Träffa mitt i prick med en kostnadsfri provperiod på Fuse

UTFÖR LANTBRUKSARBETE MED CENTIMETERNOGGRANNHET

 • OPTIMERA MASKINEFFEKTIVITETEN

  Få ut mesta möjliga av din Fendt-maskin och maximera din avkastning med Fuse-teknik för Smart Farming.
 • CENTIMETERNOGGRANNHET

  Utnyttja styrkan hos precisionsodling, använd Fuse-autostyrningslösningar och utför lantbruksarbete med centimeternoggrannhet.
 • UPP TILL 10 % EFFEKTIVITETSVINST

  Utför lantbruksarbete med Fuse-precision och gör bränslebesparingar. Dra nytta av mindre slöseri med dyra, viktiga lantbruksprodukter, till exempel utsäde och gödning.
 • KOSTNADSFRI PROVPERIOD PÅ FUSE

  Upplev precisionsodling själv med en kostnadsfri provperiod på Fuse från din Fendt-återförsäljare.

 • Promo Image

  Träffa mitt i prick

  I en värld av prishöjningar är inriktning på effektivitet ett sätt att hålla kontroll över kostnaderna. Smart Farming-teknik hjälper dig att utföra noggrant lantbruksarbete, vilket sparar tid och dyra produkter som bränsle och gödning. 

  Du kan uppleva centimeternoggrannhet själv och göra potentiella effektivitetsbesparingar på upp till 10 %. Upptäck den inverkan som precisionsodling kan ha på din produktivitet med en kostnadsfri provperiod på Fuse-precision som är tillgänglig hos din Fendt-återförsäljare.

 • Promo Image

  KOSTNADSFRI provperiod på Fuse

  Det är dags att prova centimeternoggrannhet själv. Boka en KOSTNADSFRI 10 dagars provperiod på Trimble eller en 30 dagars provperiod på NovAtel*, inklusive korrigeringstjänsterna CenterPoint RTX Fast/TerraStar-C (PRO). Kontakta din lokala Fendt-återförsäljare för mer information. 

  Är maskinen inte förberedd för autostyrning? Kontakta din Fendt-återförsäljare idag för att ta reda på mer om precisionsodling.

  Kontakta din lokala Fendt-återförsäljare för mer information.

 • Promo Image

  Utför smart lantbruksarbete

  Växande kostnader för insatsvaror, bestämmelser och komplexitet innebär att lantbruksarbete inte är en enkel uppgift. Genom att utnyttja precision vid lantbruksarbete kan du dock arbeta snabbare, mer effektivt och mer produktivt. Vill du ta reda på mer om fördelarna med Smart Farming? 

 • Promo Image

  Hållbart lantbruksarbete

  Främja hållbarhet på gården med precisionsodling. Använd noggrannhet som ett sätt att förbruka färre resurser och minska slöseri. Begränsning av överlappning med Fuse-centimeternoggrannhet skyddar även växternas och markens hälsotillstånd genom att minska markpackning.

Det här säger lantbrukare om Fuse Smart Farming

Alexis sparar 90 minuters arbete och 80 liter bränsle på ett fält på 22 hektar vid användning av autostyrning. Titta på videon för att ta reda på vilka andra förbättringar Fuse-lösningar för Smart Farming har medfört för hans arbetssätt.

*AGCOs villkor gäller. Förutsättningar för en 30 dagars provperiod gällande NovAtel: Maskiner med fullständig autostyrning, Fendt Guide och NovAtel Smart 6-/Smart 7-mottagare med decimeternoggrannhet eller provperiod på huvudupplåsning, 10 dagars provperiod på Trimble: Maskiner med fullständig autostyrning, Fendt Guide med AG-382-/AG-482-mottagare med centimeternoggrannhet eller provperiod på huvudupplåsning. All information är korrekt vid publiceringstillfället och kan ändras utan föregående meddelande.