AGCO Partsin aidot Fendt-lisävarusteet tarjoavat samaa kestävää suorituskykyä ja laatua kuin Fendt-koneelta odotetaan.

Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet Fendtiin

Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet ovat:

 • Alkuperäisiä tehdasvalmisteisia ja hyväksyttyjä osia
 • Luokitustestattuja ja lainmukaisia
 • Ensiluokkaisen laadukkaita ja viimeisteltyjä
 • 12 kuukauden AGCO Parts -takuu vakiona kaikille alkuperäisille lisävarusteille*

Laaja valikoima sisältää etupainoja ja vetokoukkuja, ja valaistus- ja tekniikkaratkaisuja, kuten osion hallinta, VariotronicTI ja VarioGuide, joilla kaikilla on 12 kuukauden AGCO Parts -takuu*.

LAAJENNETTU TAKUU – JOPA 8 VUODEN LISÄVARUSTESUOJA*

Fendt-lisävarusteet, jotka jälleenmyyjä asentaa 12 kuukauden aikana rekisteröinnistä koneeseen, jolla on laajennettu takuu, kuuluvat takuun piiriin takuun jäljellä olevan ajan.

Huomaathan, että koneet ja lisävarusteet eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla markkinoilla.

*Takuun ehtoja on noudatettava, ja ne ovat saatavilla pyynnöstä. Poikkeuksia voi olla.

AIDOT JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET FENDTIIN

 • Promo Image

  UUTTA! Fendt-joystick

  Fendt ErgoSteer -joystick on suunniteltu tarkkaan ja mukavaan työskentelyyn, jossa säästyy aikaa ja vaivaa. Vaivaton ergonominen ohjaus suojelee olkapäätä ja niskan seutua ja mahdollistaa tarkan hallinnan. Fendt ErgoSteer parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Yhdessä FendtONE-kädensijan ja Fendt Guiden kanssa se muodostaa parhaan ohjausratkaisun.

 • Promo Image

  Läpimurto pyöräpainon irrottamisessa

  Nyt voit vaihtaa pyöräpainot helposti ja turvallisesti missä tahansa UUDELLA kannettavalla AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla. Turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu varmistaa, että sinulla on aina käytössä sopiva lisäpaino. AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla työhön sopiva pyöräpaino on nopeasti vaihdettavissa. Se säästää aikaasi ja varmistaa taloudellisen polttoaineenkulutuksen.

 • Promo Image

  Painot

  Keskeinen osa koneen käytön aloitusta on varmistaa, että painolasti on oikeanlainen. AGCO Partsin valikoimassa on runsaasti erilaisia alkuperäisiä Fendtin suunnittelemia valurautapainoja, jotka takaavat optimaalisen painolastin kuhunkin tehtävään.

 • Promo Image

  Etunostolaite ja etuvoimanotto

  Varmista, että liitäntä vasta tehdasraja-arvoja ja suorituskyky- ja parhaita asennusstandardeja vaatimalla alkuperäisiä etunosto- ja etuvoimanotto laitteita , jotka ovat saatavilla AGCO Parts -valikoimassa.

 • Promo Image

  Etu- ja takalokasuojasarjat

  Vaihda tai päivitä traktoriisi aito Fendt-lokasuojasarja, joka varmistaa pyörän esteettömän pyörimisen. Kääntyvät lokasuojanjatkesarjat mahdollistavat hyvän näkyvyyden ja suojaavat ohjaamon lasia pyörien lennättämän aineksen aiheuttamilta vahingoilta.

 • Promo Image

  Fendt Cargo

  Fendtin suunnittelema ja rakentama Fendt-koneisiin. Mikään muu kuormainratkaisu ei tarjoa Fendt Cargon ylivoimaista integraatiota traktorin kanssa eikä yhtä hyvää suorituskykyä. Siirsitpä rehua, maata, jyviä tai heinää, Fendt Cargo on kuormainvalintasi. Fendt CargoProfi tarjoaa älykkään etukuormaimen. Siinä on integroitu punnitusjärjestelmä, ohjelmoitavat työparametrit ja edellisten asetusten nouto. Kaikki toiminnot ovat seurattavissa ja käytettävissä Varioterminalin kautta. Sen avulla käyttäjä voi rajoittaa kannattimen korkeutta rajatussa tilassa tai seurata yksittäisen kuorman ja koko työn painoa.

 • Promo Image

  Vetolaitteet

  Fendtiin on saatavana useita erilaisia vetolaitteita hinaamista tai työvälineen liittämistä varten.

 • Promo Image

  Paineilma- & hydraulijärjestelmät

  Tarvitsitpa sitten paineilmajärjestelmän, lisähydrauliikkaa tai suuren hydraulipumpun, saatavana on kattava valikoima Fendtin valmistamia ratkaisuja.

 • Promo Image

  Lisävalot

  Fendtin työlamppujen ja pyörivien valonheittimien avulla varmistat mahdollisimman hyvän työvälineiden näkyvyyden ympäri vuorokauden.

 • Promo Image

  Moottorin & voimansiirron esilämmittimet

  Voit varmistaa, että Fendt on käyttövalmis kovimmissakin olosuhteissa.

 • Promo Image

  Kuljettajan ympäristö

  Valikoima sisältää ohjaamosuodattimia , kiinnikkeitä lisävarusteille ja sähkölaitteille ja alkuperäisiä Fendt-istuimia, jotka ovat ylivoimaisen mukavia. Fendtin valikoimassa on ohjaamon lisävarusteita, jotka tuovat lisämukavuutta ja -toimivuutta.

 • Promo Image

  Paalainlisävarusteet

  Suurkuutiopaalaimeen on saatavana valikoima Hesstonin tehtaalla valmistettuja ja hyväksyttyjä sarjoja, jotka edistävät tuottavuutta. Elektronisia paalin paino ja pituus -sarjoja voidaan ohjata mukavasti ohjaamosta. Saatavana on myös mukavuuksia, kuten liitosjatke, takakamera ja hydraulinen pysäköintinostolaite.

 • Promo Image

  Teknologia

  Lisätietoa AGCOn tarkkuusviljelyvalikoimista on verkko-osoitteessa http://www.agcotechnologies.com/

multimedia

Jälleenmyyjän asentamat Fendtin suunnittelemat lisävarusteet Fendt-koneisiin.

Lyhyestä paalainanimaatiosta näet elektronisen paalainpainon toiminnassa ja kuljettajan päätteellä esitettävät tiedot.