AGCO Reman – overhalte traktor- og skurtreskerdeler til din Fendt.

Overhalte deler til din Fendt

AGCO Reman er navnet på vårt sortiment av overhalte produkter. Overhaling er en spesialistjobb som krever ekspertise, kunnskap, teknisk kompetanse og spesialbygde fasiliteter. Alle AGCO Reman-deler er så gode som nye og har samme spesifikasjon som OEM-standarden (original utstyrsprodusent) samt AGCOs 12 måneders garanti. 

AGCO har overhalt deler til Fendt i over 25 år, og vi dekker maskiner fra 1970-tallet til de nyeste modellene.

Ingen ventetid. En én-ut én-in-erstatning med mange deler på lager i våre varehus, klare til utsending til din forhandler neste dag. Din gamle del sendes tilbake for overhaling og mulig reproduksjon og du er i gang igjen så raskt som mulig.

Raskt økende sortiment. Det finnes nå mer enn 6000 AGCO Reman-deler tilgjengelig, og vi utvider med flere hele tiden. I gjennomsnitt en hver dag. Du vet kanskje allerede at vi tilbyr motorer og girkasser, men listen inkluderer nå også elektronikk, DPF, hydraulikk og mange flere.

Vesentlige besparelser. Du kan spare opptil 30 % ved å velge AGCO Reman, noen ganger enda mer. Neste gang du trenger en del til maskinen din, be forhandleren din å sjekke om det er mulig å velge et alternativ fra AGCO Reman. Sjekk hvor kostnadseffektivt det er. 

Nøyaktig samme kvalitet – garantert. Vi produserer dem i henhold til de samme standardene som originaldelen våre. Alle AGCO Reman-deler leveres med en full 12 måneders garanti, akkurat som nye deler. Og i tillegg får du en ekstra 12 måneders arbeidsgaranti hvis delen monteres av forhandleren din.

Gode nyheter for deg, enda bedre for planeten. Overhaling bruker rundt 85 % mindre materialer og også vesentlig mindre energi og vann. Det vi ikke kan bruke igjen, blir resirkulert der det er mulig, slik at mindre havner på deponi.  Det er en god start mot en effektiv, sirkulær økonomi.

Fordelene er enkle – du sparer tid, penger og arbeid, og du løper ingen risiko. Snakk med din Fendt-forhandler om AGCO Reman i dag.

 • Promo Image

  Motorer

  AGCO Reman tilbyr et komplett utvalg av overhalte korte, lange eller komplette motorer, både Perkins og AGCO Power. Fendt-forhandleren hjelper deg å finne det riktige valget for dine behov og ditt budsjett.

 • Promo Image

  Transmisjon

  Det utvilsomt raskere, og antakelig mer kostnadseffektivt i det lange løp, å velge en overhalt girkasse fremfor en reparasjon. Ikke minst vet du kostnaden på forhånd, så slipper du ubehagelige overraskelser.

 • Promo Image

  Innsprøytningssystemer

  Det lokale verkstedet kan kanskje skifte en slitt eller ødelagt del i drivstoffpumpen – men kan de gi deg tryggheten med 12 måneders garanti på hele enheten som du får med AGCO Reman? Hos AGCO-forhandleren slipper du å vente også!

 • Promo Image

  Turboladere

  Dette er virkelig avansert utstyr; en turbolader roterer ca. en million ganger på åtte minutter. Ikke ta risikoen med en kortsiktig reparasjon – velg en AGCO Reman-turbo som er bygget etter OEM-standardene og garantert varer lengst.

 • Promo Image

  Motorkomponenter

  Hvis du trenger en ny veivaksel eller et nytt sylinderhode, bør du vurdere AGCO Reman. Det er billigere enn en ny del, bedre enn en reparasjon og fungerer garantert optimalt. Snakk med din Fendt-forhandler om AGCO Reman i dag!

 • Promo Image

  Elektronikk

  Du kan være trygg på at all elektronikk fra AGCO Reman overholder de nyeste OEM-spesifikasjonene. Hvis det finnes en oppgradering, får du den. Hvis du bestiller et instrumentpanel eller et styrekort fra AGCO Reman, sender vi det til forhandleren din dagen etter. Maskinen din er oppe og går på null
  komma niks. Husk å sende inn det gamle!

 • Promo Image

  Kjøling

  Vi kan tilby AGCO Reman-vannpumper til noen Fendt-modeller med AGCO Power-motor. Disse er overhalt ved motorfabrikken vår i Finland, til samme spesifikasjon som nye deler. Neste gang du trenger en pumpe, bør du sjekke om du kan velge AGCO Reman.

 • Promo Image

  Aksler

  Vi tilbyr overhalte foraksler til enkelte modeller. Utvalget vokser kontinuerlig og nye delenummer kommer til, så du bør alltid spørre forhandleren din om AGCO Reman er et alternativ.

 • Promo Image

  Hydraulikk

  Vårt utvalg av overhalte hydraulikkpumper og -sylindre dekker mange av Fendts traktorer og skurtreskere. Disse enhetene er ofte sikkerhetskritiske, så hvorfor ta sjanser når AGCO Reman tilbyr et kostnadseffektivt og trygt alternativ?

Vet du virkelig om AGCO Reman? Visste du at det er en verdifull måte å skaffe kvalitetsreservedeler til maskinen din? Eller at hver AGCO Reman-del er reprodusert til original standard og dekket av en 12-måneders garanti? Ikke alle vet sannheten om AGCO Reman - se videoen for hele historien.

Hvis du har planer om å bytte dieselpartikkelfilteret (DPF) på din Fendt, kan AGCO Reman tilby et kostnadseffektivt alternativ til et nytt filter, uten at du trenger å ofre kvalitet eller ytelse. Reman-programmet er tilgjengelig for alle Fendt Vario-seriene (500, 700, 800 og 900).

 

Animasjonen vår viser hvordan AGCOs overhalingsprosess foregår. Se hvordan vi overhaler en brukt Fendt CVT-erstatningsdel til den er god som ny. Dette er den systematiske prosessen som brukes for alle AGCO Reman-produkter.

Dette er virkelig avansert utstyr; en turbolader roterer ca. en million ganger på åtte minutter. Ikke ta risikoen med en kortsiktig reparasjon – velg en AGCO Reman-turbo som er bygget etter OEM-standardene og garantert varer lengst.

Det lokale verkstedet kan kanskje skifte en slitt eller ødelagt del i drivstoffpumpen – men kan de gi deg tryggheten med 12 måneders garanti på hele enheten som du får med AGCO Reman? Hos AGCO-forhandleren slipper du å vente også!
 

HAR DU GAMLE TRAKTORDELER DU IKKE TRENGER?

 • Har du gamle motorer, girkasser eller elektronikk du ikke trenger og som kan være egnet for overhaling gjennom AGCO Reman-programmet?

 • Vi ser alltid etter verdifulle deler til traktorer og skurtreskere, og vi betaler gjerne.

 • Fortell forhandleren din hva du har. Hvis delene er egnet for overhaling, gir vi deg et tilbud.