OSUT KOHDALLEEN SENTTIMETRIN TARKKUUDELLA

Viljele senttimetrin tarkkuudella

 • OPTIMOI KONEEN TEHOKKUUS

  Fusen älykkäät viljelytekniikat auttavat sinua saamaan kaiken irti Massey Ferguson -koneestasi.
 • SENTTIMETRIN TARKKUUS

  Fusen senttimetrin tarkkuudella toimiva ohjausratkaisu auttaa maksimoimaan sadon.
 • JOPA 10 PROSENTIN TEHOKKUUSHYÖTY

  Maanviljely Fusen mahdollistamalla tarkkuudella vähentää polttoaineenkulutusta ja resurssien tuhlausta – mikä on viisasta kalliiden resurssien käyttöä.
 • FUSEN ILMAINEN KOKEILU

  Kokeile senttimetrin tarkkuudella työskentelyä, niin saat kokea eron, jonka se voisi saada maatilallasi aikaan. Pyydä Massey Ferguson -jälleenmyyjältä lisätietoa Fusen ilmaisesta kokeilusta.

 • Promo Image

  Osu kohdalleen

  Hinnankorotusten maailmassa tehokkuuden lisääminen on keino pitää kustannukset kurissa. Fusen tarkkuusviljelyratkaisuilla voit tehostaa toimintaa jopa 10 %.

  On aika ottaa älykäs viljely osaksi strategiaasi. Tilaisuutesi on koittanut kokeilla senttimetrin tarkkuutta itse ja nähdä, miten se vaikuttaa viljelykäytäntöihisi.

 • Promo Image

  Fuse:n ilmainen kokeilu

  Varaa Trimblen 10 päivän tai NovAtelin 30 päivän* ILMAINEN kokeilu, joka sisältää CenterPoint RTX Fast- tai TerraStar-C (PRO) -korjauspalvelun. Tarkemmat tiedot saat lähimmältä Massey Ferguson -jälleenmyyjältä. 

  Eikö kone ole Guide-yhteensopiva? Soita Massey Ferguson -jälleenmyyjälle jo tänään ja kysy lisää tarkkuusviljelystä.

  Pyydä lisätietoa soittamalla lähimmälle Massey Ferguson -jälleenmyyjälle.

 • Promo Image

  Viljele älykkäästi

  Kasvavat panoskustannukset, määräykset ja monimutkaisuus tarkoittavat, että maanviljely ei ole helppoa. Tarkkuusviljelyä hyödyntämällä voit kuitenkin viljellä nopeammin, tehokkaammin ja tuottavammin. Lue lisää älykkään viljelyn eduista.

 • Promo Image

  Kestävä viljely

  Edistä maatilasi kestävyyttä tarkkuudella. Käytä tarkkuutta keinona käyttää vähemmän resursseja ja vähentää jätettä. Päällekkäisyyksien rajoittaminen Fusen tarjoamalla senttimetrin tarkkuudella turvaa myös kasvien ja maaperän terveyttä vähentämällä maaperän tiivistymistä.

Maanviljelijöiden kommentteja älykkäästä viljelystä Fusen avulla

Testimonial Image

Voin säästää maatilan raaka-aineita, työskennellä tehokkaammin ja johtaa luomutilaani kestävämmin. Digitalisaatio yleisesti on auttanut viime vuosina esimerkiksi GPS:n, ISOBUS:n ja osionhallinnan avulla johtamaan tilaa tehokkaammin ja paremmin.

— Georg Drexl, maanviljelijä

*AGCOn ehtoja on noudatettava. 30 päivän NovAtel-kokeilun edellytykset: Täysohjattavat koneet, joissa on MF Guide ja NovAtel Smart 6- tai Smart 7 -vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin luokkaa, tai päälukituksen avaus, Trimblen 10 päivän kokeilu: Täysohjattavat koneet, joissa on MF Guide ja AG-382- tai AG-482-vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin tarkkuus, tai päälukituksen avauksen kokeilu. Kaikki tiedot pitävät paikkansa julkaisuhetkellä ja voivat muuttua ilman ilmoitusta.

ALKUPERÄISVALMISTAJAN VARAOSAT TUOTEMERKEILLE, JOIHIN LUOTAT