30 PÄIVÄN ILMAINEN FUSE NOVATEL -KOKEILUJAKSO

Viljele senttimetrin tarkkuudella

 • Tarkkuus ja tehokkuus

  Hinnankorotusten maailmassa tehokkuuden lisääminen on keino pitää kustannukset kurissa. Kun viljelet tarkasti, viljelet tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä lisää tuottoasi ja säästät aikaa samalla kun vähennät resurssien tuhlaamisen riskiä.
 • Senttimetrin tarkkuus

  Hyödynnä Fuse NovAtel -palvelun ja älyviljelyohjelmisto-ominaisuuksien tarkkuus, ja Valtraisi työskentelee senttimetrin tarkkuudella. Poista päällekkäisyydet ja säästä aikaa ja rahaa.
 • Jopa 10 prosentin tehokkuushyöty

  Viljele tarkasti ja pienennä polttoainelaskua. Hyödyt siitä, että maatilan kalliita perustarvikkeita, kuten siemeniä ja lannoitteita, tuhlataan vähemmän. Fuse NovAtel -palvelun avulla voit odottaa saavasi jopa 10 prosentin tehokkuushyötyjä.
 • ILMAINEN 30 päivän kokeilujakso

  Kokeile itse senttimetritarkkuutta ILMAISELLA 30 päivän Fuse NovAtel -kokeilujaksolla, joka sisältää TerraStar-C (PRO) -sijainninkorjauspalvelut. Lisätietoja saat paikalliselta Valtra -jälleenmyyjältäsi. Eikö kone ole Guide-yhteensopiva? Soita Valtra -jälleenmyyjälle jo tänään ja kysy lisää tarkkuusviljelystä.

 • Promo Image

  Kestävä viljely

  Edistä maatilasi kestävyyttä tarkkuudella. Käytä tarkkuutta keinona käyttää vähemmän resursseja ja vähentää jätettä. Päällekkäisyyksien rajoittaminen Fuse NovAtelin senttimetritarkkuudella turvaa myös kasvien ja maaperän terveyttä vähentämällä maaperän tiivistymistä.

 • Promo Image

  Viljele älykkäästi

  Kasvavat panoskustannukset, määräykset ja monimutkaisuus tarkoittavat, että maanviljely ei ole helppoa. Tarkkuusviljelyä hyödyntämällä voit kuitenkin viljellä nopeammin, tehokkaammin ja tuottavammin.

 • Promo Image

  ILMAINEN 30 päivän kokeilujakso

  Kokeile itse senttimetritarkkuutta ILMAISELLA 30 päivän Fuse NovAtel -kokeilujaksolla, joka sisältää TerraStar-C (PRO) -sijainninkorjauspalvelut.

  Eikö kone ole Guide-yhteensopiva? 

Fuse-ehdot voimassa. 30 päivän Fuse NovAtel -kokeilun edellytykset: Full Guide -koneet, joissa on Valtra Guide- ja NovAtel Smart 6- / Smart 7 -vastaanotin alle metrin lukituksen avauksella. Kaikki tiedot pitävät paikkansa julkaisuhetkellä ja voivat muuttua ilman ilmoitusta.

Paranna tuottavuutta i ohjaamostasSMART Safety

Voit helpottaa tuloksen tekoa pitkinä päivinä luomalla tarpeitasi vastaavan ohjaamon. Optimaalinen näkyvyys, tukeva istuin, ohjaamon ilmanvaihto ja ominaisuuksien lukituksen avaaminen auttavat viljelemään parhaimmillasi. Voit tehostaa tuottavuuttasi investoimalla valitsemiisi työskentelymukavuutta parantaviin Valtrain erikoistuotteisiin ja -palveluihin.

ALKUPERÄISVALMISTAJAN VARAOSAT TUOTEMERKEILLE, JOIHIN LUOTAT