Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

Går produktiviteten din ned på grunn av for dårlig komfort i førerhuset?

Du og Massey Ferguson-traktoren din er et produktivt team.

Men kanskje du bør fokusere mer på kvaliteten på tiden dere har sammen? Oppgrader førerhuset for å gjøre arbeidsdagene til en glede, ikke et slit.

Vi tror at traktoren din vil takke deg hvis du legger litt ekstra innsats i førerhuset.

En perfekt match

Skap en best mulig arbeidsplass

 • Promo Image

  Få friskere luft

  Hvis du puster inn kjølig og ren luft i førerhuset, får du mer energi og blir mindre sliten. Frisk opp innemiljøet med service på klimaanlegget og nye førerhusfilter. Hold deg frisk, hold pollen og støv ute.

 • Promo Image

  Gjør arbeidsdagen mer komfortabel

  Med korsryggstøtte og vibrasjonsbeskyttelse kommer du til å elske timene i førerhuset. Et nytt førersete fra Massey Ferguson kan redusere hvor mye vibrasjoner du utsettes for og gi ryggraden optimal støtte, slik at du ikke blir sliten selv på lange dager.

 • Promo Image

  Vis at du bryr deg

  Gi traktoren din oppmerksomheten den fortjener. Skap gode vaner med pleie- og oppbevaringsartikler fra AGCO. Gi deg selv en ren og ryddig arbeidsplass.

 • Promo Image

  Få enda bedre oversikt

  Med et ryggekamera får du god oversikt over redskaper og maskiner bak traktoren uten å måtte forlate førerhuset. Da holder du både deg selv og andre trygge.

 • Promo Image

  Se bedre

  La originale AGCO-arbeidslys vise deg veien. Ikke la deg stoppe av dårlige lysforhold. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter deg ikke.

 • Promo Image

  Hold det rent

  Med slitesterke gulvmatter holder du førerhuset rent, selv om støvlene dine er aldri så skitne. Du slipper å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.

 • Promo Image

  Få bedre sikt

  Spør din lokale forhandler om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil. Gi deg selv best mulig sikt fra førerhuset.

 • Promo Image

  Ikke glem å kose deg

  Sett stemningen i førerhuset med en original AGCO-radio med Bluetooth- og telefontilkobling. Du velger underholdningen selv.

MF 8S

Utviklet for komfort

Bli med inn i en NY ÆRA av komfort, oversikt og kontroll.

MF 8S har en glassflate på 6,6 m2, og en hellende frontrute for bedre sikkerhet, brukervennlighet og kontroll når du jobber.

Den har et produktivt førermiljø med god plass, komfort, oversikt, lavt støynivå, brukervennlighet, datatilkobling og kvalitet. Vi vet nemlig at en mer produktiv fører, er en lønnsom fører.

Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

 • Promo Image

  FORHANDLERMONTERT UTSTYR

  Med originalt Massey Ferguson-tilbehør kan du og traktoren få til mer, sammen.

 • Promo Image

  HANDLE PÅ NETT MED AGCO PARTS

  Finn delen du leter etter med bare noen få klikk.

SMART FarmingSMART FARMING

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Massey Ferguson-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra MF Rate Control og Section Control til MF Connect. Bruk Massey Ferguson Connect og autostyring for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.

SMART Sikkerhet

SMART Safety

Sett sikkerheten i høysetet

Et komfortabelt og brukervennlig førerhus gjør deg mer produktiv, men det kan ha like stor betydning for sikkerheten. Ved å skape et stressfritt miljø med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta deg tid til en repetisjon av gode rutiner som er viktige for sikkerheten på gården, med disse korte, nyttige og lett tilgjengelige veiledningene.

Setet er ikke bare noe du sitter i

Massey Ferguson-førersetet er et hjelpemiddel som gjør deg mer produktiv. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner kan du jobbe bedre over lengre tid. Ta kontroll på produktiviteten, unngå tretthet og hold oppmerksomheten oppe, også på de tøffeste dagene.

FORHANDLERMONTERT UTSTYR

Originaltilbehør fra Massey Ferguson leverer de samme høye nivåene av holdbarhet og ytelse som forventes av Massey Ferguson-maskiner.