Gör dig redo för framgång

Förstör bristen på hyttkomfort den produktiva relationen?

Du och din Massey Ferguson-traktor är ett produktivt team.

Men du kanske behöver fokusera mer på att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Gå in för hyttuppgraderingar för att se till att din arbetsdag alltid är ett nöje och aldrig en pina.

Egentligen skulle din traktor troligen tacka dig om du anstränger dig lite när det gäller hytten.

Den perfekta matchningen

Skapa din bästa arbetsplats

 • Promo Image

  Bli uppfräschad

  Hitta energin från förr och undvik trötthet genom att andas in sval, ren luft i din hytt. Fräscha upp saker och ting med service av luftkonditioneringen och nya hyttfilter. Håll dig frisk, var fri från pollen och damm.

 • Promo Image

  Visa att du bryr dig

  Ge din traktor den uppmärksamhet som den förtjänar. Få goda vanor med AGCOs sortiment av skötsel- och förvaringsprodukter. Skapa en ren, välordnad arbetsplats.

 • Promo Image

  Var mer uppmärksam

  Med en backkamera kan du enkelt bevaka ditt fältredskap eller din maskin från din säkra och bekväma hytt. Håller dig och andra säkra.

 • Promo Image

  Se saker tydligare

  Låt AGCOs originalarbetslampor visa vägen. Låt inte svagt naturligt ljus stoppa dig. De är rigoröst testade, tillverkade enligt de högsta standarderna och sviker dig aldrig.

 • Promo Image

  Få ordning på tillvaron

  Till och med de allra lerigaste kängorna förstör inte din hytt om du har tåliga, hållbara golvmattor. De ger dagligt snubbel- och halkskydd i din hytt, oavsett väderlek.

 • Promo Image

  Gör en synlig förbättring

  Fråga din Massey Ferguson-återförsäljare om torkarblad, torkarmotorer och behållare, såväl som rutor och speglar. Se till att du har bästa möjliga sikt från hytten.

 • Promo Image

  Håll intresset uppe

  Skapa rätt stämning i hytten med AGCOs originalradioutbud plus Bluetooth och telefonanslutning. Lättillgänglig underhållning.

 • Promo Image

  Glid ned i något som är mer bekvämt

  Med korsryggsstöd och vibrationsskydd tillbringar du gärna mer tid i din hytt. Ett Massey Ferguson-förarsäte kan lätta plågan med långa arbetsdagar genom att minimera din vibrationsexponering och maximera stödet för din ryggrad.

MF 8S

Tillverkad för komfort

EN NY ERA av komfort, sikt och kontroll.

The MF 8S has 6.6m2 glass surface plus a tilted windscreen, ensuring safety, ease of operation and control on the job. 

En mycket produktiv miljö som kombinerar utrymme, komfort, sikt, tysthet, enkel användning, uppkoppling och kvalitet. Allt detta för att vi vet att en mer produktiv förare är den som det skapar intäkter för verksamheten.

Gör dig redo för framgång

 • Promo Image

  TILLBEHÖR FÖR LOKAL MONTERING

  With Genuine MF Accessories you can do more together. 

SMART FarmingSMART Farming

Frigör maskinens potential

Kraven på lantbruksarbete växer ständigt och du anpassar dig alltid. Tack och lov kan din -maskin också anpassas för att förbättra produktiviteten och effektiviteten. Från MF-spridningsstyrning och sektionskontroll till MF Connect. Använd Massey Ferguson Connect och autostyrningssystem för att utföra noggrant lantbruksarbete och skörda frukterna i form av besparingar av bränsle och viktiga lantbruksprodukter som utsäde och gödning. Ta reda på mer

SMART säkerhet

SMART Safety

Sätt säkerheten i främsta rummet

En bekväm, arbetsvänlig hytt förbättrar din produktivitet men, ännu viktigare är att den också är ett sätt att åstadkomma hög säkerhet på gården. Genom att skapa en stressfri miljö med fantastisk sikt åt alla håll kan du minska olycksrisken och bekämpa trötthet. Ta dig tid att påminna dig själv om bästa praxis när det handlar om säkerhet på gården med de här korta, användbara och lättillgängliga guiderna.

INTE BARA EN PLATS ATT SITTA PÅ.

Massey Ferguson förarstol är din partner när det gäller produktivitet. Med utvecklat svankstöd och minskade vibrationer kommer du att arbeta bättre , längre. Ta kontroll över din komfort, tryck tillbaka tröttheten och håll dig alert, även under de utmanande dagarna.

TILLBEHÖR FÖR LOKAL MONTERING

Massey Fergusons originaltillbehör har samma höga kvalitet för hållbarhet och prestanda som förväntas av en maskin från Massey Ferguson.