Valmistaudu onnistumaan

Pilaako ohjaamon epäviihtyisyys tuottavan suhteenne?

Sinä ja Valtra-traktorisi olette tuottoisa tiimi.

Ehkä teidän kuitenkin pitäisi viettää enemmän laatuaikaa yhdessä. Päivitä ohjaamosi, jotta työpäiväsi on aina nautinto eikä koskaan kärsimystä.

Loppujen lopuksi traktorisi luultavasti kiittäisi sinua, jos panostaisit ohjaamoon hieman.

Täydellinen pari

Luo mahdollisimman hyvä työpaikka

 • Promo Image

  Hurmaavaa raikkautta

  Löydät vanhan kipinän uudelleen ja vältät uupumuksen hengittämällä viileää puhdasta ilmaa ohjaamossasi. Raikasta asioita ilmastoinnin huollolla ja uusilla ohjaamon suodattimilla. Pysyt terveenä ja vältät siitepölyn ja muut ulkopuoliset pölyt.

 • Promo Image

  Istahda entistä mukavammalle istuimelle

  Alaselkää tukeva ja tärinää vaimentava istuin saa haluamaan viettää enemmän aikaa ohjaamossa. Valtra-kuljettajanistuin helpottaa pitkään työskentelyä minimoimalla altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen.

 • Promo Image

  Näytä, että välität

  Anna traktorillesi sen ansaitsemaa huomiota. Opettele hyville tavoille AGCOn hoito- ja säilytystuotteiden avulla. Puhdista ja järjestä työpaikkasi.

 • Promo Image

  Kiinnitä tarkempaa huomiota

  Peruutuskameran avulla voit tarkkailla työvälinettä tai -konetta turvallisesti ja kätevästi ohjaamosta. Se pitää sinut ja muut turvassa.

 • Promo Image

  Näet kaiken kirkkaammin

  Anna AGCO-työvalojen näyttää tietä. Älä anna heikon luonnonvalon pysäyttää sinua. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.

 • Promo Image

  Huoliteltu vaikutelma ennen kaikkea

  Mutaisimmatkaan saappaat eivät tärvele ohjaamoa, jos siellä on jämerät kestävät lattiamatot. Ne tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.

 • Promo Image

  Parannuksia näkyvissä

  Kysy Valtra-jälleenmyyjältä pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä. Varmista, että ohjaamostasi on mahdollisimman hyvä näkyvyys.

 • Promo Image

  Pidä mielenkiinto yllä

  Luo ohjaamoosi sopiva tunnelma aidolla AGCO-radiolla, jossa on Bluetooth- ja puhelinyhteys. Viihdettä sormiesi ulottuvilla.

Traktorin ohjaamon kehitys

Traktorit ovat kehittyneet harppauksin ajoista, jolloin käyttäjän suojana ei ollut edes katettua ohjaamoa. Valtra parantaa ohjaamon turvallisuutta ja viihtyisyyttä jatkuvasti. Palaa kanssamme alkuun lukemalla tämä kiehtova traktorin kehitystä käsittelevä blogiartikkeli, niin näet, miten kauas olemme kulkeneet.

Valmistaudu onnistumaan

 • Promo Image

  Jälleenmyyjän asentamat lisävarusteet Valtraan

  Aitojen Valtra-lisävarusteiden avulla voitte tehdä enemmän yhdessä.

SMART FarmingÄlykästä viljelyä

Hyödynnä koneesi potentiaali

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Valtra-koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Valtran portaattomasta määrän säädöstä ja osionhallinnasta Valtra Connectiin. Valtra Connectin ja ohjausjärjestelmien avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia.

SMART Safety

Smart safety

Aseta turvallisuus etusijalle

Viihtyisä ja työystävällinen ohjaamo parantaa tuottavuuttasi ja auttaa viljelemään turvallisemmin. Luomalla ohjaamoosi stressittömän tilan, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, voit vähentää onnettomuuksien todennäköisyyttä ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt nopeasti lyhyistä ja havainnollisista oppaistamme.

Ei pelkkä istumapaikka

Valtra-kuljettajanistuin on tuottava kumppanisi. Kehittynyt alaselän tuki ja vähäisempi tärinä auttavat työskentelemään paremmin haastavimpinakin päivinäsi. Tekemällä ohjaamosta mahdollisimman mukavan voit voittaa uupumuksen ja pysyä valppaana pidempään.