Asiantuntijoiden käsissä Fendt-koneesi arvo säilyy

Miksi käyttää Fendt-jälleenmyyjän huolto- ja korjauspalveluita?

Neljä syytä tuoda kone Fendt-jälleenmyyjälle:

 • Kokeneet mekaanikot suorittavat korjaukset kerralla oikein.
 • Kaikki tarvittavat työkalut – jälleenmyyjät investoivat tuhansia erikoistyökaluihin ja diagnostiikkalaitteisiin. Niiden avulla he voivat tehdä tärkeitä ohjelmistopäivityksiä ja kalibroida konettasi.
 • Nopeita päätöksiä – tiivis yhteydenpito Fendtin insinöörien ja mekaanikkojen kanssa mahdollistaa nopeat arviot koneesi korjauksista.
 • Alkuperäisvalmistajan varaosat sopivat koneeseesi saumattomasti ja varmistavat luotettavuuden pitkällä aikavälillä.
 • Promo Image

  Tekninen osaaminen

  Jälleenmyyjiemme mekaanikot saavat parasta koulutusta joko maailmanluokan Fendt-koulutuskeskuksessa Marktoberdorfissa tai lähimmässä AGCOn koulutuskeskuksessa. Koulutuksen keskittämisellä varmistetaan laadukas ja yhdenmukainen huolto ja annetaan mekaanikoille luottamus tekemiseensä, jotta he voivat palvella sinua hyvin.

  Tyypillisesti jälleenmyyjän mekaanikoilla on ollut mahdollisuus käydä tuotekohtainen harjoitusohjelma ja AGCO Academyn kursseja. Kehitämme palveluamme palkitsemalla jälleenmyyjäorganisaatiomme lahjakkaita mekaanikkoja. Lisäksi tarjoamme mekaanikoillemme mahdollisuuden laajentaa osaamistaan vaihto-ohjelmien kautta jälleenmyyjien liikkeissä eri puolilla maailmaa.

 • Promo Image

  Erikoistyökalut & diagnostiikkavälineet

  Fendt-jälleenmyyjälläsi on erikoistyökaluja, joita vain heillä on käytössään – samoja laitteita ja asiantuntemusta et saa muualta. Esimerkiksi FENDIAS, tietokoneavusteinen traktoreiden ja rehupuimureiden analyysi- ja diagnostiikkajärjestelmä, ja EDT, leikkuupuimureiden, paalainten ja heinätyökalujen nykyaikainen elektroninen diagnostiikkatyökalu, auttavat tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia nopeasti ja parantamaan ja ohjelmoimaan toimintoja uudelleen napin painalluksella.

 • Promo Image

  Nopeaa reagointia, kun sitä tarvitset

  Kaikki tietävät, että asiat voivat mennä pieleen. Sille ei mahda mitään. On kuitenkin tärkeää voida tietää, että apu on tarvittaessa lähellä. Nopea palvelu on kaikki kaikessa. Jälleenmyyjä tietää, että kun ongelma on ratkaistava, aikaa ei ole tuhlattavaksi. Kun soitat meille, he tulevat apuun.

  Jälleenmyyjän huoltoauto on varustettu kaikilla tarvittavilla työkaluilla, laitteilla ja varaosilla. Tavoitteena on kyetä korjaamaan ongelma heti paikan päällä. Sadonkorjuun aikaan jälleenmyyjien tavoitteena on olla apunasi sovitun ajan kuluessa puhelusta, kun kyseessä on ensisijainen kone, kuten leikkuupuimuri. Yleensä aikataulu pitää.

 • Promo Image

  Varaosien saatavuus

  Jälleenmyyjiltämme saat kaikkia nopeasti liikkuvia osia Fendt-koneisiin, jotta vian sattuessa tai korjauksen koittaessa osa löytyy nopeasti ja sinä pääset jatkamaan töitä viipymättä. Jos osaa ei ole hyllyssä, AGCO toimittaa osan varastostaan jälleenmyyjälle jopa 24 tunnin kuluessa.

Multimedia

Videolta AGCO Partsin sadonkorjuun tuesta näet, millaista huolto- ja varaosatukea jälleenmyyjältä ja AGCOlta on saatavilla sadonkorjuun aikaan sekä ympäri vuoden ja vuorokauden.