I dit landbrug arbejdes der konstant, og din maskine er livsvigtig. Et eftersyn uden for sæsonen hos din Fendt forhandler er givet godt ud.

Serviceeftersyn uden for sæsonen af din Fendt

Din Fendt forhandler kan skræddersy et serviceeftersyn uden for sæsonen, afpasset efter dine behov og tilgængeligheden af din maskine: lige fra 15 minutters visuelt tjek til en halv eller en hel dags eftersyn. Vore forhandlerteknikere har den allernyeste uddannelse. De er hurtige, effektive og giver dig fantastisk værdi til timesatsen.

Et serviceeftersyn uden for sæsonen omfatter:

  • En indgående, uforpligtende fejl- og tilstandsrapport, herunder punkter, der skal holdes øje med, og en tidsplan for vigtigere arbejdsopgaver.
  • Mindre risiko for afbrydelser
  • Optimal maskineffektivitet
  • Minimalt afgrødetab

Ring til din Fendt forhandler nu for at få det mest effektive serviceeftersyn uden for sæsonen og reparationer, der er rigtige første gang.

Serviceeftersyn efter sæsonen

Dine maskiner har arbejdet rigtig hårdt hele sæsonen, så inden du opbevarer dem eller starter den næste arbejdsrunde, bør du får dem efterset af din Fendt forhandler. Dette vil sikre minimal forringelse af maskiner, der opbevares for vinteren, en hurtigere opstart næste sæson og fortsat effektivitet for de maskiner, du bruger hele året rundt.

Serviceeftersyn før sæsonen

Hvis det er lang tid siden, din maskine er blevet efterset, kan din Fendt forhandler anbefale en løsning, der passer til dit behov – fra et visuelt tjek og en grundig fejl- og tilstandsrapport til komplet service og eftersyn. Det betyder, at du har alle de informationer, du behøver for at træffe gode afgørelser for det kommende år.

Få mest muligt ud af din maskine i denne sæson med et serviceeftersyn før sæsonen udført af din Fendt forhandler.

Multimedie

I dit landbrug arbejdes der konstant. Hvert minut tæller. Dine maskiner er livsvigtige. Book allerede i dag et eftersyn uden for sæsonen hos din Fendt forhandlers specialister.

Fem gode grunde til, at du bør få din AGCO maskine efterset uden for sæsonen af din AGCO forhandler.