele, du skal bruge, på lager, kan de bruge programmet AGCO Parts '24/7'* til at anmode om levering af reservedele uden for almindelig åbningstid og hastelevering. Minimal nedetid, maksimalt udbytte.

 • Promo Image

  Harvest Promise

  AGCO Harvest Promise er et udtryk for vores forpligtelse til at levere den allerbedste eftersalgsservice. Dersom den helt usædvanlige situation skulle opstå, at vi ikke kan skaffe en kritisk reservedel* inden for 24 timer**, betaler AGCO kompensation, så du kan hyre en maskinstation eller en anden maskine til at klare opgaven, indtil din egen maskine er klar til at køre igen.***

  Harvest Promise fås på udvalgte markeder til specifikke høstmaskiner i nuværende produktion inden for de første 3 år efter registrering af reklamationsretten. Kontakt din forhandler for at høre, om din maskine er dækket af dette program.

  * Din forhandler kan fortælle dig, hvilke dele der klassificeres af AGCO som ’kritiske’

  ** 48 timer for øer ud for kysten

  *** Der gælder maks. tilbagebetalingsbeløb