Vi holder maskinen din i gang gjennom hele sesongen.

SMART Sesong

SMART Sesong er utviklet for å hjelpe travle bønder – som deg – med å oppnå best mulig resultat av innhøstingen. Vi deler innhøstingsperioden inn i to deler: 

 • FORBEREDELSER FØR SESONGEN. Vær forberedt og i forkant. Før sesongen vil forhandleren gi deg muligheten til å bestille opp delene du trenger, slik at du kan holde maskinen i gang i innhøstingen.
 • STØTTE UNDER SESONGEN. Forhandleren din gir deg hjelpen du trenger gjennom hele innhøstingen, med støtte fra AGCO. Har du problemer med maskinen? Trenger du deler, og det raskt? Forhandleren din stiller opp når du trenger det som mest.

Ta kontakt med din forhandler i dag for mer informasjon om støtten vi tilbyr gjennom SMART Sesong-programmet.

SMART Sesong

 • Promo Image

  Døgnåpen kundestøtte

  Hvis forhandleren ikke har delene du trenger på lager, kan de bruke AGCO Parts’ «24/7»-ordning* og be om umiddelbar utsending og levering av deler. Minimal nedetid, maksimal produktivitet.

 • Promo Image

  AGCO Harvest Promise

  AGCO Harvest Promise er et bevis på hvor viktig det er for oss å gi overlegen hjelp fra ettermarked. I eksepsjonelle situasjoner hvor vi ikke klarer å levere kritiske deler* i løpet av 24 timer**, vil AGCO betale for at en entreprenør tar jobben med innhøstingen din til maskinen din er reparert og klar til å fortsette.***

  Harvest Promise er tilgjengelig i utvalgte markeder for bestemte innhøstingsmaskiner i løpet av de tre første årene etter registrering av garantien. Spør forhandleren om maskinen din dekkes av dette programmet.

  * Forhandleren kan informere deg om hvilke deler AGCO anser som «kritiske».

  ** 48 timer for øyer

  *** Maks refusjonsbeløp gjelder