Valmistaudu onnistumaan

Kumppanuus pysyy tuottavana

Sinä ja Fendt-traktorisi muodostatte tuottavan tiimin.

Ehkäpä traktorisi kuitenkin kiittäisi sinua, jos panostaisit ohjaamoon hieman? Ohjaamon päivitykset ja hoitotuotteet voivat varmistaa, että ohjaamossa käyttämäsi aika on aina vaikuttavaa.

Mitä muutoksia traktorisi pyytäisi, jos se osaisi puhua?

Täydellinen pari

Luo mahdollisimman hyvä työpaikka

 • Promo Image

  Pysy raikkaana

  Löydät vanhan kipinän uudelleen ja vältät uupumuksen hengittämällä viileää puhdasta ilmaa ohjaamossasi. Raikasta asioita ilmastoinnin huollolla ja uusilla ohjaamon suodattimilla. Pysyt terveenä ja vältät siitepölyn ja muun ulkopuolisen pölyn.

 • Promo Image

  Istahda entistä mukavammalle istuimelle

  Fendt-käyttäjänistuimella voit työskennellä pidempään ja vaikuttavammin, koska se minimoi altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen.

 • Promo Image

  Näytä, että välität

  Opettele hyville tavoille AGCOn hoito- ja säilytystuotteiden avulla. Tee työpaikastasi terveellisempi ja järjestä se.

 • Promo Image

  Kiinnitä tarkempaa huomiota

  Peruutuskameran avulla voit tarkkailla työvälinettä tai -konetta turvallisesti ja kätevästi ohjaamosta.

 • Promo Image

  Näet kaiken kirkkaammin

  Anna AGCO-työvalojen näyttää tietä. Älä anna heikon luonnonvalon pysäyttää sinua. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Parannuksia näkyvissä

  Kysy jälleenmyyjältä pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä. Varmista, että ohjaamostasi on mahdollisimman hyvä näkyvyys.

 • Promo Image

  Huoliteltu vaikutelma ennen kaikkea.

  Mutaisimmatkaan saappaat eivät tärvele ohjaamoa, jos siellä on jämerät kestävät lattiamatot. Ne tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.

 • Promo Image

  Pidä mielenkiinto yllä

  Viihde on sormiesi ulottuvilla aidossa AGCO-radiossa, jossa on Bluetooth- ja puhelinyhteys.

UUTTA! Fendt-joystick

Fendt ErgoSteer -joystick on suunniteltu tarkkaan ja mukavaan työskentelyyn, jossa säästyy aikaa ja vaivaa. Vaivaton ergonominen ohjaus suojelee olkapäätä ja niskan seutua ja mahdollistaa tarkan hallinnan. Fendt ErgoSteer parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta.

Valmistaudu onnistumaan

 • Promo Image

  Aidot Fendt-lisävarusteet

  Aitojen Fendt-lisävarusteiden avulla voitte tehdä enemmän yhdessä.

SMART FarmingÄlykästä viljelyä

Hyödynnä koneesi potentiaali

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Fendt-koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Fendtin määrän säädöstä ja osionhallinnasta Fendt Connectiin ja ohjausjärjestelmiin. Älykkäiden ratkaisuiden avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia.

SMART Safety

SMART Safety

Aseta turvallisuus etusijalle

Viihtyisä ohjaamo parantaa tuottavuutta ja maatilan turvallisuutta.  Luomalla stressittömän ympäristön, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, vähennät onnettomuuksia ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt. Tutustu lyhyisiin ja havainnollisiin oppaisiimme.

Ei mikään tavallinen istuin.

Viihtyisän ohjaamosi Fendt-kuljettajan istuimella olet tuottavuutesi ohjaksissa. Kumppaninasi työskentelemässä paremmin ja pidempään. Kehittynyt alaselän tuki ja vähäisempi tärinä pitävät selän kunnossa pidempään ja edistävät valppautta haastavimpinakin päivinäsi. Ota mukavuus haltuun.