AGCO samarbeider med SightCall

19. mai 2020

sightcall

Det å løse kompliserte tekniske problemer på avstand kan ofte være en utfordring, men særlig nå med de gjeldende Covid 19-restriksjonene. Her hos AGCO utforsker vi stadig nye måter som vi kan imøtekomme dine behov for deler og service på, slik at du kan fortsette gårdsdriften i denne kritiske tiden og i fremtiden.  

De gleder oss å fortelle deg at AGCO nå samarbeider med SightCall, den mest omfattende og betrodde AR-videoplattformen på markedet, for å tilby visuell servicestøtte i dette øyeblikk mellom våre forhandleres mekanikere og AGCOs serviceteam. 

Hvordan fungerer det? 

Enten maskinen din allerede står på verkstedet eller krever øyeblikkelig teknisk assistanse ute på åkeren, kan mekanikeren hos din forhandler ringe direkte til AGCOs serviceteam for diagnostisk hjelp og ekspertise. Ekspertene våre aktiverer en SightCall ved å sende en SMS-melding til mekanikeren med en kobling som gir tilgang til smartenhetens kamera og starter en live videoøkt.  

Denne nye, spennende plattformen lar AGCOs serviceteam tegne på mekanikerens mobilskjerm og vise informasjon som går i dybden, som for eksempel koblingsskjema eller hvor skjulte komponenter befinner seg. Mekanikeren kan samtidig skanne ekstra informasjon, som chassisnummeret, eller angi spesifikke komponenter med en peker, slik at det tilbys et fjernbasert samarbeidsverktøy som fungerer i samme øyeblikk og som gir deg best mulig resultat første gangen, så maskinen din kan settes i arbeid igjen så snart som mulig. Dette er bare ett av våre fremtidsrettede verktøy som vi bruker for å sikre at vi er her for deg og våre kunder, både nå og i fremtiden.