Kjør Smart | NO | Massey Ferguson

DRIVE SMART

GJØR FØRERHUSET FUNKSJONELT FOR DEG

Når du jobber lange dager på gården, er det viktig å være komfortabel.

Tilpass førerhuset slik du selv ønsker, så unngår du tretthet og holder deg på tå hev. I de riktige omgivelsene kan du fungere optimalt, selv på de mest krevende dagene.

Øk produktiviteten ved å tilpasse førerhuset

Tilpass førerhuset slik at du kan gjøre en bedre jobb på lange dager. Optimal sikt, setestøtte, ventilasjon og tilgang til funksjoner hjelper deg med å jobbe best mulig. Velg blant spesialutviklede Massey Ferguson-produkter og -tjenester, og invester i din egen komfort for å øke produktiviteten.

Moderne seterConnect

Setet er ikke bare noe du sitter i. Moderne Massey Ferguson-førerseter kan gjøre mye mer enn som så. Setene kan redusere hvor mye vibrasjoner du utsettes for og gi ryggraden optimal støtte, slik at du ikke blir sliten selv om du jobber lange dager. Beskytt setet med et originalt, skreddersydd Massey Ferguson-setetrekk.

Lag dindrosje

Hold holdet kaldtKeep your cool

Når du jobber i et godt førerhus, jobber du bedre. God ventilasjon motvirker tretthet. Med god førerhusventilasjon holder du deg frisk og unngår pollen og støv. Bestill service på klimaanlegget nå, så kan du puste litt roligere denne sesongen.


Hold deg trygg med et ekstra par øyneStay safe with an extra pair of eyes

Følg nøye med på arbeidet – du kan overvåke redskapen eller maskinen fra det komfortable setet i førerhuset.


Synlig bedre belysningVisibly better lighting

Når det er dårlig med naturlig lys, kommer originale arbeidslys fra AGCO til sin rett. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter ikke.


OppbevaringsløsningerStorage solutions

Roter du stadig vekk mobilen? Det er på tide å rydde opp i førerhuset. Med en Massey Ferguson-telefonholder er mobilen alltid lett tilgjengelig. Dokument- og koppholdere kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt. Unn deg litt kald drikke på lange arbeidsdager, med et kjøleskap som er tilpasset førerhuset ditt.


Beskyttelse uansett værWeather-proof protection

Med slitesterke gulvmatter slipper du å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.


Oppgrader underholdningssystemetUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth og tilkobling av iPod og telefon – du kan velge blant en rekke praktiske og originale løsninger fra AGCO.


Optimalt vedlikehold av førerhusetThe very best care for your cab

Du har tilgang til et bredt utvalg pleieprodukter, blant annet interiørrens og såpe til utvendig vask, slik at du kan sørge for at maskinen din ser ut som ny.


Bedre oversiktA clearer view

Er du bekymret for oversikten fra førerhuset? Forhandleren din kan hjelpe deg. Spør oss om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil.


SMART FarmingConnect

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Massey Ferguson-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra MF Rate Control og seksjonskontroll til MF Connect. Bruk smarte løsninger for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.

SMART SikkerhetConnect

Et komfortabelt og brukervennlig førerhus gjør deg mer produktiv, men det kan ha like stor betydning for sikkerheten. Ved å skape et stressfritt miljø med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta deg tid til en repetisjon av gode rutiner som er viktige for sikkerheten på gården, med disse korte, nyttige og lett tilgjengelige veiledningene.

videoer

Setet er ikke bare noe du sitter i.

Massey Ferguson-førersetet er et hjelpemiddel som gjør deg mer produktiv. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner kan du jobbe bedre over lengre tid. Ta kontroll på produktiviteten, unngå tretthet og hold oppmerksomheten oppe, også på de tøffeste dagene.