Alan paras huolto- ja takuusopimus suojaa investointiasi Valtraan.

Huolto- ja korjausvaihtoehdot

Voit mukauttaa huoltotukeasi Valtran Premium Caren avulla. Kysy jälleenmyyjältä, mikä huoltosopimuksen ja laajennetun takuun yhdistelmä sopii koneellesi parhaiten.

Jälleenmyyjän Valtra-huolto

 • Promo Image

  Kertaluonteinen huolto

  Valtra-jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Huoltoon kuuluu muutakin kuin öljyn ja suodattimen vaihto. Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Tuomalla koneesi jälleenmyyjän huoltoon varmistat lisäksi, että koneen ohjelmistot päivitetään ja kalibroinnit suoritetaan. Pidä koneesi huippukunnossa.

  Varaa huolto Valtra-jälleenmyyjältä jo tänään.

 • Promo Image

  Valtra Care – huoltosopimus ja laajennettu takuu

  Valtra Care vakioi Valtra-koneen huoltokustannukset ostohetkellä, varmistaa koneen optimaalisen toiminnan, takaa sen tehokkuuden ja maksimoi koneen jälleenmyyntiarvon. Valtra Care -paketit ovat mukautettavissa asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan. Valtra Care -huoltoratkaisut räätälöidään asiakkaan maksu- ja käyttötuntitarpeiden mukaan:

  Huoltosopimus

  Huoltopaketti sisältää määritetyt huoltotyöt, joita voi varata uuden tai käytetyn koneen 10 000 käyttötuntiin saakka. Valtran kouluttamat mekaanikot suorittavat ammattimaisen huollon (paikan päällä tai Valtra-jälleenmyyjän liikkeessä) valmistajan suosittelemin huoltovälein ja tarkistusluetteloin.

  Laajennettu korjaustakuu

  Laajennetut takuusopimukset turvaavat korjauskuluilta (lukuun ottamatta kulumista) ja antavat mielenrauhaa. Joustavassa sopimuksessa on valittavissa kolme omavastuutasoa: 0, 290 tai 590 euroa. Sopimus on voimassa enintään 5 vuotta tai 6 000 käyttötuntia.*

  Ohjelmaa hallinnoi Valtra. Se tarkoittaa, että jälleenmyyjäsi lähettää korvaushakemukset suoraan Valtralle puolestasi. Kolmatta osapuolta ei tarvita, mikä lyhentää korvaushakemusten käsittelyaikoja.

  Voit hakea laajennettua takuuta 12 kuukauden kuluessa koneen rekisteröinnistä, jotta ehdit harkita, kuinka monelle käyttötunnille turvan tarvitset.

  Huomaathan, että huollot on suoritettava, jotta laajennettu takuu säilyy voimassa. Ne voivat perustua huoltosopimukseen tai erikseen maksettaviin huoltoihin.

  Soita Valtra-jälleenmyyjälle jo tänään ja pyydä lisätietoa ja tarkka tarjous Valtra Caresta.

  *Tiettyjen ehtojen mukaan – koskee vain mukana olevia markkinoita ja malleja.

 • Promo Image

  Vanhojen koneiden huolto

  Jos edellisestä huollosta on jo aikaa, Valtra-jälleenmyyjä voi suorittaa silmämääräisen kuntotarkastuksen ja tehdä tarjouksen kausihuollosta tai kattavasta huollosta tarpeen mukaan.

  Jokaisessa huollossa saat kattavan vika- ja kuntoraportin seuraavien kohteiden toiminnasta: jarrut, kytkin, ohjaus, moottori, jäähdytys, polttoaine- ja sähköjärjestelmä.

  Silmämääräisten kuntotarkastusten ja vika- ja kuntoraporttien avulla voit tehdä viisaampia päätöksiä vanhempien koneittesi huollosta.

Multimedia

Viisi tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa antaa jälleenmyyjäsi tarkastaa AGCO-koneesi kauden ulkopuolella: