SMART Säsong | SV | Massey Ferguson
Underbygger din framgång under den här säsongen.

SMART säsong

Förberedelser under försäsongen

Det är avgörande för din framgång under den här säsongen att ha reservdelar till hands när du behöver dem. Enkel tillgång till slitdelar och förbrukningsmaterial under dina mest hektiska tidpunkter minskar risken för fördröjningar. Efter lite förberedelser kan du ha de viktiga saker som behövs på gården – till hands för att hålla dig igång. 

Vi är här för att stötta dig

Du är inte ensam under skördeperioden. Din Massey Ferguson-återförsäljare är lika mån som du själv om att se till att allt fungerar smidigt. SMART säsong påminner dig om alla de sätt på vilka din Massey Ferguson-återförsäljare kan erbjuda dig snabb support under pågående säsong.

5 reservdelar som du bör ha i förråd på gården

Om du bygger upp ett förråd av slitdelar och förbrukningsmaterial på gården nu kan det vara nyckeln till framgång under den här säsongen. Ju fler typer av reservdelar du har till hands, desto snabbare kan du lösa problem och minska risken för fördröjningar.

Det finns många reservdelar som du kan ha i förrådet, vissa mycket specialiserade, andra ganska allmänna, men här är vårt förslag om 5 delar som du inte borde vara utan om du planerar en smidig och framgångsrik säsong.

Håll dig till originalet 

Originaldelar håller maskinen igång med bästa effektivitet och prestanda och garanterar dessutom maximal driftstid under skördesäsongen. 

Tack vare vår erfarenhet av konstruktion och tillverkning under decennier erbjuder våra AGCO-originaldelar total tillförlitlighet och minskar dramatiskt risken för dyra reparationer och underhåll, vilket sparar tid, pengar och krångel för dig.

Planera för framgång

Det finns många reservdelar som du kan ha i förrådet, vissa mycket specialiserade, andra ganska allmänna, men här är vårt förslag om 5 delar som du inte borde vara utan om du planerar en smidig och framgångsrik säsong.

  • Slåtterbalkskniv

  • Ankarkrok

  • Skydd för skärbordskniv

  • Finger

  • Knivtrumma

247 support

Support dygnet runt året runt

Om återförsäljaren inte har de delar som du behöver i lager kan de använda sig av AGCO Parts system dygnet runt, året runt för att utanför kontorstid beställa delar och akutleveranser. Minimal stilleståndstid, maximalt resultat.

Harvest Promise

AGCO HARVEST PROMISE

AGCO Harvest Promise är en demonstration av vårt engagemang i att leverera överlägsen eftermarknadsservice. Vid den exceptionella situation där vi inte kan leverera kritiska reservdelar* inom 24 timmar**, betalar AGCO för att en entreprenör träder in och skördar din gröda tills du har kommit igång igen.***

Harvest Promise (skördelöftet) är tillgängligt på utvalda marknader för angivna skördemaskiner, som för närvarande är i produktion, inom de första 3 åren efter garantiregistrering. Kontrollera med din återförsäljare om din maskin omfattas av det här programmet.

*Din återförsäljare kan informera om vilka reservdelar som klassificeras som ”kritiska” av AGCO

**48 timmar för avlägset belägna öar

***Maximala återbetalningssummor gäller

Smart season

Lantbrukarfokus

Vilken typ av support under pågående säsong vill du ha? Vi frågade Berto Martina från Società Agricola Tenuta Berto i Italien om hans förberedelser inför säsongen. Vi ville också ta reda på vilken typ av support han förväntar sig från återförsäljaren under sina mest hektiska tidpunkter. 

Video

Planera nu för den perfekta skörden

Skördetiden är här innan du vet ordet av. Var förberedd, skaffa ett förråd av slitdelar och förbrukningsmaterial nu. Se sedan fram emot en smidig och framgångsrik kommande säsong.