Beskyt din investering i Valtra, og overlad trygt din maskine til eksperterne.

Hvorfor bruge din Valtra forhandler til service og vedligeholdelse?

Fire grunde til at overlade din maskine til din Valtra forhandler:

 • Rigtige reparationer første gang udført af teknikere med stor erfaring.
 • Alle værktøjer til jobbet – din forhandler har investeret tusinder af kroner i specialværktøjer og fejlfindingsudstyr. Dette sætter ham i stand til at foretage vigtige softwareopdateringer og kalibreringer af din maskine.
 • Hurtige løsninger – tæt kontakt til Valtra ingeniører og teknikere for at få reparationer på din maskine udført hurtigt.
 • Originale udskiftningsdele passer perfekt til din maskine og giver langsigtet driftssikkerhed.
 • Promo Image

  Teknisk viden

  Din forhandlers teknikere får den bedste uddannelse enten i et Valtra uddannelsescenter i verdensklasse, som ligger i Suolahti, Finland, eller det sker på en mere lokal AGCO uddannelsesfacilitet. Centralt styret uddannelse sikrer konsekvent service af høj kvalitet og giver din forhandlers teknikere absolut sikkerhed, så de kan betjene dig godt.

  Typisk har din forhandlers teknikere haft mulighed for at deltage i et produktspecifikt oplæringsprogram og følge kurser som en del af AGCO Academy. For at tilskynde til endnu højere standarder har vi indført bonusordninger, der belønner forhandlernes bedste tekniske talenter. Vi giver desuden vore teknikere mulighed for at udvide deres horisont med udvekslingsprogrammer til andre forhandlere over hele verden.

 • Promo Image

  Specialværktøjer & Fejlfindingsudstyr

  Din Valtra forhandler har specialværktøj, som kun er tilgængeligt for dem – du finder ikke det samme udstyr og den samme ekspertise noget andet sted. Med EDT, vores avancerede elektroniske fejlfindingsværktøj, Electric Diagnostic Tool, kan man for eksempel ikke kun identificere og løse problemer hurtigt, man kan også forbedre og omprogrammere funktioner – alt sammen ved et enkelt tryk på en knap.

 • Promo Image

  Hurtig respons, når du har brug for det

  Vi ved alle, at det kan gå galt. Sådan er livet. Det vigtige er at vide, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Hurtig respons er det, det drejer sig om her. Din forhandler ved, at når du har brug for at løse et problem, er tiden afgørende. Når du ringer, kommer de med det samme.

  Forhandlernes servicebiler er udstyret med alt nødvendigt værktøj, udstyr og et stort udvalg af reservedele. Målsætningen er at kunne klare problemet på stedet med det samme. I høsten – og for primære enheder som mejetærskere – er det vore forhandleres mål at kunne være hos dig inden for en aftalt tid, efter at du har ringet til os. I praksis kommer vi normalt hurtigere.

 • Promo Image

  Reservedelstilgængelighed

  Vore forhandlere lagerfører alle faste bevægelige dele til dine Valtra maskiner for at sikre, at de i tilfælde af fejl eller reparation, ligger inde med de dele, du har brug for, så du bliver driftsklar så hurtigt som muligt. Hvis de ikke har en bestemt del på lager, har de adgang til AGCO’s strategiske lagerpladser og centrale reservedelslagre, hvor levering til forhandleren sker inden for 24 timer.