Suojaa investointisi Challengeriin aidoilla AGCO Parts -varaosilla.
AGCO Parts -varaosat ovat ainoita aitoja alkuperäisvalmistajan varaosia Challengeriin.

Miksi Challengerissa kannattaa käyttää aitoja AGCO Parts -varaosia?

Päivänselvä valinta suurimuotoiseen ammattimaiseen maataloustoimintaan. Challenger rakentaa koneita, jotka lisäävät tuottavuutta tehon ja tehokkuuden kautta. Hyväksy Challenger-koneeseesi vain alkuperäisvalmistajan varaosia! Miksi riskeerata kovassa käytössä olevat komponentit käyttämällä muiden kuin alkuperäisvalmistajan varaosia?

Aidot AGCO Parts -varaosat:

 • Ovat täysin testattuja Challengerin varaosia, jotka on valmistettu alkuperäisten teknisten ominaisuuksien mukaisesti
 • Sopivat oikein ensi yrittämällä
 • Tarjoavat vastinetta rahalle Challengerin huollossa
 • Ovat luotettavia Challengerin varaosia, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn ympäri vuoden
 • Ovat paras tapa välttää hintavat konerikot, vahingot ja vaaratilanteet
 • On suunniteltu kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita (Challenger Engineeringin hyväksymiä)
 • Ovat 12 kuukauden takuun piirissä* – työ mukaan luettuna, jos työn suorittaa Challenger-jälleenmyyjä
 • On merkitty AGCO-hologrammilla

Tarjoamme kattavimman valikoiman aitoja AGCO Parts -varaosia asennettaviksi Challenger-koneisiin. Challenger-jälleenmyyjältä saat myös erilaisia aitoja AGCO Parts -varaosia, ja heillä on osaaminen, kokemus ja työkalut, jotka takaavat parhaat neuvot ja teknisen tuen Challenger-asioissa. Lisätietoa saat lähimmältä Challenger-jälleenmyyjältä.

*Tavallisia poikkeuksia voi ilmetä, esim. lasi- ja kulutusosat

AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT CHALLENGERILLESI

 • Promo Image

  Suorituskykyosat

  Alkuperäisvalmistajan hihnat, kytkimet, moottorinosat, pakosarjat, suodattimet, pyörivät sähköosat ja voimansiirrot varmistavat Challenger-koneen toiminnan huipputeholla. Mikään ei ehkäise kallista häiriöaikaa yhtä tehokkaasti kuin aitojen AGCO Parts -varaosien käyttäminen.

 • Promo Image

  Turvallisuusosat

  Aidoilla komponenteilla sinä ja kuljettajasi vältätte riskit ja voitte työskennellä turvallisesti ja luotettavasti. Älä tee kompromissia: kysy Challenger-jälleenmyyjältä alkuperäisvalmistajan jarruja, lamppuja, nostolaitteita, ohjauslaitteita, tuulilasinpyyhkijän sulkia ja moottoreita.

 • Promo Image

  Kuluvat osat

  Alkuperäisvalmistajan laakerit, hihnat, holkit ja liitäntäkuulat varmistavat toiminnan optimaalisen tehokkuuden ja ehkäisevät vikatilanteita.

 • Promo Image

  Mukavuusosat

  Mukavuus vähentää väsymystä ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta. Valitse alkuperäisvalmistajan ohjaamonosat, listat, istuimet, lasit ja matot.

 • Promo Image

  Esteettiset osat

  Aidot metallilevyt, maali, ovet, säleiköt ja tarrat säilyttävät Challengerin edustavan näköisenä ja auttavat säilyttämään sen arvon.

 • Promo Image

  Sadonkorjuuosat

  Alkuperäisvalmistajan terät, ketjut, käpälät ja sadonkorjuuhihnat pitävät Challenger-sadonkorjuukoneet huippuiskussa ja varmistavat mahdollisimman pitkän käytettävyyden kultaisen ja vihreän sadonkorjuun aikaan.

 • Promo Image

  Käyttölaitteiden osat

  AGCO Parts -varaosat pitävät Challenger-ruiskuttimen huippukunnossa – venttiileistä, ruiskujen kärjistä, liittimistä, ohjaimista ja tarkkuustuotteista ruiskutustankoihin, säiliöihin, letkuihin ja muihin tuotteisiin. Tukenasi on yhtiö, jolla on yli 40 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme sinulle aina viimeisintä tekniikkaa, joka auttaa sinua jatkuvasti parantamaan tuottavuutta ja suojelemaan viljelyksiäsi tehokkaasti.

multimedia

Uudesta animaatiostamme näet, miten aitojen AGCO Parts -ilmansuodattimien käyttäminen hyödyttää koneesi moottoria ja miten tukkeutunut suodatin vaikuttaa polttoaineenkulutukseen.

Osoitamme, miksi suodattimeksi kelpaa vain Alkuperäinen Valinta! Videon täyspitkässä versiossa annetaan lisäksi vinkkejä aidon AGCO Parts -varaosan tunnistamiseen.