Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin, mikä takaa, että voit luottaa niiden kestävyyteen kaikissa tilanteissa.

Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet Valtraan

Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet ovat:

 • Alkuperäisiä tehdasvalmisteisia ja hyväksyttyjä osia
 • Luokitustestattuja ja lainmukaisia
 • Ensiluokkaisen laadukkaita ja viimeisteltyjä
 • 12 kuukauden AGCO Parts -takuu vakiona kaikille alkuperäisille lisävarusteille*

AGCO Partsin lisävarusteet tarjoavat samaa kestävää suorituskykyä ja laatua kuin Valtra-koneelta odotetaan. Laaja valikoima sisältää etupainoja ja vetokoukkuja, ja ulkovalaistus- ja tekniikkaratkaisuja, kuten Auto-Guide™ 3000, ja tuotteilla on 12 kuukauden AGCO Parts -takuu*.

LAAJENNETTU TAKUU – JOPA 5 VUODEN LISÄVARUSTESUOJA*

Valtra-lisävarusteet, jotka jälleenmyyjä asentaa 12 kuukauden aikana rekisteröinnistä koneeseen, jolla on laajennettu takuu, kuuluvat takuun piiriin takuun jäljellä olevan ajan.

*Takuun ehtoja on noudatettava, ja ne ovat saatavilla pyynnöstä. Poikkeuksia voi olla.

AIDOT JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET VALTRAASI

 • Promo Image

  Läpimurto pyöräpainon irrottamisessa

  Nyt voit vaihtaa pyöräpainot helposti ja turvallisesti missä tahansa UUDELLA kannettavalla AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla. Turvallinen ja helppokäyttöinen työkalu varmistaa, että sinulla on aina käytössä sopiva lisäpaino. AGCO Parts -pyöräpainonasennustyökalulla työhön sopiva pyöräpaino on nopeasti vaihdettavissa. Se säästää aikaasi ja varmistaa taloudellisen polttoaineenkulutuksen.

 • Promo Image

  Valtra-etukuormain

  Valtra-etukuormain on nyt saatavana jälleenmyyjän asennuksella AGCO Partsilta, jotta voit päivittää koneesi alkuperäisvalmistajan ratkaisulla. Valikoima sisältää erilaisia aisakokoja ja työvälineitä, jotta voit varustaa traktorisi tinkimättä varusteen sopivuudesta.

  Lisätietoa on kätevässä Valtran etukuormaimet -oppaassa.

 • Promo Image

  Painot

  Keskeinen osa koneen käytön aloitusta on varmistaa, että painolasti on oikeanlainen. AGCO Parts -valikoimassa on erilaisia aitoja painoratkaisuja perinteisistä valurauta- ja betonimalleista viimeisimpiin magnetiittikomposiittimateriaaleihin. Magnetiitti on betonia tiheämpää ja mahdollistaa sitä merkittävästi pienemmän koon saman painolastin aikaansaamiseksi.

 • Promo Image

  Etunostolaite ja etuvoimanotto

  Käyttämällä Valtran suunnittelemia ja hyväksymiä täysin integroituja etunostolaitteita ja etuvoimanottoja voit olla varma, että kaikki komponentit on testattu ja hyväksytty raja-arvojen ja suorituskykyvaatimusten mukaan eivätkä ne jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Vetolaitteet

  Saatavana on laaja valikoima erilaisia vetolaitteita , jotka vastaavat Valtra-koneesi suorituskykyä.

 • Promo Image

  Lokasuojat

  Vaihda tai päivitä traktoriisi alkuperäiset kääntyvät Valtra-etulokasuojat. Ne on suunniteltu takaamaan pyörien esteetön pyöriminen.

 • Promo Image

  Lisävalot

  Pyörivät majakat ja työvalot auttavat sinua näkymään ja näkemään, mitä teet.

 • Promo Image

  Kuljettajan ympäristö

  Radio- ja kamerajärjestelmistä istuinpäivityksiin ja lämmitettyihin ovipeileihin.

 • Promo Image

  Turvalaitteet

  Kuljettajan turvallisuus on tärkeintä. Varaudu kaikkeen asentamalla ensiapupakkaus, tulensammutin ja varoituskolmio. Ne ovat saatavana AGCO Parts -valikoimasta.

 • Promo Image

  Teknologia

  Lisätietoa AGCOn tarkkuusviljelyvalikoimista on verkko-osoitteessa http://www.agcotechnologies.com/.

multimedia

Uusi Valtran N-sarjan traktori työn touhussa jälleenmyyjän asentamien lisävarusteiden kera.