Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

Behold det produktive samarbeidet

Du og Fendt-traktoren din er et produktivt team.

Men kanskje traktoren din ville takke deg hvis du la litt ekstra innsats i førerhuset? Førerhusoppgraderinger og pleieprodukter kan bidra til at timene i førerhuset blir enda mer produktive.

Hva tror du traktoren din hadde bedt om hvis den kunne snakke?

En perfekt match

Et førerhus som jobber for deg

 • Promo Image

  Friskere luft

  Hvis du puster inn kjølig og ren luft i førerhuset, får du mer energi og blir mindre sliten. Frisk opp innemiljøet med service på klimaanlegget og nye førerhusfilter. Hold deg frisk, hold pollen og støv ute.

 • Promo Image

  Gjør arbeidsdagen mer komfortabel

  Med et nytt førersete fra Fendt kan du jobbe lenger og mer effektivt ved å redusere vibrasjonene og gi optimal støtte til ryggraden.

 • Promo Image

  Ikke glem å kose deg

  Velg underholdningen selv med en original AGCO-radio med Bluetooth- og telefontilkobling.

 • Promo Image

  Vis at du bryr deg

  Skap gode vaner med pleie- og oppbevaringsartikler fra AGCO. Gi deg selv en sunn og ryddig arbeidsplass.

 • Promo Image

  Få enda bedre oversikt

  Med et ryggekamera får du god oversikt over redskaper og maskiner bak traktoren uten å måtte forlate førerhuset.

 • Promo Image

  Se bedre

  La originale AGCO-arbeidslys vise deg veien. Ikke la deg stoppe av dårlige lysforhold. Lysene er grundig testet og produsert etter de høyeste standardene, og de svikter deg ikke.

 • Promo Image

  Hold det rent

  Med slitesterke gulvmatter holder du førerhuset rent, selv om støvlene dine er aldri så skitne. Du slipper å skli eller snuble når du skal ut og inn av førerhuset, uansett hvordan været er.

 • Promo Image

  Få bedre sikt

  Spør din lokale forhandler om vindusviskere, viskermotorer og spylevæsketanker, for ikke å glemme vindusglass og speil. Gi deg selv best mulig sikt fra førerhuset.

NYHET! Fendt-spak

Fendt ErgoSteer-spaken er utviklet for presisjon og komfort, slik at du sparer tid og arbeid. Den ergonomiske spaken krever minimalt med bevegelser, noe som betyr at du kan styre maskinen med stor presisjon uten unødvendig belastning på skuldre og nakke. Med Fendt ErgoSteer får du bedre oversikt og større sikkerhet.

Gi deg selv de beste forutsetningene for å lykkes

 • Promo Image

  FORHANDLERMONTERT UTSTYR

  Med originalt Fendt-tilbehør kan du og traktoren få til mer sammen. 

 • Promo Image

  HANDLE PÅ NETT MED AGCO PARTS

  Finn delen du leter etter med bare noen få klikk.

SMART FarmingSMART FARMING

Utnytt potensialet i maskinen din

Kravene i landbruket blir stadig større, og du tilpasser deg hele tiden. Heldigvis kan Fendt-maskinen din også tilpasse seg, slik at du jobber mer effektivt og produktivt – fra Fendt Rate Control og Section Control til Fendt Connect og autostyring. Bruk smarte løsninger for å jobbe mer presist, så sparer du både drivstoff og innsatsfaktorer som såkorn og gjødsel.

SMART Sikkerhet

SMART Safety

Sett sikkerheten i høysetet

Et komfortabelt og brukervennlig førerhus gjør deg mer produktiv, men det har også stor betydning for sikkerheten.  Ved å skape et stressfritt miljø med god sikt i alle retninger kan du redusere faren for ulykker og unngå tretthet. Ta deg tid til en repetisjon av gode rutiner når det gjelder sikkerheten på gården. Sjekk ut disse korte og lett tilgjengelige veiledningene.

Dette er ikke noe vanlig sete

Med et Fendt-førersete blir arbeidsdagen mer komfortabel, slik at du kan øke produktiviteten. Du kan jobbe bedre over lengre tid. Med forbedret korsryggstøtte og mindre vibrasjoner unngår du tretthet og holder oppmerksomheten oppe, selv på de tøffeste dagene. Ta kontroll på komforten.