När du investerar i en Massey Ferguson-maskin backas du upp av AGCO, världens största företag inom lantbruksmaskiner.

SERVICE FRÅN MASSEY FERGUSON ÅTERFÖRSÄLJARE: MED STÖD AV AGCO

AGCO är världens största lantbruksföretag Vi är stolta över att ha den kunskap, erfarenhet och infrastruktur som krävs för att kunna leverera eftermarknadssupport i världsklass till våra kunder och deras maskiner.

 • Promo Image

  Support dygnet runt, året runt

  Vi är glada att meddela att vi nu har ett servicenummer dygnet runt som är tillgängligt 365 dagar om året för alla Massey Ferguson maskinägare i Storbritannien. Om du har en brådskande servicerelaterad fråga och du inte kan kontakta din lokala återförsäljare kan du ringa vårt servicenummer så ser vi till att du får den hjälp du behöver. Numret att ringa är 00800 8700 3657. Detta är ytterligare ett bra exempel på AGCOs engagemang för att tillhandahålla bästa kundservice till alla våra maskinägare.

 • Promo Image

  AGCO Tech Connect

  AGCO Tech Connect är vårt helt nya globala verktyg som ger AGCO-återförsäljarnas servicetekniker en enda onlineplattform för tillgång till all teknisk kunskap och supporttjänster som AGCO tillhandahåller och som hänför sig till ett problem gällande maskinservice eller underhåll. Med den här informationen och förmågan att kommunicera elektroniskt direkt med AGCO-specialister, kan återförsäljarnas tekniker snabbt diagnostisera och lösa maskinproblem i syfte att minska stilleståndstid. Implementeringen av Tech Connect är en del av AGCOs åtagande om stora investeringar gällande support till våra återförsäljare för att ge förstklassig kundservice.

 • Promo Image

  TAG-team

  Din återförsäljares tekniker har fått den allra bästa utbildningen hos AGCO Academy i att diagnostisera och reparera alla fel på Massey Ferguson-maskiner. Om de skulle behöva, kan de även förlita sig på AGCOs tekniska assistansgrupp (TAG) för extra support. Det finns TAG-team på alla våra viktigaste marknader och de är bara ett telefonsamtal bort dygnet runt, året runt.

 • Promo Image

  AGCOnet

  Oavsett om våra tekniker befinner sig i verkstaden eller ute på ett fält, har de direkt åtkomst till biblioteket i AGCO Net-intranätet. Dagliga uppdateringar gör att de alltid får senaste nytt och teknisk information om våra maskiner.

 • Promo Image

  Reservdelarnas tillgänglighet

  Din återförsäljare har tillgång till AGCOs enorma lager av originalreservdelar, vilka levereras med hjälp av toppmodern logistik. AGCO-återförsäljare i Europa, Afrika och Mellanöstern servas av vårt huvudlager för reservdelar i Ennery, Frankrike, plus tio satellitlager som är strategiskt placerade i syfte att kunna ge bästa reservdelstillgänglighet för alla kunder.

 • Promo Image

  AGCO Harvest Promise

  Som ett bevis på vårt engagemang i att leverera utmärkt eftermarknadsservice har AGCO drivit ett AGCO Harvest Promise-program sedan 2014. Och vi är glada att kunna meddela att från 2016 erbjuder vi AGCO Harvest Promise under de första 3 åren efter att garantin registrerats. 

  Vårt unika AGCO Harvest Promise är vårt åtagande som innebär att, i en exceptionell situation där vi inte kan leverera kritiska reservdelar* inom 24 timmar**, betalar AGCO för en entreprenör som rycker in och skördar din gröda tills du har kommit igång med din maskin igen. *** 

  Denna AGCO Harvest Promise-försäkring har lagts till i det stora utbudet av tjänster, produkter och backup som redan finns tillgängligt genom AGCOs branschledande eftermarknadssupport. AGCO gör stora investeringar för att leverera den här alldeles särskilda eftermarknadstjänsten. Allt detta drivs av ett enda mål – att du ska kunna skörda när grödan är klar för skörd. Utan kompromisser. 

  Programmet är tillgängligt på vissa utvalda marknader för angivna skördemaskiner som vid det aktuella tillfället är i produktion. 

  *Din återförsäljare kan informera dig om vilka reservdelar som AGCO klassificerar som ”kritiska”.

  **48 timmar för avlägsna öar.

  ***Maximala återbetalningsbelopp gäller; €3 500 för skördetröskor och €2 000 för stora fyrkantsbalpressar

Multimedia

Titta på vår AGCO Parts Harvest Support-video för att se vilken typ av eftermarknadssupport du får från vår återförsäljare och AGCO inte enbart under skörd utan dygnet runt, 365 dagar per år.