Work SMART
30-DAGES GRATIS PRØVE PÅ FUSE NOVATEL

Dyrk dine marker med centimeternøjagtighed

 • Præcision og effektivitet

  I en tid med prisstigninger er det at øge effektiviteten med til at holde dine omkostninger under kontrol. Når du dyrker landbrug med præcision, arbejder du mest effektivt, øger dit udbytte og sparer tid samtidig med, at du begrænser risikoen for spild af ressourcer.
 • Centimeternøjagtighed

  Udnyt præcisionen med Fuse NovAtel-servicen og smart farming-funktioner, så din Fendt kan arbejde med centimeternøjagtighed. Undgå overlapninger, og spar tid og penge.
 • Effektivitetsforbedringer på op til 10 %

  Dyrk dine marker med præcision for at reducere dine brændstofudgifter. Få mindre spild af dyre landbrugsprodukter, herunder frø og gødning. Med Fuse NovAtel-servicen kan du forvente at opnå effektivitetsforbedringer på op til 10 %.
 • GRATIS 30-dages prøve

  Prøv selv centimeternøjagtighed med en GRATIS 30-dages prøve på Fuse NovAtel, inklusive TerraStar-C (PRO) korrektionsservices. Kontakt din lokale Fendt forhandler for at få mere at vide. Er din maskine ikke forberedt til Guide? Ring til din Fendt forhandler i dag for at få mere at vide om præcisionsdyrkning.

 • Promo Image

  Bæredygtigt landbrug

  Driv bæredygtigt landbrug med præcisionsdyrkning. Brug nøjagtighed som en metode til at bruge mindre ressourcer og mindske spild. Begrænsning af overlapninger med Fuse NovAtel centimeternøjagtighed beskytter også planterne og jorden ved at reducere jordpakning.

 • Promo Image

  Farm Smart

  Stigende priser på ressourcer, flere regler og større kompleksitet betyder, at det ikke er en nem opgave at dyrke landbrug. Men ved at bruge præcisionsdyrkning kan du arbejde hurtigere, mere effektivt og mere produktivt.

 • Promo Image

  GRATIS 30-dages prøve

  Prøv selv centimeternøjagtighed med en GRATIS 30-dages prøve på Fuse NovAtel, inklusive TerraStar-C (PRO) korrektionsservices.

  Er din maskine ikke forberedt til Guide?

I henhold til gældende Fuse vilkår og betingelser. Forudsætningerne for en 30-dages prøve på Fuse NovAtel: Maskiner med fuld Guide med Fendt Guide og NovAtel Smart 6-/Smart 7-modtager med submeteroplåsning. Alle oplysninger er korrekte på udgivelsestidspunktet og kan ændres uden forudgående varsel.

Påvirk produktiviteten inde fra førerhusetSMART Safety

Tilpas dit førerhus, så det øger din ydeevne på lange arbejdsdage. Optimalt udsyn, sædestøtte, førerhusventilation og funktionsoplåsning er alt sammen med til, at du kan arbejde optimalt. Vælg mellem et udvalg af specialiserede Fendt produkter og services, og invester i din komfort for at øge din produktivitet.

LEVERING AF DE ORIGINALE RESERVEDELE TIL DE MÆRKER, DU HAR TILLID TIL