FUSEN ILMAINEN KOKEILU AUTTAA PÄÄSEMÄÄN TAVOITTEISIIN

Viljele senttimetrin tarkkuudella

 • OPTIMOI KONEEN TEHOKKUUS

  Fusen tarkka ohjausratkaisu Valtra-koneeseesi mahdollisimman vaikuttavaan työskentelyyn.
 • SENTTIMETRIN TARKKUUS

  Senttimetrin tarkkuutta hyödyntämällä voit maksimoida sadon. Tarkkuusviljely Fusen avulla poistaa päällekkäisyyksiä ja säästää aikaa ja rahaa.
 • JOPA 10 PROSENTIN TEHOKKUUSHYÖTY

  Hyödynnä Fusen mahdollistamaa tarkkuusviljelyä polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi ja kalliiden resurssien tuhlauksen vähentämiseksi.
 • FUSEN ILMAINEN KOKEILU

  On tullut aika kokeilla. Kysy Valtra-jälleenmyyjältä Fusen ilmaisesta kokeilusta.

 • Promo Image

  Osu kohdalleen

  Tarkkuuttasi parantamalla voit pitää kustannukset kurissa inflaation laukatessa. Fusen älyviljelytekniikoiden mahdollistamalla tarkkuudella voit tehostaa toimintaa jopa 10 %.

  Miten he sen tekevät? Fusen älykkäät maanviljelyratkaisut mahdollistavat senttimetrin tarkkuudella viljelemisen. Sen avulla voit poistaa päällekkäisyyden, vähentää resurssienkulutusta ja tuhlausta sekä säästää aikaa.

 • Promo Image

  Fuse:n ilmainen kokeilu

  On aika kokeilla senttimetrin tarkkuutta itse. Varaa Trimblen 10 päivän tai NovAtelin 30 päivän* ILMAINEN kokeilu, joka sisältää CenterPoint RTX Fast- tai TerraStar-C (PRO) -korjauspalvelun. Lisätietoa saat lähimmältä Valtra-jälleenmyyjältä. 

  Eikö kone ole Guide-yhteensopiva? Valtra-jälleenmyyjät kertovat mielellään lisää tarkkuusviljelystä.

  Lisätietoa saat lähimmältä Valtra-jälleenmyyjältä.

 • Promo Image

  Viljele älykkäästi

  Kasvavat panoskustannukset, määräykset ja monimutkaisuus tarkoittavat, että maanviljely ei ole helppoa. Tarkkuusviljelyä hyödyntämällä voit kuitenkin viljellä nopeammin, tehokkaammin ja tuottavammin. Lue lisää älykkään viljelyn eduista.

 • Promo Image

  Kestävä viljely

  Edistä kestävyyttä tarkkuusviljelyllä. Käytä tarkkuutta keinona käyttää vähemmän resursseja ja vähentää jätettä. Päällekkäisyyksien rajoittaminen Fusen tarjoamalla senttimetrin tarkkuudella turvaa myös kasvien ja maaperän terveyttä vähentämällä maaperän tiivistymistä.

Maanviljelijöiden kommentteja älykkäästä viljelystä Fusen avulla

Testimonial Image

Tekniikan avulla säästämme runsaasti aikaa ja rahaa. Toisin sanoen työskentelemme tehokkaammin.

— Julia Scheuer, maanviljelijä

*AGCOn ehtoja on noudatettava. 30 päivän NovAtel-kokeilun edellytykset: Täysohjattavat koneet, joissa on Valtra Guide ja NovAtel Smart 6- tai Smart 7 -vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin luokkaa, tai päälukituksen avaus, Trimblen 10 päivän kokeilu: Täysohjattavat koneet, joissa on Valtra Guide ja AG-382- tai AG-482-vastaanotin, jonka tarkkuus on senttimetrin tarkkuus, tai päälukituksen avauksen kokeilu. Kaikki tiedot pitävät paikkansa julkaisuhetkellä ja voivat muuttua ilman ilmoitusta.

ALKUPERÄISVALMISTAJAN VARAOSAT TUOTEMERKEILLE, JOIHIN LUOTAT