Når du investerer i en Fendt-maskin, har du støtte fra AGCO – verdens største leverandør av landbruksmaskiner

Service hos Fendt-forhandleren – støttet av AGCO

AGCO er verdens største landbruksselskap. Vi setter vår ære i å ha kunnskapen, erfaringen og infrastrukturen til å levere ettermarkedsstøtte i verdensklasse til våre kunder og deres maskiner.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect er vårt nye, globale verktøy som gir AGCO-forhandlernes serviceteknikere en nettbasert plattform med alt av teknisk informasjon og støttetjenester fra AGCO i forbindelse med service og vedlikehold av maskiner. Med denne informasjonen og muligheten til direkte elektronisk kommunikasjon med AGCOs spesialister, kan serviceteknikerne hos forhandlerne raskt diagnostisere og løse alle problemer med maskinene, og dermed redusere stopptiden for kundene. Implementeringen av Tech Connect er en del av AGCOs arbeid for hjelpe forhandlerne med å gi bransjens beste kundeservice.

 • Promo Image

  Teknisk støtteteam

  Mekanikerne hos forhandleren har den beste opplæringen fra AGCO Academy innen diagnostisering og reparasjon av feil på Fendt-maskiner. Dersom de skulle trenge det, kan de ta kontakt med AGCOs tekniske støtteteam for mer hjelp. Vi har tekniske støtteteam i alle våre viktigste markeder, og de er tilgjengelige på telefon døgnet rundt.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Teknikerne våre har direkte tilgang til AGCO Net Intranet-biblioteket, både på verkstedet og ute hos kunden. Biblioteket oppdateres daglig og gir dem de siste nyhetene og alt av teknisk informasjon om maskinene våre.

 • Promo Image

  Deletilgjengelighet

  Forhandleren din har tilgang til AGCOs enorme lagerbeholdning av originale reservedeler, som sendes med toppmoderne logistikk. AGCOs forhandlere i Europa, Afrika og Midtøsten betjenes av hoveddelelageret i Ennery i Frankrike, i tillegg til ti mindre lagre som er strategisk plassert for å kunne gi optimal tilgang til deler for alle kundene våre.

 • Promo Image

  AGCO Harvest Promise

  Et godt eksempel på AGCOs arbeid for å levere eksepsjonell ettermarkedsservice, er AGCO Harvest Promise-programmet som har pågått siden 2014. Vi har gleden av å fortelle at vi fra 2016 vil tilby AGCO Harvest Promise de første 3 årene etter garantiregistrering.

  Vårt unike program AGCO Harvest Promise er en garanti om at AGCO, i eksepsjonelle situasjoner hvor vi ikke klarer å levere kritiske deler* i løpet av 24 timer**, vil betale for at en entreprenør tar jobben med innhøstingen din til maskinen din er reparert og klar til å fortsette. ***

  Garantien AGCO Harvest Promise har blitt en del av vårt utmerkede utvalg av tjenester, produkter og backup som allerede er tilgjengelig gjennom AGCOs bransjeledende ettermarkedsstøtte. AGCO investerer stort i å levere eksepsjonell ettermarkedsservice. Dette arbeidet er drevet av ett mål, nemlig at du skal kunne høste avlingen din når den er klar til å høstes inn. Uten unntak.

  Programmet er tilgjengelig i utvalgte markeder for spesifiserte innhøstingsmaskiner.

  * Forhandleren kan informere deg om hvilke deler AGCO anser som «kritiske»
  ** 48 timer for øyer
  *** Maks. refusjon: 3500 € for skurtreskere og 2000 € for store firkantballepresser

Multimedia

Se videoen Harvest Support fra AGCO Parts for å lære mer om ettermarkedsstøtten du får fra forhandleren og AGCO – ikke bare under innhøstingen, men døgnet rundt, hele året.