Forberedelser i forsesongen og støtte underveis – slik at du holder hjulene i gang.

SMART Sesong

Vi vet at du ønsker å jobbe så effektivt som mulig i den viktige innhøstingsperioden. Det er her SMART Sesong kommer inn. Slik kan forhandleren din hjelpe deg:

 • FORBEREDELSER FØR SESONGEN. I tiden før sesongen er det viktig å gjøre de riktige forberedelsene. Snakk med forhandleren for å finne ut hvilke deler og forbruksvarer du trenger, så unngår du unødvendig nedetid.
 • STØTTE UNDER SESONGEN. Forhandleren din leverer hjelp og tjenester gjennom hele innhøstingssesongen, med støtte fra AGCO. De stiller opp når du trenger det som mest.

Ta kontakt med din forhandler i dag for mer informasjon om hvilken støtte du får med SMART Sesong.

SMART Sesong

 • Promo Image

  Døgnåpen kundestøtte

  Hvis forhandleren ikke har delene du trenger på lager, kan de bruke AGCO Parts’ «24/7»-ordning* og be om umiddelbar utsending og levering av deler. Minimal nedetid, maksimal produktivitet.

 • Promo Image

  Harvest Promise

  AGCO Harvest Promise er et bevis på hvor viktig det er for oss å gi overlegen hjelp fra ettermarked. I eksepsjonelle situasjoner hvor vi ikke klarer å levere kritiske deler* i løpet av 24 timer**, vil AGCO betale for at en entreprenør tar jobben med innhøstingen din til maskinen din er reparert og klar til å fortsette.***

  Harvest Promise er tilgjengelig i utvalgte markeder for bestemte innhøstingsmaskiner i løpet av de tre første årene etter registrering av garantien. Spør forhandleren om maskinen din dekkes av dette programmet.

  * Forhandleren kan informere deg om hvilke deler AGCO anser som «kritiske».

  ** 48 timer for øyer

  *** Maks refusjonsbeløp gjelder