Originaltillbehör från Massey Ferguson tillverkas för att ge höga prestanda och tillförlitlighet i syfte att hjälpa lantbrukare i hela världen.

ÅTERFÖRSÄLJARMONTERADE TILLBEHÖR FÖR DIN MASSEY FERGUSON

Följande är våra tillbehör för lokal montering:

 • Fabrikstillverkade och godkända originaldelar
 • Testade för överensstämmelse med tillämplig lagstiftning
 • Oöverträffad hög kvalitet och finish 
 • AGCO Parts lämnar 12 månaders garanti som standard för alla originaltillbehör*

Massey Fergusons originaltillbehör har samma höga kvalitet för hållbarhet och prestanda som förväntas av en maskin från Massey Ferguson. I det omfattande sortimentet ingår vikt fram och trepunktslyft bak, ytterbelysning och tekniska lösningar som t.ex. Auto-Guide™ 3000. Alla med AGCO Parts 12-månadersgaranti.

FÖRLÄNGD GARANTI – UPP TILL 5 ÅRS TÄCKNING FÖR TILLBEHÖR* Massey Ferguson-tillbehör som monteras på en maskin med förlängd garanti inom de första 12 månaderna efter registrering av återförsäljaren omfattas under återstående garantiperiod.

Observera att maskiner och tillbehör kanske inte är tillgängliga på alla marknader.

*Villkor gäller och kan erhållas på begäran. Det kan finnas undantag.

Återförsäljarmonterade originaltillbehör för din Massey Ferguson

 • Promo Image

  Vikter

  En väsentlig del av maskinens inställning är att se till att korrekta extravikter används. AGCO Parts erbjuder en serie originalvikter tillverkade av Massey Ferguson, som ger hållbara, optimala extravikter för din Massey Ferguson-traktor.

 • Promo Image

  Länkage & Kraftuttag

  Massey Ferguson-tillverkade och godkända sortiment av helintegrerade redskapslyftar och kraftuttag ger visshet att alla komponenter har testats och godkänts för att uppfylla specifikationerna för tolerans och prestanda samt kommer därför inte att göra dig besviken.

 • Promo Image

  Bakre kopplingar

  Det finns ett stort sortiment drag, från hitchkrok till alternativa draganordningar. Alla tillverkade för att garantera robust och tillförlitlig tillkoppling av redskap eller trailer.

 • Promo Image

  Spolventilsatser

  Med eftermontering och byte av hydraulventilsatser kan du fullt ut utnyttja din Massey Ferguson med ett ökat antal hydrauliska funktioner den kan utföra.

 • Promo Image

  Extra belysning

  Med roterande varningsljus och arbetsbelysning säkerställer du att både synas och se jobbet som ska utföras.

 • Promo Image

  Hytt miljö

  Från installation av radio- och kamerasystem till luftkonditioneringssatser och Massey Ferguson original-säten, vilka alla konstruerats för bättre förarmiljö. Var beredd på alla eventualiteter genom att montera en första-hjälpen-sats, brandsläckare och varningstriangel. Alla fås från AGCO Parts.

 • Promo Image

  Tillbehör Balpressar

  Exklusivt för storbalspressarna finns en serie fabrikstillverkade och av Hesston godkända satser för ökad produktivitet. Elektroniska satser för balvikt och -längd som kan styras bekvämt från hytten. Det finns även olika funktioner för komfort och bekvämlighet, som t.ex. hydraulisk stödfot, backkamera och hydraulisk domkraft för parkering. Dessa tillbehör kan användas tillsammans med balpressar både i MF 2100 och 2200-serien.

 • Promo Image

  Teknologi

  Besök http://www.agcotechnologies.com/ för att lära dig mer om AGCOs erbjudande för precisionsjordbruk.

multimedia

Originaltillbehör från Massey Ferguson tillverkas för att ge höga prestanda och tillförlitlighet i syfte att hjälpa lantbrukare i hela världen.

Titta på vår korta balpressanimation för att se den elektroniska balvikten i aktion och informationen som visas på förarterminalen.