Drive Smart | FI | Fendt
Pidä ohjaamo kunnossa ja pysy tuottavana.

DRIVE SMART

Mukavuus – ratkaisevaa tuloksen teolle

Viljelijän pitkinä työpäivinä mukavuus on erittäin tärkeää.

Luomalla itsellesi sopivimman Fendt-ohjaamon ehkäiset uupumusta ja pysyt valppaana pidempään. Oikeanlaiset olosuhteet saavat sinut toimimaan parhaimmillasi haastavimpinakin päivinäsi.

Paranna tuottavuutta ohjaamostasi

Mukauttamalla Fendtin ohjaamon parannat tuloksentekoa pitkinä päivinä. Optimaalinen näkyvyys, tukeva istuin, ohjaamon ilmanvaihto ja ominaisuuksien lukituksen avaaminen auttavat viljelemään mahdollisimman tehokkaasti. Voit tehostaa tuottavuuttasi investoimalla valitsemiisi työskentelymukavuutta parantaviin Fendtin erikoistuotteisiin ja -palveluihin


 

Istuimen kehitysSeat evolution

Se ei ole pelkkä istumapaikka. Fendt-kuljettajan istuin pystyy nykyisin vaikka mihin. Se helpottaa pitkään työskentelyä minimoimalla altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen. Voit suojata istuimesi myös aidolla räätälöidyllä Fendt-istuinsuojuksella.

Luo omaohjaamosi

Pidä itsesi viileänäKeep your cool

Kun ohjaamossa on kaikki kohdallaan, teet mahdollisimman hyvää tulosta. Hyvä ilmanvaihto vähentää väsymystä. Varmistamalla kunnollisen ohjaamon ilmanvaihdon vältät pölyn ja siitepölyn ja pysyt terveenä. Nyt on aika varata ilmastointilaitteen huolto.


Pysy turvassa ylimääräisen silmäparin avullaStay safe with an extra pair of eyes

Pidä huomiosi meneillään olevassa tehtävässä – tarkkaile peltotyövälinettä tai -konetta turvallisesti ohjaamosta käsin.


Näkyvästi parempi valaistusVisibly better lighting

Kun luonnonvalo ei riitä, aidot AGCO-työvalaisimet tulevat apuun. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.


SäilytysratkaisutStorage solutions

Hukkaatko puhelimesi jatkuvasti? On aika panna ohjaamo järjestykseen. Puhelimenpidikkeessä puhelin on aina käden ulottuvilla. Asiakirjan- ja mukinpidike pitävät ohjaamon tehokkaana työpaikkana. Voit jopa pitää juomat viileinä Fendt-ohjaamoon suunnitellussa viileälokerossa.


Säänkestävä suojausWeather-proof protection

Lujat, kestävät lattiamatot tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.


Paranna viihdevaihtoehtojasiUpgrade your entertainment options

DAB-, Bluetooth-, iPod- ja puhelinliitännät – aidossa AGCO-radiovalikoimassamme on runsaasti huolettomia tai täydellisiä vaihtoehtoja käden ulottuvilla


Parasta hoitoa ohjaamollesiThe very best care for your cab

Tarjolla on laaja valikoima hoitotuotteita, kuten sisäpuhdistusaineita ja ulkokäyttöön tarkoitettua kiiltoshampoota, joka auttaa pitämään koneesi hyvän näköisenä.


Selkeämpi näkymäA clearer view

Oletko huolissasi ohjaamosta aukeavasta näkyvyydestä? Jälleenmyyjäsi voi auttaa – kysy pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä.


Älykästä viljelyäSMART Farming

Unlock your machine’s potential

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Fendt-koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Fendtin muuttuvan määrän säädöstä ja osionhallinnasta Fendt Smart Connectiin. Älykkäiden ratkaisuiden avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia.  

SMART SafetySMART Safety

Viihtyisä ohjaamo parantaa tuottavuutta ja maatilan turvallisuutta.  Luomalla stressittömän ympäristön, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, vähennät onnettomuuksia ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt. Tutustu lyhyisiin ja havainnollisiin oppaisiimme.

Videot

Ei mikään tavallinen istuin.

Viihtyisän ohjaamosi Fendt-kuljettajan istuimella olet tuottavuutesi ohjaksissa. Kumppaninasi työskentelemässä paremmin ja pidempään. Kehittynyt alaselän tuki ja vähäisempi tärinä pitävät selän kunnossa pidempään ja edistävät valppautta haastavimpinakin päivinäsi. Ota mukavuus haltuun.