Vi jobber for å tilby produkter som støtter deg og din Fendt gjennom hele maskinens levetid.

For å beskytte investeringen din og sørge for at Fendt-maskinen din yter optimalt, må du insistere på originale AGCO-deler. Med vårt omfattende utvalg av kvalitetsprodukter og ekspertise hos forhandleren, er det ingen grunn til å kjøpe noe annet enn originale deler!

Vi slutter ikke å produsere deler til maskinen, selv om vi tar den ut av produksjon. Uansett hvor gammel Fendt-maskinen din er, har vi en deleløsning – vi er der for deg hele veien, fra høyteknologiske produkter og et enormt utvalg tilbehør, til originale, overhalte deler. Vi tar fullt ansvar for alle Fendt-maskiner vi selger.

Og ikke bare det, vi har et omfattende utvalg av tilleggsprodukter og Fendt-profilartikler som gjør forhandleren din til det eneste stedet du trenger å gå.

Klikk på koblingene nedenfor for mer informasjon om produktseriene våre.

multimedia

Som leder for Later Lifecycle- og Heritage-produktene, har Nick vært viktig for å sikre at eiere av eldre Fendt-maskiner fortsatt har tilgang til det originale valget innen deler og service. I den nyeste episoden av People Behind the Parts introduserer han oss for Fendt Classic-programmet.

I den nyeste episoden av People Behind the Parts blir vi kjent med Josef Kreutzer. Josef jobber i utviklingsavdelingen hos Fendt i Marktoberdorf i Tyskland, og liker å jobbe med ny teknologi innen konstruksjon av prototyper. Han er også glad i samarbeidet som er en stor del av dette spennende og givende arbeidsmiljøet.

Se videoen vår for å lære hvorfor det er viktig å få originale AGCO-deler montert av Fendt-forhandleren.

En dag i livet til en bonde støttet av AGCO Parts.

HVORFOR DET ER VIKTIG MED ORIGINALE AGCO-DELER TIL DIN FENDT

  • OEM

    Hver eneste komponent i Fendt-maskinen din er avgjørende for ytelsen, driftssikkerheten og integriteten. Originale AGCO-deler er produsert og testet etter de originale spesifikasjonene, og er de eneste som garantert passer og fungerer perfekt i din Fendt.

  • BEDRE YTELSE

    Du har det for travelt til å bekymre deg for driftssikkerheten til maskinen din. Originale AGCO-deler gir deg tryggheten på at maskinen din fungerer og yter optimalt, året rundt.

  • 12-MÅNEDERS GARANTI

    Originale AGCO-deler dekkes av en 12-måneders garanti.