Alkuperäisvalmistajan varaosia ja tuotteita tuotemerkeille, joihin luotat.

AGCO Parts tarjoaa maailmanlaajuista varaosatukea AGCOn tuotemerkeille Massey Ferguson, Fendt, Valtra ja Challenger.

Aitojen AGCO Parts -varaosat ja -lisävarusteet ovat koneen rakentaneiden henkilöiden suunnittelemia ja testaamia. Siten varmistamme, että koneesi käy luotettavasti, niin kuin on tarkoitettu.

Varaosien saatavuus ei lakkaa sen vuoksi, että konetta ei enää valmistettaisi. Olemme tukenasi koneesi koko elinkaaren ajan.

Hyväksy AGCO-koneeseesi vain alkuperäisvalmistajan varaosia!

Roberto Montessori on AGCOn Italian jälkimarkkinoinnin myyntipäällikkö, joka tiiminsä kanssa tarjoaa markkina-alueelleen parasta huolto- ja varaosapalvelua italialaisella intohimolla. Hän kertoo lisää uusimmalla People Behind the Parts -videolla.

Shabber Sheikhin työnkuvaan AGCO Parts -perheessä kiteytyy koko tiimin tarkoitus: mahdollisimman hyvä ja tehokas huolto- ja varaosapalvelu. Uusimmalla People Behind the Parts -videolla Shabber kertoo, miksi hän on niin tyytyväinen työhönsä.

Uusimmalla People Behind the Parts -videolla tutustumme Freddie Pullaniin. Osa-aikaisena maanviljelijänä Freddie ymmärtää asiakkaiden tarpeita paremmin kuin useammat, minkä vuoksi hän on sopivin henkilö kehittämään AGCOn huolto-ohjeistusta ja -koulutusta Abbey Parkissa Isossa-Britanniassa.

Kööpenhaminan maaseudulla Tanskassa asuva Annette työskentelee laajan ihmisjoukon kanssa ja panee peliin osaamisensa ja asiantuntemuksensa tarviketuotteiden valikoiman kehityksessä. AGCOn uusimmalla People Behind the Parts -videolla hän kertoo lisäksi yhden pysähdyksen kauppa -konseptista.

MIKSI AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT OVAT RATKAISEVAN TÄRKEITÄ

  • LAV

    Koneesi toiminta, luotettavuus ja kunto riippuvat sen jokaisesta osasta. Vain aidot AGCO Parts -varaosat sopivat ja toimivat taatusti AGCO-koneissa, koska ne on valmistettu ja testattu alkuperäisten teknisten vaatimusten mukaisesti.

  • PAREMPI SUORITUSKYKY & TEHOKKUUS

    Sinun ei kiireiltäsi tarvitse ehtiä huolehtia koneidesi luotettavuudesta. Aidot AGCO Parts -varaosat takaavat mielenrauhasi sekä koneen huippusuorituskyvyn ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden.

  • 12 KUUKAUDEN TAKUU

    Aidoilla AGCO Parts -varaosilla on 12 kuukauden takuu.