Suojaa investointisi Valtraan aidoilla AGCO Parts -varaosilla. AGCO Parts -varaosat ovat Valtran ainoita aitoja alkuperäisvalmistajan varaosia.

Miksi Valtrassa kannattaa käyttää aitoja AGCO Parts -varaosia?

Valtra on ylpeä monipuolisista koneistaan. Kestävät, luotettavat ja yksinkertaiset: Valtra-traktoreiden ja -koneiden kanssa on ilo työskennellä joka kerta. Hyväksy Valtra-koneeseesi vain alkuperäisvalmistajan varaosia! Miksi riskeerata kovassa käytössä olevat komponentit käyttämällä muiden kuin alkuperäisvalmistajan varaosia?

Aidot AGCO Parts -varaosat:

 • Ovat täysin testattuja Valtran varaosia, jotka on valmistettu alkuperäisten teknisten ominaisuuksien mukaisesti
 • Sopivat oikein ensi yrittämällä
 • Ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja Valtra-varaosia
 • Varmistavat luotettavan huippusuorituskyvyn ympäri vuoden
 • Ovat paras tapa välttää hintavat konerikot, vahingot ja vaaratilanteet
 • On suunniteltu kestämään äärimmäisiäkin olosuhteita (Valtra Engineeringin hyväksymiä)
 • Ovat 12 kuukauden takuun piirissä* – työ mukaan luettuna, jos työn suorittaa Valtra-jälleenmyyjä
 • On merkitty AGCO-hologrammilla

Tarjoamme kattavimman valikoiman aitoja AGCO Parts -varaosia kaikkiin Valtra-koneisiin. Valtra-jälleenmyyjältä saat myös erilaisia aitoja AGCO Parts -varaosia, ja heillä on osaaminen, kokemus ja työkalut, jotka takaavat parhaat neuvot ja teknisen tuen Valtra-asioissa.

Lisätietoa traktorin osista tai aidoista AGCO Parts -varaosista Valtra-koneeseesi saat Valtra-jälleenmyyjiltä.

*Tavallisia poikkeuksia voi ilmetä, esim. lasi- ja kulutusosat

AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT VALTRALLESI

 • Promo Image

  Suorituskykyosat

  Alkuperäisvalmistajan kytkimet, moottorinosat, pakosarjat, suodattimet, pyörivät sähköosat ja voimansiirrot varmistavat Valtra-koneen toiminnan huipputeholla. Mikään ei ehkäise kallista häiriöaikaa yhtä tehokkaasti kuin aitojen AGCO Parts -varaosien käyttäminen.

 • Promo Image

  Turvallisuusosat

  Aidoilla komponenteilla sinä ja kuljettajasi vältätte riskit ja voitte työskennellä turvallisesti ja luotettavasti. Älä tee kompromissia vaan kysy Valtra-jälleenmyyjältä alkuperäisvalmistajan jarruja, lamppuja, nostolaitteita, ohjauslaitteita, tuulilasinpyyhkijän sulkia ja moottoreita.

 • Promo Image

  Kuluvat osat

  Alkuperäisvalmistajan laakerit, hihnat, holkit ja liitäntäkuulat varmistavat toiminnan optimaalisen tehokkuuden ja ehkäisevät vikatilanteita.

 • Promo Image

  Mukavuusosat

  Mukavuus vähentää väsymystä ja parantaa tuottavuutta ja kannattavuutta. Valitse alkuperäisvalmistajan ohjaamonosat, listat, istuimet, lasit ja matot.

 • Promo Image

  Esteettiset osat

  Aidot metallilevyt, maali, ovet, säleiköt ja tarrat säilyttävät Valtran edustavan näköisenä ja auttavat säilyttämään sen arvon.

multimedia

Uusi animaatiomme näyttää, miten koneesi moottori hyötyy aidoista AGCO Parts -ilmansuodattimista ja miten tukkeutunut suodatin vaikuttaa polttoaineenkulutukseen.

Näytämme sinulle, miksi suodattimeksi kelpaa vain Alkuperäinen Valinta! Videon täyspitkässä versiossa annetaan lisäksi vinkkejä aidon AGCO Parts -varaosan tunnistamiseen.

Vain aidot AGCO-polttoainesuodattimet pitävät koneesi pidempään siellä, minne se kuuluu. Muiden valmistajien suodattimet eivät täytä moottorin teknisiä vaatimuksia, ja ne voivat jopa puolittaa koneen huoltovälin ja johtaa kallisarvoista aikaa vieviin vikoihin, juuri kun niitä vähiten kaipaat.
 

Laakerit, missä tahansa niitä käytetäänkin, kestävät kitkaa ja kuormitusvoimia. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä korkean suorituskyvyn säilyttämiseksi. AGCO Parts valitsee aina parhaan laadun Valtra -koneellesi, jotta voit keskittyä töihisi. Laakerit vaikuttavat olennaisesti koneesi käyttötehoon ja ovat tärkeä osa koneesi huoltoa.

Ilman asianmukaista huoltoa tai käyttämällä heikkolaatuisia osia polttoainejärjestelmän toiminta heikkenee. Aidot AGCO Parts -varaosat varmistavat koneesi mahdollisimman hyvän suorituskyvyn ja hyötysuhteen.