Suojaa investointisi Fendtiin aidoilla AGCO Parts -varaosilla. AGCO Parts -varaosat ovat Fendtin ainoita aitoja alkuperäisvalmistajan varaosia.

Miksi Fendtissä kannattaa käyttää aitoja AGCO Parts -varaosia?

Fendt ei ole vain nimi, Fendt on vakaumus. Onpa kyseessä traktori, leikkuupuimuri, rehupuimuri tai paalain, Fendt rakentaa koneita, joista voi olla ylpeä. Hyväksy Fendt-koneeseesi vain alkuperäisvalmistajan varaosia! Miksi riskeerata kovassa käytössä olevat komponentit käyttämällä muiden kuin alkuperäisvalmistajan varaosia?

Aidot AGCO Parts -varaosat:

 • Ovat täysin testattuja varaosia, jotka on valmistettu alkuperäisten teknisten ominaisuuksien mukaisesti
 • Sopivat oikein ensi yrittämällä
 • Vastinetta rahoille
 • Varmistavat luotettavan huippusuorituskyvyn ympäri vuoden
 • Ovat paras tapa välttää hintavat konerikot, vahingot ja vaaratilanteet
 • On suunniteltu kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita (Fendt Engineeringin hyväksymiä)
 • Ovat 12 kuukauden takuun piirissä* – työ mukaan luettuna, jos työn suorittaa Fendt-jälleenmyyjä
 • On merkitty AGCO-hologrammilla

Tarjoamme kattavimman valikoiman aitoja AGCO Parts -varaosia kaikkiin Fendt-koneisiin. Fendt-jälleenmyyjältä saat myös erilaisia aitoja AGCO Parts -varaosia, ja heillä on osaaminen, kokemus ja työkalut, jotka takaavat parhaat neuvot ja teknisen tuen Fendt-asioissa.

Lisätietoa saat lähimmältä Fendt-jälleenmyyjältä.

*Tavallisia poikkeuksia voi ilmetä, esim. lasi- ja kulutusosat

AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT FENDTILLESI

 • Promo Image

  Suorituskykyosat

  Alkuperäisvalmistajan hihnat, kytkimet, moottorinosat, pakosarjat, suodattimet, pyörivät sähköosat ja voimansiirrot varmistavat Fendt-koneen toiminnan huipputeholla. Mikään ei ehkäise kallista häiriöaikaa yhtä tehokkaasti kuin aitojen AGCO Parts -varaosien käyttäminen.

 • Promo Image

  Turvallisuusosat

  Aidoilla komponenteilla sinä ja kuljettajasi vältätte riskit ja voitte työskennellä turvallisesti ja luotettavasti. Älä tee kompromissia: kysy Fendt-jälleenmyyjältä alkuperäisvalmistajan jarruja, lamppuja, nostolaitteita, ohjauslaitteita, tuulilasinpyyhkijän sulkia ja moottoreita.

 • Promo Image

  Kuluvat osat

  Alkuperäisvalmistajan laakerit, hihnat, holkit ja liitäntäkuulat varmistavat toiminnan optimaalisen tehokkuuden ja ehkäisevät vikatilanteita.

 • Promo Image

  Mukavuusosat

  Mukavuus vähentää väsymystä ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta. Valitse alkuperäisvalmistajan ohjaamonosat, listat, istuimet, lasit ja matot.

 • Promo Image

  Esteettiset osat

  Aidot metallilevyt, maali, ovet, säleiköt ja tarrat säilyttävät Fendtin edustavan näköisenä ja auttavat säilyttämään sen arvon.

 • Promo Image

  Sadonkorjuuosat

  Alkuperäisvalmistajan terät, ketjut, käpälät ja sadonkorjuuhihnat pitävät Fendt-sadonkorjuukoneet huippuiskussa ja varmistavat mahdollisimman pitkän käytettävyyden kultaisen ja vihreän sadonkorjuun aikaan.

multimedia

Uudesta animaatiostamme näet, miten aitojen AGCO Parts -ilmansuodattimien käyttäminen hyödyttää koneesi moottoria ja miten tukkeutunut suodatin vaikuttaa polttoaineenkulutukseen.

Osoitamme, miksi suodattimeksi kelpaa vain Alkuperäinen Valinta! Videon täyspitkässä versiossa annetaan lisäksi vinkkejä aidon AGCO Parts -varaosan tunnistamiseen.

Laakerit, missä tahansa niitä käytetäänkin, kestävät kitkaa ja kuormitusvoimia. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä korkean suorituskyvyn säilyttämiseksi. AGCO Parts valitsee aina parhaan laadun Fendt-koneellesi, jotta voit keskittyä töihisi. Laakerit vaikuttavat olennaisesti koneesi käyttötehoon ja ovat tärkeä osa koneesi huoltoa.

Ilman asianmukaista huoltoa tai käyttämällä heikkolaatuisia osia polttoainejärjestelmän toiminta heikkenee. Aidot AGCO Parts -varaosat varmistavat koneesi mahdollisimman hyvän suorituskyvyn ja hyötysuhteen.