Fendt-originaltilbehør fra AGCO Parts tilbyr de samme høye nivåene av langvarig ytelse og tekniske standarder som du forventer av Fendt-maskinen din.

Forhandlermontert utstyr til Fendt-maskiner

Vårt forhandlermonterte utstyr:

 • er testet og godkjent av fabrikkene våre
 • er homologeringstestet og overholder forskriftene
 • har overlegen kvalitet og utførelse
 • AGCO Parts’ 12 måneders garanti er standard på alt originaltilbehør*

Det omfattende utvalget inkluderer frontlodd og trekkroker, ekstern belysning og teknologiløsninger som seksjonskontroll, VariotronicTI og VarioGuide, alt dekket av AGCO Parts sin 12 måneders garanti*.

UTVIDET GARANTI – OPPTIL 8 ÅRS DEKNING AV TILBEHØR*

Fendt-tilbehør som monteres på en maskin med utvidet garanti innen de første 12 månedene av forhandlerregistreringen, dekkes for den gjenværende garantiperioden.

Vær oppmerksom på at maskiner og tilbehør kan være utilgjengelig i enkelte land.

*Vilkår og betingelser gjelder og er tilgjengelig på forespørsel. Unntak kan forekomme.

ORIGINALT FORHANDLERMONTERT UTSTYR TIL FENDT-MASKINER

 • Promo Image

  NYHET! Fendt-spak

  Fendt ErgoSteer-spaken er utviklet for presisjon og komfort, slik at du sparer tid og arbeid. Den ergonomiske spaken krever minimalt med bevegelser, noe som betyr at du kan styre maskinen med stor presisjon uten unødvendig belastning på skuldre og nakke. Med Fendt ErgoSteer får du bedre oversikt og større sikkerhet. Den kan brukes med FendtONE-armlenet og kobles til Fendt Guide for å gi en optimal styreløsning.

 • Promo Image

  Et gjennombrudd innen fjerning av hjulvekter

  Nå kan du bytte hjulvekter enkelt og trygt hvor som helst med AGCO Parts’ nye mobile monteringsverktøy til hjulvekter. Det er trygt og enkelt å bruke og sikrer at du alltid har den ballasten du trenger. Med AGCO Parts’ mobile monteringsverktøy går det raskt å endre til riktig hjulvekt. Spar tid og drivstoff.

 • Promo Image

  Lodd

  En viktig del av maskinutnyttelsen er å bruke riktig ballast. AGCO Parts tilbyr en rekke originale støpejernlodd som er utformet av Fendt for å levere optimal ballast for dine arbeidsoppgaver.

 • Promo Image

  Fronthydraulikk og kraftuttak

  Påse at hydraulikken overholder fabrikkspesifisert toleranse, ytelse og overlegne monteringsstandarder ved kun å bruke originaldeler til fronthydraulikk og kraftuttak, som er tilgjengelige gjennom AGCO Parts.

 • Promo Image

  Forskjerm og bakre skvettlapper

  Oppgrader traktoren din med originale skjermer og skvettlapper designet av Fendt for å sikre riktig hjulklaring og god levetid. Svingbare forskjermer og forlengersett til bakre skvettlapper gir deg klar sikt, og beskytter samtidig vinduene i førerhuset mot skader fra rusk som kastes opp fra hjulene.

 • Promo Image

  Fendt Cargo

  Designet, utviklet og konstruert av Fendt, for Fendt. Ingen annen lasterløsning tilbyr Fendt Cargo sin overlegne integrering med traktoren og samme høykvalitets ytelse. Fendt Cargo er den perfekte lasteren, enten du skal løfte silofôr, jord, korn eller høy. Fendt CargoProfi er en intelligent frontlaster. Den har et integrert veiesystem, programmerbare arbeidsparametere og gjenopprettelse av forrige innstilling. Alt kontrolleres og vises på maskinens Varioterminal. Disse systemene lar føreren begrense løftehøyden ved arbeid under lave tak samt måle vekten av hver enkelt last eller totalvekten for hele arbeidsøkten.

 • Promo Image

  Trekkroker

  Det finnes et bredt utvalg av kroktyper tilgjengelig, slik at din Fendt kan utstyres med ønsket trekkløsning for transport eller bruk av redskaper.

 • Promo Image

  Trykkluft- og hydraulikkløsninger

  Enten det trengs et trykkluftsystem, ekstra spoleventiler eller en hydraulikkpumpe med større kapasitet, finnes det et robust utvalg av Fendt-konstruerte løsninger tilgjengelig.

 • Promo Image

  Ekstralys

  Ta en titt på Fendts utvalg av arbeidslamper og roterende varsellys for å sikre best mulig synlighet av utstyret 24 timer i døgnet.

 • Promo Image

  Forvarmere til motor og transmisjon

  Sørger for at din Fendt-maskin alltid er klar til handling, selv i de tøffeste miljøer.

 • Promo Image

  Førermiljø

  Fra forurensningsfiltre og originale Fendt-seter for suveren komfort i førerhuset, til tilbehørskinner og -fester for elektroniske enheter. Fendt tilbyr en mengde tilbehør til førerhuset for enda bedre komfort og funksjonalitet.

 • Promo Image

  Pressetilbehør

  Et utvalg av sett konstruert og godkjent av Hesston er tilgjengelig for å øke produktiviteten. Elektroniske sett for ballevekt og -lengde kan styres direkte fra førerhuset. Det finnes også praktiske funksjoner som krokforlenger, ryggekamera og hydraulisk parkeringsfot.

 • Promo Image

  Teknologi

  Du finner mer informasjon om AGCOs tilbud innen presisjonslandbruk på http://www.agcotechnologies.com/

multimedia

Forhandlermontert utstyr utviklet av Fendt, for Fendt.

Se vår korte animasjon for å se den elektroniske ballevekten i aksjon og informasjonen du får på førerterminalen.