AGCOn alan johtavat teknisen tuen ammattilaiset tarjoavat alan parhaita huoltoja ja korjauksia ympäri maailman.

Traktorin ja muiden maatalouskoneiden säännöllinen huolto varmistaa, että saat mahdollisimman paljon aikaan pellolla työskennellessäsi. AGCO Service tarjoaa maailmanlaajuista huoltotukea AGCOn tuotemerkeille Massey Ferguson, Fendt, Valtra ja Challenger.

Yhteistyössä AGCO-jälleenmyyjien kanssa tarjoamme vaikuttavan valikoiman asiakkaan mukaan räätälöityjä huolto- ja korjauspaketteja. Tarvitsitpa maatalouskoneellesi yksittäisen huollon, kauden ulkopuolella suoritettavan huollon, huoltosopimuspaketin tai laajennetun takuun, käänny AGCO-jälleenmyyjän puoleen. Heidän osaamisensa, asiantuntemuksensa ja työkalunsa varmistavat, että koneesi toimii optimaalisesti ja luotettavasti.

Asiantuntevat huollot ja korjaukset pitävät AGCO-koneen sellaisessa toiminnassa kuin on tarkoitettu, olipa merkki Challenger, Fendt, Massey Ferguson tai Valtra.

Voit pyytää lisätietoa ja varata huollon käymällä AGCO-jälleenmyyjällä tai soittamalla liikkeeseen.

MIKSI AIDOT AGCO PARTS -VARAOSAT OVAT RATKAISEVAN TÄRKEITÄ

  • LAV

    Koneesi toiminta, luotettavuus ja kunto riippuvat sen jokaisesta osasta. Vain aidot AGCO Parts -varaosat sopivat ja toimivat taatusti AGCO-koneissa, koska ne on valmistettu ja testattu alkuperäisten teknisten vaatimusten mukaisesti.

  • PAREMPI SUORITUSKYKY & TEHOKKUUS

    Sinun ei kiireiltäsi tarvitse ehtiä huolehtia koneidesi luotettavuudesta. Aidot AGCO Parts -varaosat takaavat mielenrauhasi sekä koneen huippusuorituskyvyn ja tehokkaan toiminnan ympäri vuoden.

  • 12 KUUKAUDEN TAKUU

    Aidoilla AGCO Parts -varaosilla on 12 kuukauden takuu.