TRÄFFA MITT I PRICK MED CENTIMETERNOGGRANNHET

Utför lantbruksarbete med centimeternoggrannhet

 • OPTIMERA MASKINEFFEKTIVITETEN

  Fuse-teknik för Smart Farming hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Massey Ferguson-maskin.
 • CENTIMETERNOGGRANNHET

  Använd Fuse-precisionsautostyrning med centimeternoggrannhet för att maximera din avkastning.
 • UPP TILL 10 % EFFEKTIVITETSVINST

  Utför lantbruksarbete med Fuse-precision för att minska din bränsleräkning och dra nytta av mindre slöseri, vilket ger dig möjlighet att använda dyra produkter på ett klokt sätt.
 • KOSTNADSFRI PROVPERIOD PÅ FUSE

  Upplev den skillnad som centimeternoggrannhet kan göra på din gård. Kontakta din Massey Ferguson-återförsäljare om du vill ha en kostnadsfri provperiod på Fuse.

 • Promo Image

  Träffa mitt i prick

  I en värld av prishöjningar är inriktning på effektivitet ett sätt att hålla kontroll över kostnaderna. Med lösningar för lantbruksarbete med Fuse-precision kan du göra effektivitetsbesparingar på upp till 10 %. 

  Det är dags att göra Smart Farming till en del av din strategi. Det här är ett tillfälle att prova på centimeternoggrannhet själv och uppleva vilken inverkan den har på sättet som du utför lantbruksarbete på.

 • Promo Image

  Kostnadsfri provperiod på Fuse

  Boka en KOSTNADSFRI 10 dagars provperiod på Trimble eller en 30 dagars provperiod på NovAtel, inklusive korrigeringstjänsterna CenterPoint RTX Fast/TerraStar-C (PRO). Kontakta din lokala Massey Ferguson-återförsäljare om du vill ha fullständig information. 

  Är maskinen inte förberedd för autostyrning? Kontakta din Massey Ferguson-återförsäljare idag för att ta reda på mer om precisionsodling.

  Kontakta din lokala Massey Ferguson-återförsäljare om du vill ha mer information

 • Promo Image

  Utför smart lantbruksarbete

  Växande kostnader för insatsvaror, bestämmelser och komplexitet innebär att lantbruksarbete inte är en enkel uppgift. Genom att utnyttja precision vid lantbruksarbete kan du dock arbeta snabbare, mer effektivt och mer produktivt. Ta reda på mer om fördelarna med Smart Farming.

 • Promo Image

  Hållbart lantbruksarbete

  Främja hållbarhet på gården med precision. Använd noggrannhet som ett sätt att förbruka färre resurser och minska slöseri. Begränsning av överlappning med Fuse-centimeternoggrannhet skyddar även växternas och markens hälsotillstånd genom att minska markpackning.

Det här säger lantbrukare om Fuse Smart Farming

Testimonial Image

Jag kan spara råmaterial på gården, arbeta mer effektivt och hantera min organiska gård på ett mer hållbart sätt. Allmän digitalisering som GPS, Isobus eller sektionskontroll har varit till hjälp under de senaste åren eftersom jag har kunnat hantera gården mer effektivt och bättre.

— Georg Drexl, växtodlare

*AGCOs villkor gäller. Förutsättningar för en 30 dagars provperiod gällande NovAtel: Maskiner med fullständig autostyrning, MF Guide och NovAtel Smart 6-/Smart 7-mottagare med decimeternoggrannhet eller provperiod på huvudupplåsning, 10 dagars provperiod på Trimble: Maskiner med fullständig autostyrning, MF Guide med AG-382-/AG-482-mottagare med centimeternoggrannhet eller provperiod på huvudupplåsning. All information är korrekt vid publiceringstillfället och kan ändras utan föregående meddelande.

LEVERERA ORIGINALDELARNA FÖR DE VARUMÄRKEN DU LITAR PÅ