AGCO Reman | Valtra | Suomi
Tehdaskunnostetut AGCO Reman -varaosat Valtra-traktoreihin.

Tehdaskunnostetut osat Valtraan

AGCO Reman on tehdaskunnostettujen tuotteidemme valikoima. Tässä systemaattisessa prosessissa käytetyt osat kerätään ja lähetetään tehdaskunnostuslaitokseen, jossa ne kunnostetaan uuden veroisiksi.

AGCO on tehdaskunnostanut Valtra-koneiden osia jo yli 25 vuoden ajan, ja niitä on saatavana eri koneisiin 1970-luvulta tähän päivään.

Tehdaskunnostus vaatii erikoisosaamista – tietoa, teknistä taitoa ja tehtävään sopivat tilat. Jokainen AGCO Reman -osa lähtee tehtaaltamme uutta vastaavana, LAV:n (laitteen alkuperäisvalmistajan) tekniset vaatimukset täyttävänä. Niillä on täysi 12 kuukauden takuu, ja olemme varmistaneet, että jälleenmyyjälläsi on varaosa valmiina, jotta tilaus- ja palautusprosessi ovat mahdollisimman nopeita ja helppoja.

AGCO Reman -osien etuja ja ominaisuuksia:

 • Uuden veroinen tuote
 • Sujuva ja vaivaton asennus mahdollistaa toiminnan jatkumisen nopeasti
 • Täysi 12 kuukauden takuu
 • Säästö on tyypillisesti 30 % uuden osan kustannukseen verrattuna

AGCO Reman -tuotteiden valikoima kasvaa kaiken aikaa, ja useat osat ovat varastossamme valmiina toimitettavaksi jälleenmyyjälle seuraavana päivänä.

Edut ovat päivän selvät – säästät aikaa, rahaa ja vaivaa riskittömästi. Keskustele Valtra-jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään!

 • Promo Image

  Moottorit

  AGCO Reman tarjoaa laajan valikoiman tehdaskunnostettuja kokonaisia moottoreita, ¾-moottoreita ja puolimoottoreita niin Perkins- kuin AGCO Power -merkiltä. Valtra-jälleenmyyjä osaa auttaa ja neuvoa valitsemaan tarpeittesi ja budjettisi mukaisesti.

 • Promo Image

  Voimansiirto

  Pitkän ajan kuluessa tehdaskunnostetun vaihdelaatikon asentaminen on varmasti korjaamista nopeampaa ja todennäköisesti edullisempaa. Lisäksi tiedät kustannukset etukäteen ja vältät ikävät yllätykset.

 • Promo Image

  Polttoaineenruiskutuslaitteet

  Paikallinen korjaamo saattaa kyetä vaihtamaan kuluneita tai viallisia polttoainepumpun osia muttei antamaan mielenrauhaa koko pumppua koskevan yli 12 kuukauden takuun muodossa kuten AGCO Reman. Eikä turhaa odottelua!

 • Promo Image

  Turboahtimet

  Kyseessä on hyvin tekninen järjestelmä, jonka pyörivien osien kierrosnopeus on miljoona kierrosta 8 minuutissa. Älä ota riskiä hetken helpottavalla korjauksella vaan valitse AGCO Reman, joka vastaa LAV:n standardeja ja toimii varmasti vielä pitkään.

 • Promo Image

  Moottorin osat

  Jos tarvitset uuden kampiakselin tai sylinterinkannen, muista AGCO Reman. Tehdaskunnostetut osat ovat uusia edullisempia, korjausta kannattavampia ja taatusti toimivia. Keskustele Valtra-jälleenmyyjän kanssa AGCO Reman -osista jo tänään!

 • Promo Image

  Sähköosat

  Voit olla varma, että kaikki AGCO Reman -elektroniikka vastaa LAV:n teknisiä vaatimuksia, etkä näin ollen jää paitsi mahdollisista päivityksistä. Tilatessasi AGCO Reman -kojelaudan, -toimintopaneelin tai -valvontapaneelin lähetämme osan jälleenmyyjällesi seuraavana päivänä, jotta pääset takaisin työhön viipymättä. Muista lähettää vanha osa meille!

 • Promo Image

  Jäähdytys

  Tiettyihin Valtra-malleihin, joissa on AGCO Power -moottori, on saatavana AGCO Reman -vesipumppu. Ne tehdaskunnostetaan moottoritehtaallamme Suomessa uudenveroisiksi. Tarkista, onko tarjolla AGCO Reman -pumppua, kun vesipumpun vaihto tulee ajankohtaiseksi.

 • Promo Image

  Akselit

  Tiettyihin malleihin on saatavana tehdaskunnostettu etuakseli. AGCO Reman -valikoima kasvaa jatkuvasti uusien osanumeroiden lisääntyessä. Muista siis kysyä niistä jälleenmyyjältä.

 • Promo Image

  Hydrauliikka

  Tehdaskunnostettujen hydrauliikkapumppujen ja -sylinterien valikoima kattaa useita Valtra-traktoreita. Kyseiset laitteet ovat turvallisuuden kannalta keskeisen tärkeitä. Miksi riskeerata, jos saatavana on kustannustehokas AGCO Reman -ratkaisu ja sen tarjoama mielenrauha.

Reman-animaatiovideo

Animaatiomme tarjoaa väläyksen AGCOn tehdaskunnostusprosessista. Se esittää Valtran käytetyn moottorin kunnostamista uutta vastaavaan kuntoon. Samalla systemaattisella prosessilla tehdaskunnostetaan kaikki AGCO Reman -tuotteet.

Paikallinen korjaamo saattaa kyetä vaihtamaan kuluneita tai viallisia polttoainepumpun osia muttei antamaan mielenrauhaa koko pumppua koskevan yli 12 kuukauden takuun muodossa kuten AGCO Reman. Eikä turhaa odottelua!

ONKO SINULLA VANHOJA JA TARPEETTOMIA TRAKTORIN OSIA?

 • Onko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita tai aOnko sinulla vanhoja ja tarpeettomia moottoreita, vaihdelaatikoita, elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?elektronisia komponentteja, jotka voisimme tehdaskunnostaa AGCO Reman -osiksi?

 • Etsimme jatkuvasti arvokkaita traktoreiden ja leikkuupuimureiden osia ja maksamme niistä rahaa.

 • Kerro jälleenmyyjällesi, mitä osia sinulla on, ja jos osat sopivat tehdaskunnostukseen, teemme sinulle tarjouksen.