Hjælper dig med at holde din maskine kørende hele sæsonen.

SMART Season

SMART Season er beregnet til at hjælpe travle landmænd – som dig – med at opnå jeres fulde potentiale i høstsæsonen. Den er baseret på to hovedfaser i høstperioden: 

 • FORBEREDELSE INDEN HØSTEN. Kom i gang med forberedelserne. I tiden inden høsten inviterer din forhandler dig til at købe ind af relevante reservedele og forbrugsvarer – så du kan maksimere maskinens oppetid under høsten.
 • STØTTE UNDER HØSTEN. Din forhandler kan med støtte fra AGCO yde støtte under hele høsten. Problemer med maskinen? Skal du bruge reservedele, hurtigt? Din forhandler er der for dig, når du har mest brug for det.

Kontakt din Massey Ferguson forhandler i dag for at få mere at vide om den støtte via SMART Season, du kan få.

SMART SEASON

 • Promo Image

  Support døgnet rundt

  Hvis din forhandler ikke har de reservedele, du skal bruge, på lager, kan de bruge programmet AGCO Parts '24/7'* til at anmode om levering af reservedele uden for almindelig åbningstid og hastelevering. Minimal nedetid, maksimalt udbytte.

 • Promo Image

  AGCO Harvest Promise

  AGCO Harvest Promise er et udtryk for vores forpligtelse til at levere den allerbedste eftersalgsservice. Dersom den helt usædvanlige situation skulle opstå, at vi ikke kan skaffe en kritisk reservedel* inden for 24 timer**, betaler AGCO kompensation, så du kan hyre en maskinstation eller en anden maskine til at klare opgaven, indtil din egen maskine er klar til at køre igen.***

  Harvest Promise fås på udvalgte markeder til specifikke høstmaskiner i nuværende produktion inden for de første 3 år efter registrering af reklamationsretten. Kontakt din forhandler for at høre, om din maskine er dækket af dette program.

  * Din forhandler kan fortælle dig, hvilke dele der klassificeres af AGCO som ’kritiske’

  ** 48 timer for øer ud for kysten

  *** Der gælder maks. tilbagebetalingsbeløb