SMART Season | FI | Fendt
Kauteen lähdetään turvallisin mielin.

SMART SEASON

Valmistautuminen ennen kauden alkua

Varaosien saatavuus silloin, kun niitä eniten tarvitset, on olennaisen tärkeää menestyksesi kannalta tällä kaudella. Kulutusosien ja tarvikkeiden helppo saatavuus kiireisimpinä aikoina vähentää viivästymisen riskiä. Pienellä valmistelulla sinulla on tilallasi tarvitsemasi tavarat – heti käytettävissäsi, jotta voit jatkaa töitäsi. 

Olemme täällä tukemassa sinua

Et ole yksin sadonkorjuun aikana. Fendt-jälleenmyyjäsi on yhtä sitoutunut kuin sinä varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti. SMART Season pitää sinut ajan tasalla monilla tavoilla, joilla Fendt-jälleenmyyjäsi voi tarjota sinulle nopeaa tukea kauden aikana.

5 osaa, joita on oltava varastossa ja tilalla

Kuluvien osien ja kulutustarvikkeiden varaston kokoaminen maatilallesi voi olla avain menestykseesi tällä kaudella. Mitä laajempi valikoima alkuperäisiä osia sinulla on, sitä nopeammin voit ratkaista ongelmat ja vähentää viivästymisen riskiä.

Pysyttele aidossa 

Alkuperäisien varaosien ansiosta koneesi toimivat parhaalla mahdollisella tehokkuudella ja suorituskyvyllä ja varmistavat maksimaalisen käyttöajan sadonkorjuukauden aikana. 

Koska meillä on vuosikymmenten suunnittelu- ja valmistuskokemus, aidot AGCO Parts -varaosat ovat täysin luotettavia ja vähentävät huomattavasti kalliiden korjausten ja huoltojen riskiä, mikä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa.

Suunnittele menestystä

Voisit varastoida monia alkuperäisiä varaosia, joista osa on hyvin erityisiä ja osa melko yleisiä, mutta tässä on ehdotuksemme viidestä osasta, joita sinulla pitäisi olla suunnitellessasi sujuvaa ja menestyksekästä kautta. 

  • Mower Knife

  • Bill Hook

  • Sirpin suojus

  • Piikki

  • Blade Drum

247 support

Tukea ympäri vuorokauden

Jos meillä ei ole tarvitsemaasi varaosaa, hyödynnämme AGCO Parts 24/7* -ohjelmaa, jonka ansiosta varaosat voidaan lähettää milloin tahansa ja toimittaa pikana. Minimaaliset käyttökatkot, maksimaalinen tulos.

Harvest Promise

AGCO HARVEST PROMISE

AGCO Harvest Promise osoittaa sitoutumisemme korkealaatuisten huoltojen ja varaosien tarjoamiseen. Sellaisessa harvinaisessa tapauksessa, että emme kykene toimittamaan tärkeitä osia* 24 tunnin** kuluessa, AGCO järjestää alihankkijan korjaamaan satoasi, kunnes pääset jatkamaan työtä.***

Harvest Promise on saatavana ilmoitetuilla markkina-alueilla ilmoitetulle tuotannossa oleville sadonkorjuukoneille ensimmäisten 3 vuoden ajan takuun rekisteröinnistä. Kysy lähimmältä jälleenmyyjältä, kuuluuko koneesi ohjelmaan.

*Jälleenmyyjä osaa kertoa, mitä osia AGCO pitää tärkeinä

**48 tuntia offshore -saarille

***Enimmäishyvitysmäärä rajoittaa korvausta

Smart season

Viljelijä keskiössä

Minkälaista kauden aikaista tukea sinä haluaisit? Kysyimme Berto Martinolta Società agricola Tenuta Bertolta Italiassa hänen valmistautumisestaan kauteen. Halusimme myös tietää, millaista tukea hän odottaa jälleenmyyjältään kiireisimpinä aikoina.

VIDEOT

Valmistaudu nyt – saat hyödyt myöhemmin

Suunnittele tuottavuus – varastoi varaosia ja kulutustarvikkeita. Pidä oikeita varaosia tilalla sujuvan ja menestyksekkään kauden varmistamiseksi. Puhu Fendt-jälleenmyyjällesi kanssa.