Valmistautuminen kauteen ja tuki kauden aikana – jotta sinä pysyt liikkeellä.

SMART Season

Kiireisenä ammatillesi omistautuneena viljelijänä haluat saada mahdollisimman tuottoisan sadon. Sen tukena on SMART Season. Näin lähin jälleenmyyjä voi auttaa sinua:

 • VALMISTAUTUMINEN ENNEN KAUDEN ALKUA. Ennen kauden alkua on aikasi valmistautua. Käy lähimmän jälleenmyyjän kanssa läpi täydennettävät varaosat ja kulutustarvikkeet, jotta koneesi käy ongelmitta.
 • TUKI KAUDEN AIKANA. AGCOn tuella jälleenmyyjät tarjoavat tukea ja huoltoja koko sadonkorjuukauden. Kun tarvitset apua, jälleenmyyjä auttaa.

Ota yhteys Fendt-jälleenmyyjään, niin saat tietää lisää SMART Season -tuestamme.

SMART SEASON

 • Promo Image

  Tukea ympäri vuorokauden

  Jos meillä ei ole tarvitsemaasi varaosaa, hyödynnämme AGCO Parts 24/7* -ohjelmaa, jonka ansiosta varaosat voidaan lähettää milloin tahansa ja toimittaa pikana. Minimaaliset käyttökatkot, maksimaalinen tulos.

 • Promo Image

  Harvest Promise

  AGCO Harvest Promise osoittaa sitoutumisemme korkealaatuisten huoltojen ja varaosien tarjoamiseen. Sellaisessa harvinaisessa tapauksessa, että emme kykene toimittamaan tärkeitä osia* 24 tunnin** kuluessa, AGCO järjestää alihankkijan korjaamaan satoasi, kunnes pääset jatkamaan työtä.***

  Harvest Promise on saatavana ilmoitetuilla markkina-alueilla ilmoitetulle tuotannossa oleville sadonkorjuukoneille ensimmäisten 3 vuoden ajan takuun rekisteröinnistä. Kysy lähimmältä jälleenmyyjältä, kuuluuko koneesi ohjelmaan.

  *Jälleenmyyjä osaa kertoa, mitä osia AGCO pitää tärkeinä

  **48 tuntia saarille

  ***Enimmäishyvitysmääriä on noudatettava