Alkuperäiset , erittäin suorituskykyiset ja luotettavat Massey Ferguson -lisävarusteet auttavat maanviljelijöitä kaikkialla maailmassa.

jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet massey fergusoniin

Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet ovat:

 • Alkuperäisiä tehdasvalmisteisia ja hyväksyttyjä osia
 • Luokitustestattuja ja lainmukaisia
 • Ensiluokkaisen laadukkaita ja viimeisteltyjä
 • 12 kuukauden AGCO Parts -takuu vakiona kaikille alkuperäisille lisävarusteille*

Alkuperäiset Massey Ferguson -lisävarusteet ovat yhtä kestäviä ja suorituskykyisiä kuin Massey Ferguson -koneetkin. Laaja valikoima sisältää etupainoja ja vetokoukkuja, ja ulkovalaistus- ja tekniikkaratkaisuja, kuten Auto-Guide™ 3000, ja tuotteilla on 12 kuukauden AGCO Parts -takuu*.

LAAJA TAKUU – JOPA 5 VUODEN TURVA LISÄVARUSTEILLE* Massey Ferguson -lisävarusteet, jotka jälleenmyyjä asentaa 12 kuukauden aikana rekisteröinnistä koneeseen, jolla on laajennettu takuu, kuuluvat takuun piiriin takuun jäljellä olevan ajan.

Huomaathan, että koneet ja lisävarusteet eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla markkinoilla.

*Takuun ehtoja on noudatettava, ja ne ovat saatavilla pyynnöstä. Poikkeuksia voi olla.

AIDOT JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET MASSEY FERGUSONIIN

 • Promo Image

  Läpimurto pyöräpainon irrottamisessa

  Nyt voit vaihtaa pyöräpainot helposti ja turvallisesti missä tahansa UUDELLA kannettavalla AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla. Turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu varmistaa, että sinulla on aina käytössä sopiva lisäpaino. AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla työhön sopiva pyöräpaino on nopeasti vaihdettavissa. Se säästää aikaasi ja varmistaa taloudellisen polttoaineenkulutuksen.

 • Promo Image

  Painot

  Keskeinen osa koneen käytön aloitusta on varmistaa, että painolasti on oikeanlainen. AGCO Parts tarjoaa valikoiman aitoja Massey Ferguson -painoja, jotka antavat Massey Ferguson -traktorillesi kestävän ja optimaalisen painon.

 • Promo Image

  Liitokset ja voimanulosoton kytkimet

  Käyttämällä Massey Fergusonin valmistamia ja hyväksymiä täysin integroituja liitoksia ja PTO-kytkimiä voit olla varma, että kaikki komponentit on testattu ja hyväksytty raja-arvojen ja suorituskykyvaatimusten mukaan eivätkä ne jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Vetolaitteet

  Saatavana on laaja valikoima vetolaiteratkaisuja automaattisista asennelmista hinauskoukkuihin. Kaikki lisävarusteet on suunniteltu varmistamaan työvälineen tai perävaunun luotettava hinaus.

 • Promo Image

  Lisähydrauliikkasarjat

  Jälkiasennettu tai vaihdettu lisähydrauliikkasarjat tekee Massey Fergusonista monipuolisemman lisäämällä sen hydraulisia käyttömahdollisuuksia.

 • Promo Image

  Lisävalot

  Pyörivät majakat ja työvalot auttavat sinua näkymään ja näkemään, mitä teet.

 • Promo Image

  Kuljettajan ympäristö

  Radio- ja kamerajärjestelmät, ilmastointi ja alkuperäiset Massey Ferguson -istuimet parantavat kuljettajan mukavuutta. Varaudu kaikkeen asentamalla ensiapupakkaus, tulensammutin ja varoituskolmio. Ne ovat saatavana AGCO Parts -valikoimasta.

 • Promo Image

  Paalainlisävarusteet

  Suurkuutiopaalaimeen on saatavana valikoima Hesstonin tehtaalla valmistettuja ja hyväksyttyjä sarjoja, jotka edistävät tuottavuutta. Elektronisia paalin paino ja pituus -sarjoja voidaan ohjata mukavasti ohjaamosta. Saatavana on myös mukavuuksia, kuten liitosjatke, takakamera ja hydraulinen pysäköintinostolaite. Lisävarusteet ovat saatavina sekä MF 2100- että MF 2200 -sarjan paalaimiin.

 • Promo Image

  TEKNOLOGIA

  Lisätietoa AGCOn tarkkuusviljelyvalikoimista on verkko-osoitteessa http://www.agcotechnologies.com/.

multimedia

Lyhyeltä videoltamme paalainanimaatiostamme näet elektronisen paalainpainon toiminnassa ja kuljettajan päätteellä esitettävät tiedot.