Suojaa investointisi Massey Fergusoniin aidoilla AGCO Parts -varaosilla. AGCO Parts -varaosat ovat Massey Fergusonin ainoita aitoja alkuperäisvalmistajan varaosia.

miksi massey fergusonissa kannattaa käyttää aitoja agco parts -varaosia?

Massey Fergusonin tarina maatalouskoneiden alalla on vertaansa vailla, ja sen maatalouskoneet ovat ammattilaisten keskuudessa suosituimpia ympäri maailman. Hyväksy Massey Ferguson -koneeseesi vain alkuperäisvalmistajan varaosia! Miksi riskeerata kovassa käytössä olevat komponentit käyttämällä muiden kuin alkuperäisvalmistajan varaosia?

Aidot AGCO Parts -varaosat:

 • Ovat täysin testattuja Massey Fergusonin varaosia, jotka on valmistettu alkuperäisten teknisten ominaisuuksien mukaisesti
 • Sopivat oikein ensi yrittämällä
 • Tarjoavat vastinetta rahalle Massey Fergusonin huollossa
 • Ovat luotettavia Massey Fergusonin varaosia, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn ympäri vuoden
 • Ovat paras tapa välttää hintavat konerikot, vahingot ja vaaratilanteet
 • On suunniteltu kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita (Massey Ferguson Engineeringin hyväksymiä)
 • Ovat AGCOn 12 kuukauden takuun piirissä* – työ mukaan luettuna, jos työn suorittaa Massey Ferguson -jälleenmyyjä
 • On merkitty AGCO-hologrammilla

Tarjoamme kattavimman valikoiman aitoja AGCO Parts -varaosia kaikkiin Massey Ferguson -koneisiin. Massey Ferguson -jälleenmyyjältä saat myös erilaisia aitoja AGCO Parts -varaosia, ja heillä on osaaminen, kokemus ja työkalut, jotka takaavat parhaat neuvot ja teknisen tuen Massey Ferguson -asioissa.

Lisätietoa saat lähimmältä Massey Ferguson -jälleenmyyjältä.

*Tavallisia poikkeuksia voi ilmetä, esim. lasi- ja kulutusosat

AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT MASSEY FERGUSONIISI

 • Promo Image

  Suorituskykyosat

  Alkuperäisvalmistajan kytkimet, moottorinosat, pakosarjat, suodattimet, pyörivät sähköosat ja voimansiirrot varmistavat Massey Ferguson -koneen toiminnan huipputeholla. Mikään ei ehkäise kallista häiriöaikaa yhtä tehokkaasti kuin aitojen AGCO Parts -varaosien käyttäminen.

 • Promo Image

  Turvallisuusosat

  Aidoilla komponenteilla sinä ja kuljettajasi vältätte riskit ja voitte työskennellä turvallisesti ja luotettavasti. Älä tee kompromissia: kysy Massey Ferguson -jälleenmyyjältä alkuperäisvalmistajan jarruja, lamppuja, nostolaitteita, ohjauslaitteita, tuulilasinpyyhkijän sulkia ja moottoreita.

 • Promo Image

  Kuluvat osat

  Alkuperäisvalmistajan laakerit, hihnat, holkit ja liitäntäkuulat varmistavat toiminnan optimaalisen tehokkuuden ja ehkäisevät vikatilanteita.

 • Promo Image

  Mukavuusosat

  Mukavuus vähentää väsymystä ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta. Valitse alkuperäisvalmistajan ohjaamonosat, listat, istuimet, lasit ja matot.

 • Promo Image

  Esteettiset osat

  Aidot metallilevyt, maali, ovet, säleiköt ja tarrat säilyttävät Massey Fergusonin edustavan näköisenä ja auttavat säilyttämään sen arvon.

 • Promo Image

  Sadonkorjuuosat

  Alkuperäisvalmistajan terät, ketjut, käpälät ja sadonkorjuuhihnat pitävät Massey Ferguson -sadonkorjuukoneet huippuiskussa ja varmistavat mahdollisimman pitkän käytettävyyden kultaisen ja vihreän sadonkorjuun aikaan.

multimedia

Uusi animaatiomme näyttää, miten koneesi moottori hyötyy aidoista AGCO Parts -ilmansuodattimista ja miten tukkeutunut suodatin vaikuttaa polttoaineenkulutukseen.

Näytämme sinulle, miksi suodattimeksi kelpaa vain Alkuperäinen Valinta! Videon täyspitkässä versiossa annetaan lisäksi vinkkejä aidon AGCO Parts -varaosan tunnistamiseen.

Säästät rahaa, aikaa ja vaivaa! Katso itse, miksi kannattaa vaatia aitoja AGCO Parts -varaosia, kun huollatat koneitasi.

 

Vain aidot AGCO-polttoainesuodattimet pitävät koneesi pidempään siellä, minne se kuuluu. Muiden valmistajien suodattimet eivät täytä moottorin teknisiä vaatimuksia, ja ne voivat jopa puolittaa koneen huoltovälin ja johtaa kallisarvoista aikaa vieviin vikoihin, juuri kun niitä vähiten kaipaat.

Laakerit, missä tahansa niitä käytetäänkin, kestävät kitkaa ja kuormitusvoimia. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä korkean suorituskyvyn säilyttämiseksi. AGCO Parts valitsee aina parhaan laadun Massey Ferguson -koneellesi, jotta voit keskittyä töihisi. Laakerit vaikuttavat olennaisesti koneesi käyttötehoon ja ovat tärkeä osa koneesi huoltoa.