Drive Smart | FI | Valtra
Pidä ohjaamo kunnossa ja pysy tuottavana.

DRIVE SMART

Astu mukavuusalueellesi

Viihtyisä viljely auttaa vastaamaan pitkien päivien asettamiin haasteisiin.

Luomalla itsellesi sopivimman ohjaamon ehkäiset uupumusta ja pysyt valppaana pidempään. Tervetuloa mukavuusalueelle.

Paranna tuottavuutta ohjaamostasi

Mukava työskentely on työskentelyä parhaimmillaan. Valtralla on erikoistuotteita, jotka parantavat työsi tuloksia ohjaamosta. Optimaalinen näkyvyys, alaselän tuki, ominaisuuksien lukituksen avaus ja terveellinen puhdas ohjaamo pitävät sinut iskussa.


 

Istuimen kehitysSeat evolution

Ei pelkkä istumapaikka. Valtra-kuljettajanistuin pystyy nykyisin vaikka mihin. Se helpottaa pitkään työskentelyä minimoimalla altistumisesi tärinälle ja maksimoi selkärangan tuen. Suojaa istuimesi aidolla räätälöidyllä Valtra-istuinsuojuksella.

Luo omaohjaamosi

Pidä itsesi viileänäKeep your cool

Kun ohjaamossa on kaikki kohdallaan, teet mahdollisimman hyvää tulosta. Hyvä ilmanvaihto vähentää väsymystä. Varmistamalla kunnollisen ohjaamon ilmanvaihdon vältät pölyn ja siitepölyn ja pysyt terveenä. Varaamalla ilmastoinnin huollon nyt voit hengittää koko kauden vapautuneesti.


Pysy turvassa ylimääräisen silmäparin avullaStay safe with an extra pair of eyes

Pidä huomiosi meneillään olevassa tehtävässä – tarkkaile peltotyövälinettä tai -konetta turvallisesti ohjaamosta käsin.


Näkyvästi parempi valaistusVisibly better lighting

Kun luonnonvalo ei riitä, aidot AGCO-työvalaisimet tulevat apuun. Ne on testattu huolellisesti ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti, joten ne eivät jätä sinua pulaan.


SäilytysratkaisutStorage solutions

Hukkaatko puhelimesi jatkuvasti? Valtra-puhelimenpidike pitää puhelimesi aina käden ulottuvilla. On aika panna ohjaamo järjestykseen. Asiakirjan- ja mukinpidike tekevät ohjaamosta helpomman työpaikan. Voit jopa hörpätä pitkän päivän lomassa viileän juoman ohjaamon viileälokerosta.


Säänkestävä suojausWeather-proof protection

Lujat, kestävät lattiamatot tarjoavat ohjaamoosi kompastumista ja liukumista estävän suojan säällä kuin säällä.


Paranna viihdevaihtoehtojasiUpgrade your entertainment options

DAB-, Bluetooth-, iPod- ja puhelinliitännät – aidossa AGCO-radiovalikoimassamme on runsaasti huolettomia tai täydellisiä vaihtoehtoja käden ulottuvilla.


Parasta hoitoa ohjaamollesiThe very best care for your cab

Tarjolla on laaja valikoima hoitotuotteita, kuten sisäpuhdistusaineita ja ulkokäyttöön tarkoitettua kiiltoshampoota, joka auttaa pitämään koneesi kauniin näköisenä.


Selkeämpi näkymäA clearer view

Oletko huolissasi ohjaamosta aukeavasta näkyvyydestä? Jälleenmyyjäsi voi auttaa – kysy pyyhkimen sulista, pyyhkimen moottoreista ja säiliöistä sekä laseista ja peileistä.


Älykästä viljelyäSMART Farming

Hyödynnä koneesi potentiaali

Viljely käy aina vain vaativammaksi, ja sinä sopeudut aina vain. Onneksi Valtra-koneetkin sopeutuvat ja parantavat tuottavuutta ja tehokkuutta. Valtran portaattomasta määrän säädöstä ja osionhallinnasta Valtra Smart Connectiin. Älykkäiden ratkaisuiden avulla voit viljellä tarkasti ja niittää polttoaine- ja tarvikesäästöt pienentämällä siemen- ja lannoitekustannuksia. 

SMART SafetySMART Safety

Viihtyisä ja työystävällinen ohjaamo parantaa tuottavuuttasi ja auttaa viljelemään turvallisemmin. Luomalla ohjaamoosi stressittömän tilan, josta on hyvä näkyvyys joka suuntaan, voit vähentää onnettomuuksien todennäköisyyttä ja uupumusta. Kertaa maatilan turvallisuuden parhaat käytännöt nopeasti lyhyistä ja havainnollisista oppaistamme

Videot

Ei pelkkä istumapaikka.

Valtra-kuljettajanistuin on tuottava kumppanisi. Kehittynyt alaselän tuki ja vähäisempi tärinä auttavat työskentelemään paremmin haastavimpinakin päivinäsi. Tekemällä ohjaamosta mahdollisimman mukavan voit voittaa uupumuksen ja pysyä valppaana pidempään.