AGCO Reman; renoverade reservdelar för din Massey Ferguson traktor och skördetröska

RENOVERADE DELAR FRÅN AGCO PARTS FÖR DIN MASSEY FERGUSON

AGCO Reman är namnet på vårt sortiment av renoverade produkter. Det här är en systematisk process där tidigare använda delar återvinns, skickas till ett kompetenscenter för renovering och därefter är i skick som nya.

AGCO har renoverat delar till Massey Ferguson-maskiner i över 25 år och vi täcker maskiner från 1970-talet till nuvarande produktionsmodeller.

Renovering är ett specialistjobb – som kräver expertis, kunskap, tekniskt kunnande och specialbyggda anläggningar. Varje AGCO Reman-del lämnar vår fabrik i så gott som nytt skick och enligt samma specifikation som OEM-standarden (originalutrustningens tillverkare). Den backas upp av en 12 månaders fullständig garanti och vi har säkerställt att din återförsäljare har backup för att göra beställnings- och returprocessen så snabb och så enkel som möjligt.

Fullständiga funktioner och fördelar med AGCO Reman reservdelar förklaras bäst genom att titta på vår korta film nedan, men i huvudsak erbjuder AGCO Reman dig:

 • En produkt som är lika bra som att ersätta med ny
 • Ett byte ett-mot-ett som ser till att du kan åter använda maskinen så snabbt som möjligt
 • Fullständig 12-månaders garanti
 • Sparar normalt 30% jämfört med kostnaden för nya delar

Sortimentet av AGCO Reman-produkter växer hela tiden, med många delar tillgängliga i vårt lager redo för leverans nästa dag till din återförsäljare.

Fördelarna är uppenbara – du sparar tid, pengar och besvär och allt är riskfritt. Tala med din Massey Ferguson-återförsäljare om AGCO Reman redan idag!

 • Promo Image

  Motor

  AGCO Reman erbjuder ett fullt sortiment av renoverade motorblock eller kompletta motorer, oavsett om det är Perkins- eller AGCO Power-motorer. Din Massey Ferguson-återförsäljare kan hjälpa till och föreslå vad du ska välja beroende på dina specifika behov och naturligtvis din budget.

 • Promo Image

  Transmission

  Det är tveklöst snabbare och förmodligen mera kostnadseffektivt i det långa loppet att sätta i en renoverad växellåda än att välja reparation. Och kostnaderna är kända i förväg - inga gömda överraskningar under tiden.

 • Promo Image

  Bränsleinsprutnings produkter

  En lokal verkstad kanske kan byta ut slitna eller skadade delar i bränslepumpen, men den kan inte ge dig den trygghet som det faktum att du har en full 12-månaders garanti på den kompletta enheten du får från AGCO Reman. Och du behöver inte vänta!

 • Promo Image

  Turboladdare

  Det här är en speciell sats för något som snurrar runt en miljon varv ungefär var åttonde minut. Riskera inte en kortfristig reparation, välj lösningen från AGCO Reman som är konstruerad enligt originaltillverkarens standard och som garanteras att snurra många ytterligare miljoner varv.

 • Promo Image

  Motor delar

  Om du behöver byta ut vevaxel eller topplock, kom ihåg AGCO Reman. De är billigare än nya, bättre än reparerade och garanteras utföra jobbet. Tala med din Massey Ferguson-återförsäljare om AGCO Reman redan idag!

 • Promo Image

  Elektronik

  Du kan vara säker på att all AGCO Reman-elektronik uppfyller den senaste specifikationen från originaltillverkaren. Om det finns en tillgänglig uppdatering så får du den. Om du beställer en AGCO Reman instrumentpanel, kontrollpanel – skickar vi en till din återförsäljare påföljande dag och du är igång igen. Se till att skicka tillbaka din gamla!

 • Promo Image

  Kylning

  På vissa MF-modeller med AGCO Power-motorer kan vi erbjuda en AGCO Reman vattenpump. De renoveras på vår motorfabrik i Finland enligt samma specifikation som nya. Kontrollera om det finns en AGCO Reman vattenpump nästa gång du behöver en.

 • Promo Image

  Axlar

  Till specifika modeller erbjuder vi renoverade framaxlar. Urvalet växer hela tiden eftersom vi lanserar nya artikelnummer, varför du alltid ska fråga din återförsäljare om AGCO Reman är tillgängligt som ett alternativ.

 • Promo Image

  Hydraulik

  Vårt sortiment av renoverade hydraulpumpar och cylindrar täcker in många av MF:s traktorer och skördetröskor. Dessa enheter är ofta säkerhetskritiska, så varför ta risken om det finns en kostnadseffektiv lösning från AGCO Reman och den därmed tillhörande tryggheten.

Multimedia

Känner du verkligen till AGCO Reman? Insåg du att det är ett värdefullt sätt att få kvalitetsreservdelar till din maskin? Eller att varje AGCO Reman-del är omtillverkad till originalstandard och täcks av en 12-månaders garanti? Alla vet inte sanningen om AGCO Reman - se videon för hela historien.

Vår animation ger dig en titt bakom kulisserna på AGCOs process för fabriksrenovering. Se hur vi återställer en tidigare använd Massey Ferguson-motor till ett skick "som ny". Detta är den systematiska process som används för alla AGCO Reman-produkter.

 

I vår senaste People Behind the Parts-video besöker vi Linnavuori i Finland där Russ pratar med oss ​​om sin roll som Reman Business Manager och hur hans passion för varumärket och vilja att möta kundernas behov driver innovationen bakom AGCO Reman-processen.

En lokal verkstad kanske kan byta ut slitna eller skadade delar i bränslepumpen, men den kan inte ge dig den trygghet som det faktum att du har en full 12-månaders garanti på den kompletta enheten du får från AGCO Reman. Och du behöver inte vänta!

HAR DU NÅGRA GAMLA OCH OÖNSKADE TRAKTORDELAR?

 • Har du gamla och oönskade motorer, växellådor, elektronik som kan lämpa sig för renovering via vårt AGCO Reman-program?

 • Vi är alltid på jakt efter värdefulla stomdelar från traktorer och tröskor, och vi betalar kontant för dem.

 • Berätta för din återförsäljare vad du har och om det lämpar sig för renovering ger vi dig ett bud.