Kjør Smart | NO | Fendt
Vedlikehold førerhuset slik at du kan jobbe effektivt.

DRIVE SMART

Komfort – viktig for å gjøre en god jobb

Når du jobber lange dager på gården, er det viktig å være komfortabel.

Tilpass førerhuset i din Fendt slik du selv ønsker, så unngår du tretthet og holder deg på tå hev. I de riktige omgivelsene kan du fungere optimalt, selv på de mest krevende dagene.

Øk produktiviteten ved å tilpasse førerhuset

Tilpass førerhuset i din Fendt for å jobbe bedre når dagene blir lange. Optimal sikt, setestøtte, ventilasjon og tilgang til funksjoner hjelper deg med å jobbe mest mulig effektivt. Velg blant spesialutviklede Fendt-produkter og -tjenester, og invester i din egen komfort for å øke produktiviteten.

Moderne seterSeat evolution

Setet er ikke bare noe du sitter i. Moderne Fendt-førerseter kan gjøre mye mer enn som så. Setene kan redusere hvor mye vibrasjoner du utsettes for og gi ryggraden optimal støtte, slik at du ikke blir sliten selv om du jobber lange dager. Du kan også beskytte setet med et originalt, skreddersydd Fendt-setetrekk.

Lag dindrosje

Hold holdet kaldtKeep your cool

Når du jobber i et godt førerhus, jobber du bedre. God ventilasjon motvirker tretthet. Med god førerhusventilasjon holder du deg frisk og unngår pollen og støv. Tiden er inne for å bestille service på klimaanlegget.


Hold deg trygg med et ekstra par øyneStay safe with an extra pair of eyes

Følg nøye med på arbeidet – du kan overvåke redskapen eller maskinen fra det komfortable setet i førerhuset.


Synlig bedre belysningVisibly better lighting

Når det er dårlig med naturlig lys, kommer originale arbeidslys fra AGCO til sin rett. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter ikke.


OppbevaringsløsningerStorage solutions

Roter du stadig vekk mobilen? Det er på tide å rydde opp i førerhuset. Med en telefonholder har du alltid mobilen innenfor rekkevidde. Dokument- og koppholdere kan hjelpe deg med å jobbe mer effektivt. Du kan til og med holde drikken kald med et kjøleskap som er spesialtilpasset førerhuset i din Fendt.


Beskyttelse uansett værWeather-proof protection

Med slitesterke gulvmatter slipper du å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.


Oppgrader underholdningssystemetUpgrade your entertainment options

DAB, Bluetooth og tilkobling av iPod og telefon – du kan velge blant en rekke praktiske og originale løsninger fra AGCO.


Optimalt vedlikehold av førerhusetThe very best care for your cab

Du har tilgang til et bredt utvalg pleieprodukter, blant annet interiørrens og såpe til utvendig vask, slik at du kan sørge for at maskinen din ser ut som ny.


Bedre oversiktA clearer view

Er du bekymret for oversikten fra førerhuset? Forhandleren din kan hjelpe deg. Spør oss om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil.


SMART FarmingSMART Farming

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Fendt-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra Fendt variabel dosering og seksjonskontroll til Fendt Smart Connect. Bruk smarte løsninger for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.  

SMART SikkerhetSMART Safety

Et komfortabelt og brukervennlig førerhus gjør deg mer produktiv, men det har også stor betydning for sikkerheten.  Ved å skape et stressfritt miljø med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta deg tid til en repetisjon av gode rutiner når det gjelder sikkerheten på gården. Sjekk ut disse korte og lett tilgjengelige veiledningene.

videoer

Dette er ikke noe vanlig sete.

Dette er ikke noe vanlig sete. Med et Fendt-førersete blir arbeidsdagen mer komfortabel, slik at du kan øke produktiviteten. Du kan jobbe bedre over lengre tid. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner unngår du tretthet og holder oppmerksomheten oppe, selv på de tøffeste dagene. Ta kontroll på komforten.