Beskytt investeringen i en Valtra med bransjens beste service- og garantiavtale.

Dine service- og vedlikeholdsalternativer

Få tilpasset servicestøtte med Premium Care for Valtra. Snakk med forhandleren din i dag for å finne ut hvilken serviceplan eller pakke for service og utvidet garanti som passer for din maskin.

Service hos forhandleren for din Valtra

 • Promo Image

  Enkeltservice

  Valtra-forhandleren kan utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  En service er ikke bare skift av olje og filter. Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Hvis du overlater service til forhandleren, er du sikret de nyeste programvareoppdateringene og kalibreringene. Slik sørger du for at maskinens ytelse holder seg på topp.

  Ta kontakt med Valtra-forhandleren for å bestille service i dag.

 • Promo Image

  Valtra Care – serviceavtaler og utvidet garanti

  Valtra Care lar deg fastsette kostnadene dine når du kjøper Valtra-maskinen og sikre optimal og garantert ytelse og maksimal bruktverdi. Valtra Care-pakkene kan tilpasses dine behov med tanke på betaling og driftstimer. Valtra Care-serviceløsningene er fleksible og tilpasses dine behov med tanke på betaling og antall driftstimer.

  Serviceavtale for regelmessig vedlikehold

  Denne servicepakken inkluderer alt anbefalt vedlikeholdsarbeid opptil 10 000 timer for nye og brukte maskiner. Servicen utføres av Valtra-opplærte mekanikere (hos deg eller hos Valtra-forhandleren din) i samsvar med produsentens anbefalte intervaller og sjekklister.

  Utvidet garantiavtale for reparasjoner

  Våre utvidede garantiavtaler gir sikkerhet for reparasjonskostnader (unntatt slitedeler) og gir deg tryggheten du trenger. De er fleksible, med tre forskjellige egenandelsnivåer – 0€, 290€ or 590€ – og tilgjengelige i opptil 5 år eller 6 000 timer.*

  I tillegg administreres programmet av Valtra. Det betyr at forhandleren din snakker direkte med Valtra for å fremme krav på dine vegne. På denne måten er det ikke noe behov for å involvere tredjeparter, noe som kan forårsake forsinkelser.

  Du kan be om utvidet garanti opptil 12 måneder etter at maskinen ble registrert, slik at du får tid til å bestemme hvor mange driftstimer du trenger dekning for.

  Det er viktig å være oppmerksom på at servicen må gjennomføres for at den utvidede garantien skal være gyldig. Dette kan gjøres via en serviceavtale eller med enkeltservicer.

  Ring Valtra-forhandleren i dag for mer informasjon og et detaljert tilbud på Valtra Care.

  * Betingelser gjelder. Kun for deltakende markeder og modeller.

 • Promo Image

  Service på eldre maskiner

  Hvis det har gått en stund siden forrige service, kan Valtra-forhandleren utføre en visuell kontroll og gi deg et pristilbud på servicen som trengs.

  Hver service inkluderer en omfattende feil- og tilstandsrapport for bremser, kløtsj, styring, motor, kjøleanlegg, drivstoff- og elektrisk system.

  Den visuelle kontrollen og feil- og tilstandsrapporten hjelper deg med å ta smartere avgjørelser om vedlikehold av eldre maskiner.

Multimedia

Fem viktige grunner til at du bør la AGCO-forhandleren sjekke AGCO-maskinen din etter sesongen.