Fusen ilmainen kokeilu auttaa pääsemään tavoitteisiin

Viljele senttimetrin tarkkuudella

 • OPTIMOI KONEEN TEHOKKUUS

  Fusen älykkäiden viljelytekniikoiden avulla saat Fendt-koneestasi irti kaiken mahdollisen ja maksimoit sadon.
 • SENTTIMETRIN TARKKUUS

  Fuse-ohjausratkaisut mahdollistavat senttimetrin tarkkuudella viljelemisen.
 • JOPA 10 PROSENTIN TEHOKKUUSHYÖTY

  Fuse-tarkkuudella viljely auttaa vähentämään polttoaineenkulutusta. Hyödyt siitä, että kalliita perustarvikkeita, kuten siemeniä ja lannoitteita, tuhlataan vähemmän.
 • FUSEN ILMAINEN KOKEILU

  Fendt-jälleenmyyjältäsi saat Fusen ilmaisen kokeilun, joka tarjoaa tarkkuusviljelyelämyksen.

 • Promo Image

  Osu kohdalleen

  Hinnankorotusten maailmassa tehokkuuden lisääminen on keino pitää kustannukset kurissa. Älykkäiden viljelytekniikoiden avulla voit viljellä tarkasti, mikä säästää aikaa ja kalliita resursseja, kuten polttoainetta ja lannoitteita.

  Kokeile senttimetrin tarkkuutta itse tehostaaksesi toimintaa jopa 10 %. Hyödynnä Fendt-jälleenmyyjän tarjoama Fusen ilmainen kokeilu, niin saat kokea tarkkuusviljelyn vaikutuksen omaan tuottavuuteesi.

 • Promo Image

  ILMAINEN Fusen kokeilu

  On aika kokeilla senttimetrin tarkkuutta itse. Varaa Trimblen 10 päivän tai NovAtelin 30 päivän* ILMAINEN kokeilu, joka sisältää CenterPoint RTX Fast- tai TerraStar-C (PRO) -korjauspalvelun. Lisätietoja saat paikalliselta Fendt-jälleenmyyjältäsi.

  Eikö kone ole Guide-yhteensopiva? Soita Fendt-jälleenmyyjälle jo tänään ja kysy lisää tarkkuusviljelystä.

  Lisätietoja saat paikalliselta Fendt-jälleenmyyjältäsi.

 • Promo Image

  Viljele älykkäästi

  Kasvavat panoskustannukset, määräykset ja monimutkaisuus tarkoittavat, että maanviljely ei ole helppoa. Tarkkuusviljelyä hyödyntämällä voit kuitenkin viljellä nopeammin, tehokkaammin ja tuottavammin. Haluatko lisätietoa älykkään viljelyn eduista?

 • Promo Image

  Kestävä viljely

  Edistä maatilasi kestävyyttä tarkkuusviljelyllä. Käytä tarkkuutta keinona käyttää vähemmän resursseja ja vähentää jätettä. Päällekkäisyyksien rajoittaminen Fusen tarjoamalla senttimetrin tarkkuudella turvaa myös kasvien ja maaperän terveyttä vähentämällä maaperän tiivistymistä.

Maanviljelijöiden kommentteja älykkäästä viljelystä Fusen avulla

Testimonial Image

90 minuutin työskentelyn aikana 22 ha:n pellolla maanviljelijä Alexis Neveu käyttää ohjauksen ansiosta 80 litraa vähemmän polttoainetta. Katso video, niin saat tietää, millä muilla tavoin Fusen älykkäät maanviljelyratkaisut ovat edistäneet hänen maanviljelykäytäntöjään.

— Alexis Neveu, maanviljelijä

*AGCOn ehtoja on noudatettava. 30 päivän NovAtel-kokeilun edellytykset: Täysohjattavat koneet, joissa on Fendt Guide ja NovAtel Smart 6- tai Smart 7 -vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin luokkaa, tai päälukituksen avaus, Trimblen 10 päivän kokeilu: Täysohjattavat koneet, joissa on Fendt Guide ja AG-382- tai AG-482-vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin tarkkuus, tai päälukituksen avauksen kokeilu. Kaikki tiedot pitävät paikkansa julkaisuhetkellä ja voivat muuttua ilman ilmoitusta.

ALKUPERÄISVALMISTAJAN VARAOSAT TUOTEMERKEILLE, JOIHIN LUOTAT