Når du investerer i en Fendt maskine, bakkes du op af AGCO, verdens største virksomhed for landbrugsmaskiner.

Fendt forhandlerservice: Understøttet af AGCO

AGCO er verdens største virksomhed for landbrugsmaskiner. Vi er stolte over at have den viden, erfaring og infrastruktur, der skal til, for at vi kan levere eftersalgsservicesupport i verdensklasse til vore kunder og deres maskiner.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect er vores splinternye globale værktøj, der forsyner AGCO forhandlernes serviceteknikere med en fælles onlineplatform, der giver adgang til al teknisk viden og alle supporttjenester fra AGCO vedrørende service af maskiner eller vedligeholdelsesproblemer. Med disse oplysninger og muligheden for at kommunikere direkte elektronisk med AGCO specialister kan serviceteknikere hurtigt diagnosticere og løse eventuelle maskinproblemer for at reducere nedetiden. Implementeringen af Tech Connect er en del af AGCO’s forpligtelse til at foretage flere investeringer i support til forhandlerne, så de kan yde den bedst mulige kundeservice.

 • Promo Image

  TAG-team

  Din forhandlers teknikere får den bedste uddannelse fra AGCO Academy for at kunne fejlfinde og reparere fejl i Fendt maskiner. Men hvis de har behov herfor, kan de også trække på AGCO's Technical Assistance Group for yderligere support. Vi har TAG-teams placeret på alle vore største markeder, og dem kan man kontakte telefonisk døgnet rundt ugens 7 dage.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Teknikerne har direkte adgang til vores AGCO Net-intranetbibliotek, uanset om de er på værkstedet eller i marken. Det opdateres dagligt og giver dem de seneste nyheder og tekniske informationer om vore maskiner.

 • Promo Image

  Reservedelstilgængelighed

  Din forhandler har adgang til AGCO's store beholdning af originale reservedele, der leveres vha. den allernyeste logistik. AGCO forhandlere i Europa, Afrika og Mellemøsten serviceres af vores hovedlager for reservedele i Ennery, Frankrig, plus ti satellitlagre, som er strategisk placeret for bedst muligt at kunne gøre vore reservedele lettest tilgængelige for alle vores kunder.

 • Promo Image

  AGCO Harvest Promise

  Som et udtryk for vores ønske om at levere en enestående eftermarkedsservice tilbyder AGCO Parts fortsat Harvest Promise programmet, som vi har gjort siden høstsæsonen 2014. Og vi er glade for at kunne meddele, at fra 2016 har vi forpligtet os til at tilbyde AGCO Harvest Promise de første 3 år, efter at den udvidede reklamationsret er registreret.

  Vores unikke AGCO Harvest Promise er vores løfte til dig om, at dersom den helt usædvanlige situation skulle opstå, at vi ikke kan skaffe en kritisk reservedel inden for 24 timer, så betaler AGCO kompensation, så du kan hyre en maskinstation eller en anden maskine til at klare opgaven, indtil din egen maskine er klar til at køre igen. ***

  Dette Harvest Promise-løfte indgår nu i det store udvalg af servicetilbud, produkter og support, som allerede tilbydes takket være AGCO’s brancheførende eftersalgssupport. AGCO foretager store investeringer for at kunne tilbyde denne utraditionelle eftersalgsservice. Alt dette tjener ét bestemt formål: At du kan udføre høstarbejdet, når afgrøderne er klar. Uden at du binder dig til noget.

  Programmet er tilgængeligt på visse markeder til udvalgte høstmaskiner, der er i produktion i øjeblikket.

  *Din forhandler kan fortælle dig, hvilke dele der klassificeres af AGCO som ’kritiske’
  **48 timer for øer ud for kysten
  ***Følgende maks. tilbagebetalingsbeløb er gældende: 26.000 kr. for mejetærskere og 15.000 kr. for storballepressere

Multimedie

Se vores AGCO Parts Harvest Support-video for at se, hvilken slags eftersalgssupport du får fra din forhandler og AGCO, ikke blot under høstarbejdet, men hver dag, døgnet rundt og årets 365 dage.